.
Отговор в тема
Страница 1 от 108 123451151101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 2699
    Banned Мега фен

Всичко за косата..vol.3

ЧЕСТИТА НОВА ТЕМА !!!

стара тема 1:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
    стара тема 2:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

за по бърз растеж : тривитаминол,хининова вода,домашни маски,ампули,фрикции с билки и др.
    в домашните маски могат да се слагат: всякакви масла които действат добре на косата (бадемово,от пшеничен зародиш,кокосово,рициново масло и т.н.) стимулант за коса на Икаров..кисело мляко,жълтък,мед,оцет,ракия ,аспири,зехтин,газ,мас,хума, тривитаминол, различни ампули с витамини,чесън,лимон,пчеле прашец на прах..за др. не се сещам
    стимулант за коса на Икаров 5-6лв.
    бадемово масло 2-3лв. (2.50лв най-често)
    масло от пшеничен зародиш 3.50лв-4.50лв
    кокосово масло - 2-3лв.
    срещу пърхот,косопад и за по-бърз растеж - Себорал Форте -2-3лв
    хума - 2лв.
    хининова вода 1лв-1.50лв
    пчелен прашец - 100гр. 4 лв.

за изсветляване на косата : мед,водата от сварена лайка
    за потъмняване на косата: водата от сварени черупки от орехи

фрикции и билки полезни за косата : фрикции с лайка,коприва,брезови листа,розмарин,здравец и др.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Хайде да ни е честита новата тема pressiana, сложи утре снимка да видим как се е получило.
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    И аз да се запиша в новата тема! ^.^

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Хайде да ни е честита новата тема pressiana, сложи утре снимка да видим как се е получило.
    +1 ... аз утре ще си правя маска и смятам да се сплета на една рибена кост (или на 2-3) и после да си вкарам само малко обем в корените ... че ми омръзна или с плитки в корените или права коса..

Голям фен Аватара на Colombia
    Честита ни нова темааааааааа
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    София
    Аз съм се сплитала на две рибени кости и съм преспивала с тях... после бях като овца На 1 също не ми се получи... Момичета (особенно тези с чупливите/къдрави коси) как си ги оправяте? Така де... аз като реша да не и правя нищо и тя изобщо не стои добре, все трябва да я защипвам нанякъде. Сега имам и бритон и е още по-тежко положението. Вие как се справяте? А пък като си я изправя и все ми се разделя на път в средата... много ме дразни. Примерно за да си я направя пак на път, но не точно в средата трябва тупиране, лакове и т.н. А не ми харесва всеки път с някви фиби...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Направих си одеве маска и стоях 2 часа и сега е супер Изобщо не стои суха, а най-учудващото е, че по принцип имам силен косопад, като се къпя ми падат по много косми, после като се реша още, а сега най-много 1-2 Бях спряла с маските за 3 месеца някъде и сега като си правя виждам, че с всеки път косата ми става все по-хубава и направо не си представям скоро пак да спра

Btw какво значение има дали нова тема ще се направи на 97-мата или на 100-ната страница?

Аз утре ще се мажа със стимуланта на Икаров и се чудя в краищата да си сложа ли бадемово масло, или няма смисъл при положение, че в стимуланта има.
    А за прическата най-вероятно съвсем малко ще я оформя със сешоара и ако не ми хареса ще се вържа.. и така не се харесвам особено, но трябва да я щадя, нали я искам дълга .
    А имате ли някакви предложения за оформяне на косата без преси и маши и без плитки и рибени кости (то май нищо не остана , но аз да си попитам все пак), че на тази дължина на косата ми не седи особено добре :/.

Banned Мега фен
    Аз съм се сплитала на две рибени кости и съм преспивала с тях... после бях като овца На 1 също не ми се получи... Момичета (особенно тези с чупливите/къдрави коси) как си ги оправяте? Така де... аз като реша да не и правя нищо и тя изобщо не стои добре, все трябва да я защипвам нанякъде. Сега имам и бритон и е още по-тежко положението. Вие как се справяте? А пък като си я изправя и все ми се разделя на път в средата... много ме дразни. Примерно за да си я направя пак на път, но не точно в средата трябва тупиране, лакове и т.н. А не ми харесва всеки път с някви фиби...
    ами аз съм се правила на 1,2 и 3 мисля че.. може и на повече,но не помня.. май само до 3 и ми става много хубава,дори ме питат да не съм с ретро преса .. а аз иначе моята си я оправям с плитки,преса.. някой път с някоя друга фибичка.. а като я изправя на мен не ми става на път.. просто явно така ти е свикнала косата...
    malka_sladkka какво сложи в маската?
    а иначе за темата предпочитам да го спестя на модераторите,а и без това повечето утре ще си правим маски и просто няма смисъл да започнем да пишем в онази тема,да продължим в тази и така.. просто ми става малко объркано
    RainOfHope няма смисъл от бадемово.. ако имаш пшеничено може, но стимуланта сам по себе си е доста силен и според мен няма нужда от допълнителни масла и т.н.
    иначе за прическа.. освен с плитки,рибена кост,навиване с ролки,парцалчета,фибички и по някакъв начин захващане с фибички не се сещам за друго

Град
    София
    А след като преспиш така на рибена кост после сресваш ли се? И ако може и снимка да сложиш, когато се сплетеш... Незнам явно наистина ми е свикнала така косата... След като я измия не я суша със сешуар, но я защипвам назад с фибичка и би трябвало да ми застава така и след като ми изсъхне и я пусна, но уви... Възможно ли е да е от това, че имам тънак косъм...?

Banned Мега фен
    А след като преспиш така на рибена кост после сресваш ли се? И ако може и снимка да сложиш, когато се сплетеш... Незнам явно наистина ми е свикнала така косата... След като я измия не я суша със сешуар, но я защипвам назад с фибичка и би трябвало да ми застава така и след като ми изсъхне и я пусна, но уви... Възможно ли е да е от това, че имам тънак косъм...?
    ами не я реша... аз имах някъде снимки, но нещо не мога да ги намеря... ами за това за тънкия косъм може.. майка ми няма рядка коса, но косъма 'и е тънък и изглежда все едно косата 'и е рядка, но не е .. и тя винаги е била на път... не знам... пробвай някой път като се изкъпеш да я вържеш да висока опашка така, че да няма път.. и така няколко пъти след като се изкъпеш.. и така ако не стане не знам..

Град
    София
    ^ Благодаря ще пробвам и по този начин. Ии ще чакам снимкииии

Banned Мега фен
    ^ Благодаря ще пробвам и по този начин. Ии ще чакам снимкииии
    ако ти става много бухнала косата можеш да слагаш пияна преди да се сплетеш .. а иначе утре ако се сплета понеделник най-вероятно ще пост-на снимка

Град
    София
    И така ще пробвам само дано не стане много твърда... А като се разплетеш правиш ли и нещо в корените или слагаш ли фибички? Вечния ми проблем

Banned Мега фен
    И така ще пробвам само дано не стане много твърда... А като се разплетеш правиш ли и нещо в корените или слагаш ли фибички? Вечния ми проблем
    ми няма да слагаш много .. а иначе аз си имам обем в корените.. даже бях пуснала снимка как става обем с плитки.. ако не си я видяла мога пак да я пусна или да ти я пратя на лично

Град
    София
    Виждала съм я, даже утре мисля да се сплета в корените, да преспя така и в понеделник да си я изправя надолу.

