.
Отговор в тема
Страница 48 от 141 ПървиПърви ... 384445464748495051525898 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 3520
    Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз имам пудрата на Орифлейм. Ето тази - http://gb.oriflame.com/catalog-image...al/22875_1.png
    Честно казано съм доволна от нея. Често си я ползвам и без фон дьо тен отдолу. Учудих се много защото ми беше подарък и реших да я пробвам с мисълта, че ще е пълен боклук. Но се оказа много икономична и ми харесва как стои.
    Щях да те питам долу-горе колко парички струва ,ама като ти е подарък няма как да знаеш.Благодаря все пак за мнението.Много сте бързи!

Здравейте, тези дни ще си купувам ФДТ, но се колебая дали да не си взема някой матиращ на Лореал или този

С мазна кожа съм, бихте ли ми препоръчали някакъв, който да не лъщи и да стои естествено на кожата?
    Благодаря, предварително!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от kittenella Виж мнението
    Здравейте, тези дни ще си купувам ФДТ, но се колебая дали да не си взема някой матиращ на Лореал или този

С мазна кожа съм, бихте ли ми препоръчали някакъв, който да не лъщи и да стои естествено на кожата?
    Онзи ден си взех на мейбълин -прикрива и е течен перфектен е

kittenella много е хубав серума,но в Дъглас ми го препоръчаха за суха кожа.Ако не се лъжа другия Healthy Mix е по-подходящ за мазна кожа.

Мега фен Аватара на strawberry88

НЕ,НЕ,НЕ!!!
    Нито този, нито другия Healthy mix не си купувай!И аз съм с мазна кожа и останах крайно недоволна!Страшно мазно става и...абе ужас е!А и тези не са за мазна кожа.Съвсем леки са и не прикриват нищо.По-добре си вземи на Лореал,който е специално за мазна кожа.

Благодаря за мненията, а можете ли да ме насочите към някой Лореал? Защото гледах някакъв пак 24 часа, но не съм сигурна дали е матиращ или не...Досега съм си взимала от на Мис спорти и Al verde и прочее, та исках да заложа този път на някой по-хубав/като консистенция и т.н./ и съотнетно по-скъп.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Благодаря за мненията, а можете ли да ме насочите към някой Лореал? Защото гледах някакъв пак 24 часа, но не съм сигурна дали е матиращ или не...Досега съм си взимала от на Мис спорти и Al verde и прочее, та исках да заложа този път на някой по-хубав/като консистенция и т.н./ и съотнетно по-скъп.
    Чела съм много хубави мнения за Revlon Colorstay и матиращия на Манхатън (в черна тубичка май беше).

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Много хубав и матиращ е на Л'ореал Matte Morphose май се казваше. Стои естествено и матира идеално, което не при всеки фон-дьо-тен се получава. Ако си беличка, обаче, няма да си намериш цвят. Ето за този ти говоря:

Държиш ли на фон-дьо-тен, защото за матиране и пудра може да ти свърши работа, ако имаш за прикриване- малко коректорче отдолу и си готова. Стои по-леко и по-естествено.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    И аз мисля да си взимам фон-дъо-тен днес,но понеже до сега не съм използвала и нищо не разбирам,ако може да ми препоръчате някакъв - бяла съм доста,кожата ми не е суха,но не мога да кажа и че е много мазна..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    И аз мисля да си взимам фон-дъо-тен днес,но понеже до сега не съм използвала и нищо не разбирам,ако може да ми препоръчате някакъв - бяла съм доста,кожата ми не е суха,но не мога да кажа и че е много мазна..
    Нормална ли ти е кожата? Фотореди на Ревлон е хубав и цвят 002 е доста светъл. И аз съм бяла и при мен това е единственият цвят, който ми пасва :Д Фотореди иначе е с озаряващ ефект, има светлоотразяващи частици вътре, но не стои мазно. Много е готин, не е тежък, но и прикрива.
    Добре, защо държите на фон-дьо-тен, с пудра и малко коректор може да се получи също толкова добре, за ежедневието е идеално.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Да. Коректор и пудра е перфектно! И дори да искате покритие-хубавият коректор ще покрие всички несъвършенства. Пудрата пък си матира страхотно и е толкова леееееееееко,не се усеща,че имате нищо върху кожата! (:
    Пък и не се запушват толкова много порите с пудра,отколкото с фон-дъо-тен.

Град
    България
    Не държа на фон-дъо-тен,просто както казах хич не ги разбирам тия работи..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Не държа на фон-дъо-тен,просто както казах хич не ги разбирам тия работи..
    Имаш ли за прикриване нещо? Пъпки,зачервявания,тъмни кръгове?

