- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.3
ЧЕСТИТА НОВА ТЕМА !!!
стара тема 1:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
стара тема 2:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
за по бърз растеж : тривитаминол,хининова вода,домашни маски,ампули,фрикции с билки и др.
в домашните маски могат да се слагат: всякакви масла които действат добре на косата (бадемово,от пшеничен зародиш,кокосово,рициново масло и т.н.) стимулант за коса на Икаров..кисело мляко,жълтък,мед,оцет,ракия ,аспири,зехтин,газ,мас,хума, тривитаминол, различни ампули с витамини,чесън,лимон,пчеле прашец на прах..за др. не се сещам
стимулант за коса на Икаров 5-6лв.
бадемово масло 2-3лв. (2.50лв най-често)
масло от пшеничен зародиш 3.50лв-4.50лв
кокосово масло - 2-3лв.
срещу пърхот,косопад и за по-бърз растеж - Себорал Форте -2-3лв
хума - 2лв.
хининова вода 1лв-1.50лв
пчелен прашец - 100гр. 4 лв.
за изсветляване на косата : мед,водата от сварена лайка
за потъмняване на косата: водата от сварени черупки от орехи
фрикции и билки полезни за косата : фрикции с лайка,коприва,брезови листа,розмарин,здравец и др.![]()
Хайде да ни е честита новата темаpressiana, сложи утре снимка да видим как се е получило.
![]()
Душата е кивота, усмивката - камина!
И аз да се запиша в новата тема! ^.^
+1Първоначално написано от LudotoDevoiche
... аз утре ще си правя маска и смятам да се сплета на една рибена кост (или на 2-3) и после да си вкарам само малко обем в корените
... че ми омръзна или с плитки в корените или права коса..
![]()
Честита ни нова темааааааааа![]()
![]()
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз съм се сплитала на две рибени кости и съм преспивала с тях... после бях като овцаНа 1 също не ми се получи... Момичета (особенно тези с чупливите/къдрави коси) как си ги оправяте? Така де... аз като реша да не и правя нищо и тя изобщо не стои добре, все трябва да я защипвам нанякъде. Сега имам и бритон и е още по-тежко положението. Вие как се справяте? А пък като си я изправя и все ми се разделя на път в средата... много ме дразни. Примерно за да си я направя пак на път, но не точно в средата трябва тупиране, лакове и т.н. А не ми харесва всеки път с някви фиби...
![]()
Направих си одеве маска и стоях 2 часа и сега е суперИзобщо не стои суха, а най-учудващото е, че по принцип имам силен косопад, като се къпя ми падат по много косми, после като се реша още, а сега най-много 1-2
Бях спряла с маските за 3 месеца някъде и сега като си правя виждам, че с всеки път косата ми става все по-хубава и направо не си представям скоро пак да спра
![]()
Btw какво значение има дали нова тема ще се направи на 97-мата или на 100-ната страница?
Аз утре ще се мажа със стимуланта на Икаров и се чудя в краищата да си сложа ли бадемово масло, или няма смисъл при положение, че в стимуланта има.![]()
А за прическата най-вероятно съвсем малко ще я оформя със сешоара и ако не ми хареса ще се вържа.. и така не се харесвам особено, но трябва да я щадя, нали я искам дълга.
А имате ли някакви предложения за оформяне на косата без преси и маши и без плитки и рибени кости (то май нищо не остана, но аз да си попитам все пак), че на тази дължина на косата ми не седи особено добре :/.
ами аз съм се правила на 1,2 и 3 мисля че.. може и на повече,но не помня.. май само до 3 и ми става много хубава,дори ме питат да не съм с ретро пресаПървоначално написано от LudotoDevoiche
.. а аз иначе моята си я оправям с плитки,преса.. някой път с някоя друга фибичка.. а като я изправя на мен не ми става на път.. просто явно така ти е свикнала косата...
malka_sladkka какво сложи в маската?![]()
а иначе за темата предпочитам да го спестя на модераторите,а и без това повечето утре ще си правим маски и просто няма смисъл да започнем да пишем в онази тема,да продължим в тази и така.. просто ми става малко объркано![]()
RainOfHope няма смисъл от бадемово.. ако имаш пшеничено може, но стимуланта сам по себе си е доста силен и според мен няма нужда от допълнителни масла и т.н.![]()
иначе за прическа.. освен с плитки,рибена кост,навиване с ролки,парцалчета,фибички и по някакъв начин захващане с фибички не се сещам за друго![]()
А след като преспиш така на рибена кост после сресваш ли се? И ако може и снимка да сложиш, когато се сплетеш... Незнам явно наистина ми е свикнала така косата... След като я измия не я суша със сешуар, но я защипвам назад с фибичка и би трябвало да ми застава така и след като ми изсъхне и я пусна, но уви... Възможно ли е да е от това, че имам тънак косъм...?
