- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Студио за татуировки в София
Обиколих към 6-7 студия, всичките в центъра, и все ми казваха една цена-80 лв-което на мен ми се вижда ужасно много за малък надпис на китката.Чувала съм, че в Люлин има добри татуисти за малко пари.. Някой може ли да ми препоръча по-евтино студио или татуист? Ако може с адрес, благодаря предварително.![]()
евтините тату студиа не са мн за предпочитане. все пак тва нещо ти влиза под кожата, а и боите трябва да са качествени иначе само проблеми. препоръчвам ти СМОКОВИ!
Ако някой има нужда от помощ, за да "модифицира" тялото си ще помагам
Спести от нещо друго и си я направи в читаво студио. Не се стискай за 20-30 лева, защото после ще ти излязат през носа. Или си направи на качествено място, но за повече пари, или си я направи при някой за 30лв и после крий ръката си, когато всеки те пита " Ама защо изглежда така? Какво трябва да означава надписа? Какво пише?"
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Не говоря за 20-30, а за 50лв примерно,80 за мъничък надпис е твърде много, не е задължително да е лош татуиста, а например да работи в домашни условия, а при Смокови бях, те ми искаха 100 лв..
Наистина в София.. е много скъпо и аз следващата седмица ще си правя.. точно на китката.. ноо няма въобще да е в София.. просто по добре си търси в друг град.. ако имаш възможност
Толкова и на мен ми взеха за една мъничка рисунка на глезена.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Като ти се виждат скъпи в София, иди в някой друг град. Аз в Хасково си направих за 50 лева татус, голям около 1 педя.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
търси Mosquito-Галина, намира се в Люлин 7, аз си направих татуса при нея и съм страшно доволна и от работата и от вниманието, което ми отдели![]()
Скоро и аз ще си правя татус и ще е при Смокови, може да е по-скъпо, но поне ще знаеш че няма да стане някаква синьо-зелена след време, а това за друг град - като включиш и пътните разходи пак ще стане толкова, на твое място бих дала 50 лева отгоре стига да знам, че татуса ще е качествен, вместо да го направиш в някое забутано студио и след година да ходиш да ти го повтарят ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
може ли да ми обясниш как да стигна дотам? ако е възможно с метро или тролеите 6 и 7 и после с нещо друго?Първоначално написано от sunshine92
В кое студио ходи?Първоначално написано от Bukuuu
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iskam da wi popitam nqkoi znae lli k1de nai- blisko do mladost ima stydioi dalli znae kollko pari gore dollo shte mi izleznat tri mallko zv1zdi na kitkata i 4 bykwi ! Ako nqkoi znae da mi pishe ! MErsi predvaritellno
![]()
![]()
Пробвайте в route 80.Далече е,леко извън софия,малко след метро.Обаче е евтино,аз си направих там фея на гърба-60лв.
izvinete iskam da vi popitam dali nqkoi znae kade moje da se naprawqt tatusi za po nqkolko meseca ili 1 godina ? iii ako nqkoi znae da mi pishe v skype : dragan_fire2 ili tukamersi mnogo <3
Angels Tatto булевард Васил Левски 144 в София те са най добрите!!!!
Скоро си правих татуировка при тях и съм много доволна, а и не взимат скъпо.....
https://www.facebook.com/pages/Angel...74362722670619
Разгледайте и това студио. За разлика от страшно много "колеги" не си позволявам да качвам татуировки, които не са правени от мен.
http://tattoostudio23.com/
https://www.facebook.com/23Tattoostudio
За това, което предлагам, цените са най-добрите в Сфоия.
тел: 088 3356 524