- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вместо лубрикант ?
Искам да ви попитам какво бих могла да ползвам вместо лубрикант? Спомням си имаше преди една тема за нещата от ежедневието ни, които могат да се ползват вместо лубрикант, но не мога да я намеря. Помогнете ми, защото имам проблем да ми свършват течностите много бързо, а това не е хубаво нито за момчето, нито за момичето.
Сополки , как така питаш кво .![]()
За кво просто не си купиш лубрикант , ами се занимаваш с глупости ...
Иначе със мас трябва да стане![]()
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Що не ползваш Лубрикант. Кво е тва вместо лубрикант ?! Че той за тва е измислен.Идва ми на акъла само бебешко олио...
maDamn
Плажно масло , Моторно масло , булион от скариди като цяло голям е списъкаПървоначално написано от granger
![]()
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Слюнка![]()
Наеш ли кво хубаво диференциално масло имам. Малко мирише гадно, но пък като се намажеш с него, спокойно ще можеш и хладилник да си вкарашЗаместител на лубриканта - естественото овлажняване, слюнка, друго може само да ти навреди....
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
моля темата да се закрие
Боб с лютеница.
Първоначално написано от akrobatkata
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!