Banned Мега фен
    Виждала съм я, даже утре мисля да се сплета в корените, да преспя така и в понеделник да си я изправя надолу.
    ами като съм на рибена става г/д. същото, но с малко по-малак обем... и не й правя нищо в корените, но понеделник мисля с прес в корените.. ще видим.. ти защо трябва да я тупираш в корените.. не ти ли става обем ?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    FuCKkK13 сложих бадемово масло, рациново, водка, кисело мляко и много малко хума, само че маслата бяха в по-големи количества от миналия път не знам дали помниш, но ми беше казала, че изсушаващите ми са 3, а омазняващите 2... замислих и се и има логика и този път пробвах така... голяма е разликата а и забелязвам, че обема ми е доста повече от преди чудя се как ли ще ми се отрази да си намажа цялата коса само с бадемово масло, дали няма да е твъде мазна после... не съм пробвала до сега да се мажа само с едно нещо, освен с мед преди доста години и ефекта беше много добър, но нямам вече мед у нас

много се радвам, че я има тая тема, и че и вас ви има... много ме стимулирате... а бе стумулираме се взаимно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    FuCKkK13 сложих бадемово масло, рациново, водка, кисело мляко и много малко хума, само че маслата бяха в по-големи количества от миналия път не знам дали помниш, но ми беше казала, че изсушаващите ми са 3, а омазняващите 2... замислих и се и има логика и този път пробвах така... голяма е разликата а и забелязвам, че обема ми е доста повече от преди чудя се как ли ще ми се отрази да си намажа цялата коса само с бадемово масло, дали няма да е твъде мазна после... не съм пробвала до сега да се мажа само с едно нещо, освен с мед преди доста години и ефекта беше много добър, но нямам вече мед у нас

много се радвам, че я има тая тема, и че и вас ви има... много ме стимулирате... а бе стумулираме се взаимно
    ами добре.. явно наистина е трябвало да увеличиш количеството на омазняващите... а иначе мен като мъничка помня, че мама ме е мазала само с бадемово масло и ми беше добре... познавам и момичета,които са ползвали само бадемово масло ... иначе едва ли ще ти е омазни толкова.. ако примерно мажеш само с рициново може да ти дойде повечко мазното, но с бадемово не мисля

Супер фен Аватара на sladkalady
    Здравейте момичета!Вчера си направих маска с мед,бадемово масло,оцет,кафе и хининова вода.Стоях с маската около 2 часа.
    Резултатът е страхотен-косата ми е много мекичка и изглежда жива
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Здравейте на всички и честита тема

А да попитам някоя правила ли си е тази прическа:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1t0LjQc[/youtube]

И какво слага момичето накрая? Какъв продукт?
    И на суха коса ли да го направя или на мокра/влажна?
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    ами като съм на рибена става г/д. същото, но с малко по-малак обем... и не й правя нищо в корените, но понеделник мисля с прес в корените.. ще видим.. ти защо трябва да я тупираш в корените.. не ти ли става обем ?
    Става ми обемна с плитките, но аз имах впредвид, че като ги разплета незнам как да я оформя... в повечето случаи стърчи от всякъде. Между другото преди няколко дни като си правих маска, добавих канела... след това косата ми беше невероятно мека.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice
    Здравейте на всички и честита тема

А да попитам някоя правила ли си е тази прическа:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1t0LjQc[/youtube]

И какво слага момичето накрая? Какъв продукт?
    И на суха коса ли да го направя или на мокра/влажна?
    ами аз съм се навивала така, но не съм целяла точно тази прическа.. аз го правя на мокра коса и така докато изсъхне.. иначе за продукта.. не знам.. сиг. е някакъв стилизиращ според мен

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Става ми обемна с плитките, но аз имах впредвид, че като ги разплета незнам как да я оформя... в повечето случаи стърчи от всякъде. Между другото преди няколко дни като си правих маска, добавих канела... след това косата ми беше невероятно мека.
    ами не знам.. моята като я разплета си е подредена .. иначе можеш да я оформяш с някакъв стилизант.. или просто балсам без отмиване

Хей мацки искам да ви попитам , като си направите маска с кво си увивате главата ? Мога ли примерно да не слагам шапки за баня аа бала ,само да я щипна с някоя шнолка и да седя 2 часа примерно и после да си се къпя... Или ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си