- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозен е
Така приятелят ми е грозен в смисъл,че само в лице иначе има мускули,плочки има и сини очи,но погледа му е някак си умрял.Не искам да съм повърхностна ама съм такава.Кажете ми как да го преодолея защото характера му ми харесва но просто лицето му изобщо не ми харесва.Питате се защо сме заедно като не ми харесва външния му вид ами просто ми харесва,има нещо в него.Благодаря предварително![]()
Освен смях, друго в главата не ми идва, след като ти прочетох "нещото", което е като въпрос. Ми има 2 варианта! Или спри да си токова малоумно съзнание и почни да мислиш, кое е добре за теб, а не, кое е "красивото"... 2рия вариант е, зарежи го, намери си един красавец и пей сърце.
Тука въпросите станаха като "пишка ми се, ще ми дадете ли съвет какво да нарпавя?"...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
охх мале..такива като тебе просто ме разбиват..![]()
ти си тръгнала с него, защото има тяло и хубав характер..ако го обичаш няма да те ебе кво лице има, дали е богат и ква кола кара..
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
Ако го обичаш - пренебрегваш всичко останало ..
Въпреки, че се съмнявам да го обичаш, щом го намираш за хм "грозен" ..
А и преди да го съдиш, се замисли, ти можеш ли да си хванеш КРасИВ![]()
Обичам малко, предимно себе си.
Зарежи го. Заслужава някой, който не му търси дефектите...
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
С него си само заради плочките?![]()
Баси детската логика...
А ти?! Ти мис свят ли си? - НЕ! ... бхт. повърхностните хора ...![]()
Разберете вече, че има и по-важни неща от външноста
![]()
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Търся, сериозно търся ама то е очевадно.Да кажа че е хубав ли.Хм и ква любов бе аз съм на 14.Пък и кво ми пишат някви урунгели...Ти ги питаш като нормален човек те ти са базикат.Отговаряйте нормално,написала съм "Благодаря предварително"аз не благодаря за неуместни шеги .Така,че сериозно.Първоначално написано от crowberry
![]()
аз ще ти препопоръчам нещо, което много ще ти помогне..Първоначално написано от bonbona102
ПОРАСНИ НА АКЪЛ !! ^^
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
На въпрос като твоя, освен с обида, с друго не може да ти се отговори. Точно щото съм убеден, че ти не по твоя, а по акъла на "приятелките" ти се водиш, които са казали, че той може да е грозен и да не те е "срам" с него. Едван а 14 годинки, а в главата си празна, жал ми е за такива създания като теб. Не си перфектна, за да търсиш кусури на другите ! Аз обаче ще ти кажа нещо друго. Ти може и да искаш да скъсаш с него, щото е "грозен", но красавците не харесваме такива дебили като тебе! Айде у лево и почни да си ползваш кратуната...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ааа ти да си ме видял дали съм дебела,дали съм грозна.Не така,че айде да мълчиш.Не ме грее дали си по-голям от мене.Нито си ме виждал,нито нищо.Така,че не ми наливай акъл щото виждам ,че и ти не си много умен .Първоначално написано от Bozichko
Така е, не съм достатъчно умен, че да имам дилеми като твоите![]()
![]()
![]()
Like Jesus
Дам прайм се на остроумни аПървоначално написано от Bozichko
Остей го, наистина е грозен. Не е за мис красавица 2011.
Аз съм реалист.
Дано наистина си красива, че в главата си гнилаПървоначално написано от bonbona102
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Like Jesus
Като ябълка нали, ми и ти си там нали си червей
Точно като гнила ябълка си! Отвън прекрасна, взема те някой, в момента, в който "отхапе" от теб и те захвърля, щото за нищо не ставаш !!! Евалата, благодаря ти, че ни разясни какво си !Първоначално написано от bonbona102
![]()
Like Jesus
Не сменяй темата говорих за червея който си
Така е, червей съм и те ям отвътре, и те е яд, че си проста и не знаеш как да ме накараш да спра![]()
Like Jesus
Единственото за ,което ме е яд е ,че се заяждаш с мен вместо да спиш с умни мацки,а извинявай ако съм те обидила може да си девствен.![]()
Така е девствен съм. Само с такива гнили ябълки като теб се срещам, щото гаджетата са им "грозни" и постоянно трябва да ги изхвърлям... Дебиш и ябълките гнили, никой ги не иска, само прасетата ги ядат![]()
![]()
Like Jesus
А ти кви ябълки ядеш прасе мазно