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Имаш ли за прикриване нещо? Пъпки,зачервявания,тъмни кръгове?
    Да,имам ужасни сенки под очите Ако нямах нищо за прикриване,нямаше да искам фон-дъо-тен или нещо от сорта..

Ами за сенките под очите(които и аз имам :Д) си взимаш един коректор.. Може и течен,може и кремобразен. Слагаш малко пудра,за да стои цял ден без да мърда и да ти изравни тена и си готова.Ако искаш някакви марки да ти препоръчаме,казвай

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Много хубав и матиращ е на Л'ореал Matte Morphose май се казваше. Стои естествено и матира идеално, което не при всеки фон-дьо-тен се получава. Ако си беличка, обаче, няма да си намериш цвят. Ето за този ти говоря:

Държиш ли на фон-дьо-тен, защото за матиране и пудра може да ти свърши работа, ако имаш за прикриване- малко коректорче отдолу и си готова. Стои по-леко и по-естествено.
    Ами по принцип често ми излизат пъпки тук там и майка ми е козметичка и веднага ги маха, като си правя и редовно почистване..но понякога остават тук-там белези. А и не спя много добре, в смисъл късно лягам и имам сенки под очите, та това са нещата за прикриване. По-скоро искам фон дьо тен, за да ми изравни тена малко или много, защото съм много бяла.
    А пудра имам на Мис спорти, но не е много хубава, така че ако мислите, че няма нужда от фон дьо тен, мога да дам и повече парички за една пудра..Предложения?
    БТВ Само да питам, след като знаете, че ми е много светла кожата и мазна, ББ крем на Гарниер или Лореал дали няма да ми свърши работа?
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Да,имам ужасни сенки под очите Ако нямах нищо за прикриване,нямаше да искам фон-дъо-тен или нещо от сорта..
    Фон-дьо-тен под очите НЕ се слага. Купи си някакво коректорче, примерно на Артдеко този в кутийката, струва 10лв и някаква пудра, за да фиксираш всичко и да се получи пак някакво минимално покритие, например на Римел Stay Matte- пак е 10лв.

kittenella, ББ крема на Лореал ми се струва доста хубав, пробвала съм го веднъж и май е по-светъл от този на Гарниер.
    Според мен не ти трябва фон-дьо-тен, някакъв коректор и пудра, няма смисъл да се клепаш цялата. Казах вече, за ежедневието е перфектно- хем леко, хем изравнено и завършено изглежда. Нито се запушват пори, нито нищо. С кремче отдолу е идеално.

Фон-дьо-тен под очите НЕ се слага. Купи си някакво коректорче, примерно на Артдеко този в кутийката, струва 10лв и някаква пудра, за да фиксираш всичко и да се получи пак някакво минимално покритие, например на Римел Stay Matte- пак е 10лв.

kittenella, ББ крема на Лореал ми се струва доста хубав, пробвала съм го веднъж и май е по-светъл от този на Гарниер.
    Според мен не ти трябва фон-дьо-тен, някакъв коректор и пудра, няма смисъл да се клепаш цялата. Казах вече, за ежедневието е перфектно- хем леко, хем изравнено и завършено изглежда. Нито се запушват пори, нито нищо. С кремче отдолу е идеално.
    Много ти благодаря за съвета! Тези дни ще ходя до ДМ и после ще пиша какво съм купила.
    Може ли снимка на коректора на Артдеко /колко е горе-долу опаковката, смисъл заслужава ли си?/ и би ли ми препоръчала някаква пудра? Благодаря отново.
    За ББ крема ще си помисля, но ако си купя сигурно ще е този на Лореал. Но по принцип ББ кремовете стават ли за кремчето отдолу, което казваш?
    А освен този на Артдеко, някакви други коректори? Съжалявам, че така постоянно питам, но досега съм вземала от по евтините марки и не знам от тези на Лореал Боржуа и прочее кое си заслужава.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Много ти благодаря за съвета! Тези дни ще ходя до ДМ и после ще пиша какво съм купила.
    Може ли снимка на коректора на Артдеко /колко е горе-долу опаковката, смисъл заслужава ли си?/ и би ли ми препоръчала някаква пудра? Благодаря отново.
    За ББ крема ще си помисля, но ако си купя сигурно ще е този на Лореал. Но по принцип ББ кремовете стават ли за кремчето отдолу, което казваш?
    А освен този на Артдеко, някакви други коректори? Съжалявам, че така постоянно питам, но досега съм вземала от по евтините марки и не знам от тези на Лореал Боржуа и прочее кое си заслужава.
    Ами, ББ кремовете май са си едновременно хидратиращ крем и фон-дьо-тен. НЕ мсиля, че има нужда отдолу да слагаш допълнително крем, то трябва да попие.
    Ами, на Артдеко кутийката е мъничка, но не съди по това- на мен при всекидневно ползване ми стига за една година, като хич не го пестя :Д Ето снимка: http://3.bp.blogspot.com/-Ur1TDf3RVx...0/IMAG0185.JPG 10лв е само.

