.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

момичета споделете какво харесвате

Какви момчета се харесват на днешните момичета ,какво ви привлича в тях,какво харесвате и какво не особено . Хайде момичета вие сте..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ако някоя каже че не гледат външността първо, лично ще и се скарам.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Пловдив
    Всеки има различен вкус...
    На днешните к***и им се харесва всичко....
    Истинските момичета са по-претенциозни. Незнам лично на мен ми харесва момчето да е джентълмен... ммм как да кажа, да умее да изслушва момичето, да е забавен, добър. Да се държи добре с нея пред преятелите си... Да я обича и да й го ПОКАЗВА редовно... Иии да е красив, с чаровна усмивка и така нататък.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На външен вид единствено ми правят впечатление очите на момчето. Другото си е без значение.
    На характер: мил,добър,но когато трябва - да бъде и лош Но само ,когато трябва. ;dd Мразя момчета,които имат беден речник и непрекъснато псуват. И тем подобни-
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Colouring
    Да,определено външността е първото нещо,което се гледа,но не е й най-важното.Дори и да не е истински красавец,като го опознаеш,като харесаш характера му и начина му на мислене,определено ще ти стане й по-симпатичен.Жалкото е,че дори и някой да ти направи впечатление тези дни той или се оказва ужасно плосък и глупав отвътре,или пълен селянин с беден речник,в който присъстват само псувни и някои заучени фрази за свалки от интернет.
    Едно момче за мен трябва да е умно,любознателно,да чете,да има мнение,да има чувство за хумор и да бъде мил с мен.Да се изслушваме взаимно и да характерите да си ни паснат.Просто.. искам да ми е забавно с него.
    Да се обаждат тия,които отговарят на описанието.

И за мен външността също има значение, но повече гледам човека да ме разбира, подкрепя и да споделя мнението си, независимо дали понякога е различно от моето. Важното е да не ми го налага.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Разбира се, че първото нещо, което забелязвам в едно момче е външният вид, но определено не е най-важното. За мен важни са очите, усмивката и да не е по-нисък от мен. Трябва да е умен, да има мечти и цели в живота. Много е важно да е забавен и да ме разсмива, когато дори не искам да се усмихна. Да има собствено мнение и да го защитава дори и това да означава да се скараме Аз лично нямам нужда от перфектният мъж, който не пуши, не пие и не изневерява.. а от този, които ме обича такава, каквато съм, и винаги ме разбира, подкрепя и защитава
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Първото нещо,което ми прави впечатление е излъчването...трябва да лъха сила и увереност от момчето,за да ми се понрави...по-нататък- чувството за хумор,остроумието,наличиет о на умствен багаж,темперамента...такива работи.Външността има значение,но дотолкова,че да ми привлече първоначално вниманието(бтв, не харесвам красиви момчета...по-скоро да са грозновати чаровници с нещо,което да ги отличава от тълпата-усмивка,височина,поглед-на тези неща наблягам )
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на elysunny
    айде още една такава тема

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    На външен вид единствено ми правят впечатление очите на момчето. Другото си е без значение.
    На характер: мил,добър,но когато трябва - да бъде и лош Но само ,когато трябва. ;dd Мразя момчета,които имат беден речник и непрекъснато псуват. И тем подобни-
    На същото мнение съм
    Humans need fantasy to be human.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Истинските момичета са по-претенциозни. Незнам лично на мен ми харесва момчето да е джентълмен... ммм как да кажа, да умее да изслушва момичето, да е забавен, добър. Да се държи добре с нея пред преятелите си... Да я обича и да й го ПОКАЗВА редовно... Иии да е красив, с чаровна усмивка и така нататък.
    Същия тип момчета харесвам и аз И се радвам,че моето е точно такова..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Същия тип момчета харесвам и аз И се радвам,че моето е точно такова..