ами не я реша... аз имах някъде снимки, но нещо не мога да ги намеря... ами за това за тънкия косъм може.. майка ми няма рядка коса, но косъма 'и е тънък и изглежда все едно косата 'и е рядка, но не е .. и тя винаги е била на път... не знам... пробвай някой път като се изкъпеш да я вържеш да висока опашка така, че да няма път.. и така няколко пъти след като се изкъпеш.. и така ако не стане не знам..Първоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
^ Благодаря ще пробвам и по този начин. Ии ще чакам снимкииии![]()
![]()
ако ти става много бухнала косата можеш да слагаш пияна преди да се сплетешПървоначално написано от LudotoDevoiche
.. а иначе утре ако се сплета понеделник най-вероятно ще пост-на снимка
![]()
И така ще пробвам само дано не стане много твърда... А като се разплетеш правиш ли и нещо в корените или слагаш ли фибички? Вечния ми проблем![]()
ми няма да слагаш много .. а иначе аз си имам обем в корените.. даже бях пуснала снимка как става обем с плитки.. ако не си я видяла мога пак да я пусна или да ти я пратя на личноПървоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
Виждала съм я, даже утре мисля да се сплета в корените, да преспя така и в понеделник да си я изправя надолу.![]()
ами като съм на рибена става г/д. същото, но с малко по-малак обем... и не й правя нищо в корените, но понеделник мисля с прес в корените.. ще видим.. ти защо трябва да я тупираш в корените.. не ти ли става обем ?Първоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
FuCKkK13 сложих бадемово масло, рациново, водка, кисело мляко и много малко хума, само че маслата бяха в по-големи количества от миналия пътне знам дали помниш, но ми беше казала, че изсушаващите ми са 3, а омазняващите 2... замислих и се и има логика и този път пробвах така... голяма е разликата
а и забелязвам, че обема ми е доста повече от преди
чудя се как ли ще ми се отрази да си намажа цялата коса само с бадемово масло, дали няма да е твъде мазна после... не съм пробвала до сега да се мажа само с едно нещо, освен с мед преди доста години и ефекта беше много добър, но нямам вече мед у нас
![]()
много се радвам, че я има тая тема, и че и вас ви има... много ме стимулирате... а бе стумулираме се взаимно![]()
ами добре.. явно наистина е трябвало да увеличиш количеството на омазняващите... а иначе мен като мъничка помня, че мама ме е мазала само с бадемово масло и ми беше добре... познавам и момичета,които са ползвали само бадемово маслоПървоначално написано от malka_sladkka
... иначе едва ли ще ти е омазни толкова.. ако примерно мажеш само с рициново може да ти дойде повечко мазното, но с бадемово не мисля
![]()
Здравейте момичета!Вчера си направих маска с мед,бадемово масло,оцет,кафе и хининова вода.Стоях с маската около 2 часа.
Резултатът е страхотен-косата ми е много мекичка и изглежда жива![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Здравейте на всички и честита тема![]()
А да попитам някоя правила ли си е тази прическа:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iP3k1t0LjQc[/youtube]
И какво слага момичето накрая? Какъв продукт?
И на суха коса ли да го направя или на мокра/влажна?
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Става ми обемна с плитките, но аз имах впредвид, че като ги разплета незнам как да я оформя... в повечето случаи стърчи от всякъде. Между другото преди няколко дни като си правих маска, добавих канела... след това косата ми беше невероятно мека.Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
ами аз съм се навивала така, но не съм целяла точно тази прическа.. аз го правя на мокра коса и така докато изсъхне.. иначе за продукта.. не знам.. сиг. е някакъв стилизиращ според менПървоначално написано от FreshJuice
![]()
ами не знам.. моята като я разплета си е подреденаПървоначално написано от LudotoDevoiche
.. иначе можеш да я оформяш с някакъв стилизант.. или просто балсам без отмиване
![]()
Хей мацки искам да ви попитам , като си направите маска с кво си увивате главата ? Мога ли примерно да не слагам шапки за баня аа бала ,само да я щипна с някоя шнолка и да седя 2 часа примерно и после да си се къпя... Или ?