Други коректори... ами пак на Артдеко, само че течен- той е 20лв. Друг- Афинитон на Мейбълин, и той е 10лв. Пак течен. Но този на Артдеко(в кутийката) е страхотен, супер покривен и икономичен. Пробвай него според мен.

За пудри ти препоръчвам тези трите:
    - Това ми е любимата. Икономична е, около 10-11лв, има известно покритие, адски е лека, не е прекалено суха, едновременно матира и придава някакъв супер свеж вид на кожата. И има хубави цветове, аз лично съм си намерила този, който ми пасва идеално - 001. И аз съм бяла. Има и по-розови нюанси, и по-жълтеникави, за това ги пробвай, ако до сега не си си купувала такива неща.

Втората ми по 'любимост' е на Л'ореал True Match, компактната. Има и огледалце, и тампонче, тя е около 23лв.

Другата е Max Factor- Creme Puff. Пак е хубава, но цветовете са доста тъмнички и розово-оранжеви.

А, сетих се още една. Healthy Balance на Бурцжоа. Сега съм с нея, бях си я купила зимата, но ми беше тъмна и си я използвам лятото. Матира добре, но има вероятност да стои на петна, ако не ти пасва точно на цвета кожа. Има само 4 цвята, един светъл, който на мен ми е тъмен.

Съвет: ако си хванала тен сега и нямаш намерение да го поддържаш със солариум зимата, избери по-светъл цвят пудра, защото скоро ще избледнееш и ще стоиш оранжева. Пробвай пудрата на челюстта или врата и гледай да е такъв цвят, че да се слива с врата ти, за да изглеждаш с равномерен тен. Ох, много се разписах

Макар и егоистично да звучи много съм доволна, че се разписа. Точно от такива съвети имах нужда, благодаря ти. Ще те послушам и ще си купя на Артдеко, но откъде имаш ли представа? Защото, честно казано в ДМ не съм го виждала. Може в Лили или Елитис да го има, не съм се заглеждала.
    Сега видях в интернет, че има и ББ крем на Мейбълин...не мисля, че съм го виждала, но ще проверя още утре.
    На Мейбълин Афинитон коректора съм го имала и честно казано не останах особено впечетлена, но вършеше горе-долу работа, но не беше много траен. Ще помисля отново, но най-вероятно ме убеди и ще си взема коректор и пудра. Пудрата...сигурно ще пробвам тази на Римел, тъй като съм доволна от марката им. Само за Артдеко да ми кажеш откъде...Иначе съм без ама грам тен! Днес се видях с едни приятели, които се учудиха, че съм толкова бяла, а хем живея на морето. Но това лято нямаше как да ходя - сори за спама.
    И не знам тук ли да питам. Доволни ли сте от новите спирали на Нивеа? Една приятелка си купи 2 и остана много доволна едната беше тази

а другата -
    Принципно съм хвърлила око на тази - http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:5,s:0,i:86 Аз от няколко месеца ползвам оранжевата на Max Factor и честно казано останах наистина доволна, но исках да разнообразя. Препоръки за спиралите на Боржуа? А какво мислите за тази новата на Лореал http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:6,s:0,i:90
    Съжалявам, ако не е тук мястото за обсъждане на спирали.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Момичета кожата ми е комбинирана, на места мазна, на места суха и имам мноого тъмни кръгове под очите. Може ли да ми предложите някоя подходяща пудра, която да е със средна покривност и да изравнява тена. За цената около 10-20 лв.
    А коректора на АртДеко, за който говорихте покрива ли достатъчно добре?

Lovelywords- няма нещо, което да прикрива повече от този коректор и едновременно с това да стои толкова естествено. И консистенцията му е такава, че позволява наслагване.
    За пудрите изписах тооооооолкова много, виж ми предния пост.

kittenella, откъде си? Няма в Лили Артдеко, кажи град, за да ти кажем къде да търсиш.

Нивеа имат спирали ???????????!!!!!!!!! :Д

PullMeCloser, Крем Пуфф на МФ е по-покривна от обикновените пудри,нали?

Ми... не е кой знае какво, на Л'ореал е по-покривна.

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Lovelywords- няма нещо, което да прикрива повече от този коректор и едновременно с това да стои толкова естествено. И консистенцията му е такава, че позволява наслагване.
    За пудрите изписах тооооооолкова много, виж ми предния пост.

kittenella, откъде си? Няма в Лили Артдеко, кажи град, за да ти кажем къде да търсиш.
    Мерси. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си