- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Хайде всички отслабващи в една тема
Вие избирате как искате да изглеждате ...
ИЛИ
А ето какви резултати постигат хората,които имат силна воля:
Втория колаж е на една българска мама,която е спазвала 90 дневната диета ВЕДНЪЖ
Малко полезни линкове:
90 дневна диета
90 дневна диета - РЕЦЕПТИ
Разделно хранене - ТАБЛИЦА
Тае Бо с Били Бланкс
Упражненията на Синди Крауфорд
Pump it up
Да стопим досадните паласки
Има ли спасение от целулита?!
И като цяло този сайт е доста полезен
Упражнения за стягане на бедрата
Калкулатор на калории
Калкулатор за разделно хранене
Калкулатор за прием калории
Линк към тема №1
Линк към тема №2
Линк към тема №3
Линк към тема №4
Хайде честито за новата темичка,с пожелание за много минуси
Ако някой има предложения за промяна на началната страничка (първия пост) нека казваСпретнах я набързо и най-вероятно не е перфектно,но ще я поправя ако се налага
__________________________________________________ ___
А сега и неприятната част ... Следващите редове са в памет на едно прекрасно момиче,което ни напусна прекалено рано ...
Едно хубаво, лъчезарно и силно момиче напусна несправедливия ни свят...Милена (sh0c0ladch3ee) беше двигателя на тази тема, но и нещо много повече - позитивизма и волята, които бликаха от постовете и движеха и нашата мотивация. Тя ни подкрепяше, успокояваше, помагаше, споделяше..Ние ще я помним, нали? Ще помним това слънчево момиче с добро.. Младото и сърчице издъхна твърде рано..Не трябваше..но нека за пореден път си вземем поука от случилото се и не забравяме ентусиазма, който тя имаше и милите думи, с които се обръщаше към всяка от вас. Почивай в мир, мила Милена...Благодарим ти!
"Животът е крътък"-така са ни казвали всички,а и ние сме го чели и виждали.Кой би предположил че за едно 17-годишно момиче животът може да е толкова кратък?Надали някой от четящите това.Аз не познавах Милена.И не,не мога да се нарека нейна приятелка.Не си пишех с нея,и колкото и смешно да звучи й нямах скайпът.Не,но въпреки това с нея сме се засичали в общата тема за всички момичета.Един път даже я посъветвах за диета.Да,всичко звучи толкова мимолетно,крехко.Неподходя щи думи за нея.От всичко,което пишеше човек може да разбере каква е същността на Милена.Тя бе онова изгряващо Слънце,готово да те заслепи ако й позволиш.Да те облее с приятна светлина-топла,нежна,позитивна.Тя бе всичко това,а може би и повече,знам ли?Милена не може да се опише с думи.Тя усещаше хората и ги подкрепяше в начинанията им.Не се сърдеше,нито завиждаше,най-малкото пък да мрази.Като че ли тези качества й бяха непознати,неприсъщи.В едно съм убедена-ако човек й бе дал шанс да си поговорят,пък било и без думи-само да се гледат в очите съм сигурна че щяха да станат добри приятели.Е,аз пропуснах този шанс.Пропуснах да опозная Милена,както и много други съфорумниц също.Но може би в това се крие разковничето.Да не познаваш някого,но само чрез написаното от него да вникнеш в света му.Да разгърнеш цели шарки от моменти и преживявания,хубави и тъжни моменти обханали 17-годишният живот на Милена.Да,тя е живяла толкова малко,дори не е започнала истнският живот.Затова,ние като съфорумници,но главно като хора трябва да я запомним.Да почетем паметта й,като отделим частичка от сърцето си и я запомним.Не защото така трябва,не защото е неписан закон,а защото това се прави когато обичаш някого.Защото като човешки същества,ние трябва да се обичаме и ценим един друг.Да го направим за Милена.Защото тя беше и е обичана и почитана.Защото Слънцето не може да се забрави-то гори и доставя светлина,дори когато ти не го виждаш."Животът е крътък"-така са ни казвали всички...но аз ще кажа на всички-Не,животът остава вечен за хората,които обичаме,но са се споминали.Почивай в мир,скъпа Милена!Аз няма да те забравя.
Петя
Или можеш да отвориш очи и да видиш всичко,което e оставила.
Сърцето ти може да бъде празно,защото не можеш да я видиш,
Или можеш да бъдеш препълнен от любовта,която изпитваш.
Можеш да обърнеш гръб на утрото и да живееш за вчера,
Или можеш да бъдеш щастлив за утрото,заради вчера.
Можеш само да помниш,че си е отишла,
Или да почиташ паметта й и да я оставиш да продължи да живее в теб.
Можеш да плачеш и да затвориш съзнанието си,
Да бъдеш празен и да обърнеш гръб на всичко...
Или можеш да правиш каквото тя би искала,
Да се усмихваш,да отвориш очи,да обичаш и да продължиш напред.
В памет на Милена Б.
От alehole
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
юхуу~~ честита ни нова темичка :P желая ви много минусчета![]()
днес ядох:
з. 2 сварени яйца
о. ябълка
с. половин купичка сварени бебета моркови
в. филийка с топено сирене (буквално нямаше какво друго да ям освен хляб и яйца.. а така като ядох вече яйца реших да пропусна.. че съм чувала, че не е много хубаво да се ядат много яйца.. ;х)
ии шепичка фъстъци..
Искам да попитам.. Относно ядките, до колко са полезни за диета? Не говоря за сурови, ами печени.. Мисля, че съдържат доста мазнини и затова не трябва да се прекалява.. Но колко грама д/г е дневната норма?
И ако сложиш недай си Боже 39 или 41 изгаряш във вечният огън на ада!!Първоначално написано от Rebirthing
Днес ми е белтъчен ден.
Закусвах 3 кивита и мисля да обядвам кюфтета - 2 от малкитесъс слатка от зеле и моркови :P
Много минусчвта ви пожелавам![]()
З: ябълка + