.
Отговор в тема
Страница 42 от 108 ПървиПърви ... 323839404142434445465292 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 2699
    Banned Мега фен
    ^ ами за подхранване ще си го сложа.. иначе се слага най-често на коса,която е суха,изтощена.. и т.н.

иначе да ви кажа днес си взех масло от пшеничен зародиш отново и ще си го слагам в маските

Град
    W O N D E R L A N D
    Сега си правя маска ^^ Някой друг?

Аз утре ще правя.

Banned Мега фен
    ^ каква маска си направи ? .. иначе аз си правих сряда и ще си правя чак в неделя .. както казах днес си купих и масло от пшеничен зародиш,а утре ще отида да си купя зехтин.. след като ми свърши тривитаминола мисля да си купя ампули и да си ползвам само тях.. т.е. да направя пак почивка от маските от около 2 седмици,но се чудя да направя почивка от 2 седмици и да ползвам само шампоан,а после ампули 2 седмици и чак тогава с маските,или само 2 седмици шампоан + ампули да ми е почивката.. как мислите ?

Град
    W O N D E R L A N D
    Ами стимулант на икаров, бадемово масло, мляко, жълтък, ракия, зехтин... не сложих тривитаминол, щото видях че му е минал срока на годност и не исках да тествам.
    Иначе мисля, че е по-добре да си направиш почивката месец - две седмици шампоан и две седмици ампули. Смисъл, аз лично съм много 'наплашена' да не стане обратен ефекта от маските, затова предпочитам да си чакам.
    А имала ли си масло от женшен? Май така беше, видях го като си купувах бадемовото масло и четох че било добро. ^^

Banned Мега фен
    ^ не съм си купувала по простата причина,че все забравям,но съм мислела да го пробвам преди.. сега вече дори се отказах .. ако си купиш да споделиш дали си доволна

иначе аз и днес така направих.. мислех да си взема или бадемово или жожоба,но нямаше жожоба,а бадемовото съвсем забравих за него и направо грабнах от пшеничен зародиш.. но нищо.. като свърши сиг. ще си взема бадемово

Banned Мега фен
    извинявай,забравих да те попитам.. колко време мислиш да стоиш с маската ?

Град
    W O N D E R L A N D
    Два-три часа, че съм си изтеглила едно сериалче и смятам да си го гледам.
    Иначе от маслото от пшеничен зародиш как/по колко го нанясаш? ;д
    И масло от гроздови семки ползвала ли си?

Banned Мега фен
    ^ да,ползвала съм и го слагах в маските (бях изхабила 2 шишенца едно след друго и спрях да си купувам) бях доволна честно казано.. иначе маслото от пшеничен зародиш.. ми и него го слагам в маските.. по 1 сп.л. някъде,, а понякога след баня 1-2 капки си слагам на ръцете,разтривам и го слагам по краищата без да отмивам.. като кристали,понеже е против цъфтеж

Супер фен Аватара на psych0
    Здравейте, утре смятам малко да се подстрижа, ще махна малко от краищата, че имам малко нацъфтяло.
    Напоследък забелязвам, че са ми много сухи краищата, слагам си балсам с измиване и спрей на Глис след това, но пак е така. Препоръчайте нещо, за да не седи толкова суха в краищата. Не използвам преса от 5-6 месеца, изправяла съм се към 5 пъти макс.. Ще съм благодарна ако ми препоръчате някакъв продукт
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    И моята коса като е цъфналааа пак, та няма оправия.
    То се е видяло,че сега преди празниците ще ходя на фризьор.
    Иначе като цяло я поддържам здрава, ала напоследък доста сухичка ми се вижда.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    FuCKkK13 писала си в другата тема нещо за вода смесена с лимонов сок.. За какво я използваш?
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Banned Мега фен
    ^да,извинявай,но чак сега видях,че си писала и в другата тема ами като лак.. придава и блясък,но най-вече за фиксация

psych0 не знам как си с паричките,но ти препоръчвам или кристали професионални на кристиан оф рома с ленено семе или ето това:
    http://zlatnaribka.com/koprinen-vyzs...-271-2087.html

не съм го ползвала,но съм си слагала 1 път от него (от една приятелка) и бях очарована,замислям скоро да го купя,но ще видя кога,защото сега и преса ще си купувам
    друго,което мога да ти предложа.. за да не ти цъфтят краищата - масло от пшеничен зародиш,а за мекотата и т.н. на косата можеш да ползваш масло от жожоба

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    А какво е съотношението вода лимон и как го нанасяш ?