Нали? И аз си мисля, че това са най-добрият тип момчета., хихихи :P
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Eстествено първото нещо което забелязвам в едно момче е външния вид.Падам си по момчета с по-тъмна коса,да имат чаровна усмивка и някак си по-мъжко излъчване.
    А по характер-да не е някаква мека китка,тоест да си отстоява мнението,да е упорит,остроумен,забавен и перверзен
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Квото и да си говорим, всичко си е първо химия и след това всичко останало. Много ме е яд на момичета, които казват "първото нещо, което гледам в едно момче, е характера"... Няма такъв филм За да го харесате тоя характер, трябва да има разговор, опознаване, а за да се стигне дотам, трябва да ви е привлякло нещо във външността на тоя човек, за да искате да проведете разговор с него..
    Мен във външността това, което ме привлича, е усмивката. А за характера държа да има чувство за хумор, защотоооо много обичам да се смея, много весел човек съм и смеха е най-прекия път към сърцето ми просто Също така искам да е мил, но не прекалено.. трябва да е и малко по-груб, когато трябва И да си държи на думата

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Пък аз харесвам височки момчета, които обичат да спортуват и да се грижат за себе си (тяло, здраве...)
    Усмивката страшно много ме грабва. <3 Също и гласа. Няма нищо по-хубаво от един мъжествен глас.
    Би ми харесало и да има леко дълга коса, толкова че да мога да я роша. (Хах)!

След това обръщам внимание на чувството за хумор. На жестовете. Хубаво е едно момче да бъде кавалер.
    Важно е и да може да разговаря с мен за всичко, да умее да се изразява, да ме изслушва, подкрепя и да не се страхува да поиска същото и от мен (или пък да не го отхвърля, когато му го давам).
    Ако е и леко загадъчен вече няма да има грешка.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Пък аз харесвам височки момчета, които обичат да спортуват и да се грижат за себе си (тяло, здраве...)
    Усмивката страшно много ме грабва. <3 Също и гласа. Няма нищо по-хубаво от един мъжествен глас.

След това обръщам внимание на чувството за хумор. На жестовете. Хубаво е едно момче да бъде кавалер.
    Важно е и да може да разговаря с мен за всичко, да умее да се изразява, да ме изслушва, подкрепя и да не се страхува да поиска същото и от мен (или пък да не го отхвърля, когато му го давам).
    Няма да ти пусна
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    ^ Аз пък ще ти се "натискам" докато се умориш да ми отказваш и не развееш бялото знаме.

For you
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Белите боксерки Я ша бегам из горътъ, ти тама не моо ма намериш!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Ах! Въобще не разчитай на това. По-горско (или байрско е по-правилно?) момиче от мен няма. Надушвам всичко и всеки, в ориентирането нямам грешка... и по скали обичам да се катеря.
    Няма къде да идеш просто - приготвяй боксерките.

For you
    I miss you...

Аз се сливам със скалите..

Град
    Ти си мултифункиционален?
    Колко жалко..

For you
    I miss you...

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от onestar

to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Повече от фен Аватара на NoMore
    От външния вид ми харесват високите момчета с пълни устни (разтапям се като видя такива харесвам и светлите очи. Разбира се харесвам момчета, които се поддържат (тоест хигиена и хубаво тяло, ама то това кой ли не го гледа?). От характера... харесват ми мъж, който знае какво иска, който си отстоява мнението, да се държи добре и най-важното да мога да приказвам за всичко с него!
    In a mad world , only the mad are sane...

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    ами на мен лично ми харесва момчето да ме третира като равна , а не като нещо , което трябва да бъде постоянно пазено и закриляно!...(чуплива ваза например! ) .. друго което ми харесва е да се забавляваме като приятели , а не цял ден да се мляскаме и натискаме целодневно както повечето хора правят!....това супер мн ме дразни!... ...(целувките не са за пред всички!...не че съм се целувала , де!... )..ииии косата !..да не е много къса.....друго , друга - да има чувство за хумор - никой не се кефи на сухари!...да не някакъв дебел и да ме разбира , естествено и последно , но не на последно място - не знам защо , но харесвам хора с таланти!.... ...малиииииииии , колко съм претенциозна!..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си