Сега ще си направя маска и мисля да е със зехтин, бадемово масло, кисело мляко и мед.. Става ли за изтощената ми и много суха коса?
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    ^^^ и аз това исках да попитам
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Banned Мега фен
    ^ извинявайте,че чак сега ви отг.,но снощи имах проблем с интернета.. да.. идеална е за изтощена коса

иначе за лимона - ами аз все не мога да уцеля количеството.. единия път ми става много твърдо,другия път съвсем лека фиксация.. абе общо взето трябва да прецениш според косата.. иначе около 1:2 -лимон вода.. но пак казвам.. зависи от косата

Супер фен Аватара на lqlq89
    Ползвали ли сте продукти на Christian of Roma? И от кои сте доволни, и от кои не?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на psych0
    Момичета днеска се подстригах, махнах си всичко нацъфтяло, то не беше много...
    Краищата ми бяха доста сухи, махнах което можах.. Доста я скъсих косичката, но поне сега ще расте, защото ми се струваше, че с тези краища не растеше въобще..
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Banned Мега фен
    lqlq89 ползвала съм техни кристали от които бях доволна

Супер фен Аватара на lqlq89
    ^ Да, за кристалите знам. Питам дали и от някои други продукти сте доволни?
    Сега ще си правя маска..скоро не съм писала, но не съм и спряла.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Голям фен Аватара на taamara
    Момичетаа, пред дилема съм. Ако може да помогнете малко : )) значи, от лятото насам не съм си правила никакви маски. Само хининова вода и пия добавка цинк+биотин.
    Сега, към края на декември излизам във ваканция до към края на февруари и ще имам време да си поглезя малко косичката, ще спра всякакви преси и др термични обработки.
    Та въпросът ми е според вас кое е по-добре - стимуланта на Икаров или бадемово масло (пак на Икаров). Стимулантът е специално за коса, мнооого положителни мнения чета за него, както тук, така и по други форуми и от мои близки, но пък бадемовото масло се води, цитирам - "най-мощният стимулант за растеж на косата", а моята цел е до май месец да ми порасне косата възможно най-много.

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Момичета, да ми препоръчате шампоан.. За косата ми - дълга е, склонна към омазняване, но през зимата е по-скоро суха по дължината и склонна към омазняване в корените. Отделно искам да я подхраня, защото макар и да не използвам преси и глупости, пак ми изглежда изтощена... някак не е жива. Та, общо взето е това, мерси предварително.. ^^

Здравейте! :] Някоя от вас,използвала ли е шикакай и/или амла?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Ползвали ли сте продукти на Christian of Roma? И от кои сте доволни, и от кои не?
    Ползвала съм маска със сусам и кристали и съм доволна.

Banned Мега фен
    taamara - ако е задължително да е някое от тези двете - СТИМУЛАНТА !
    RainBerry - регулиращ секрецията шампоан,но не си взимай за мазна коса !!!.. за възстановяване.. елсев пълно възстановяване 5, глис - черната серия,а най-добрия вариант е проф. шампоан ..
    vampire_girl_ - не съм ползвала

иначе аз днес нямах време за маска и най-вероятно ще се намажа само със тривитаминол за половин,един час (нямам повече време) и ще се изкъпя,просто пътувах и така

а сега да ви се оплача.. по принцип мислех 4 пъти в месеца да си горя косата,но напоследък този режим взе да ми се разваля и се дразня много.. и косата ми е станала доста суха,за това започвам да ползвам и кристали.. знам,че е химия и т.н. и че може маслото от пшеничен зародиш,но и без това си бях купила пак кристали на кристиан оф рома и стоят наполовина.. така че до зимната ваканция процедурите ми са : маска с тривитаминол,проф. шампоан,купена маска само по краищата,кристали.. знам,че са много но няма как,а и скоро ще ми свърши тривитаминола и ще направя почивка,а след почивката от 2 седмици ще ползвам 2 седмици ампули

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си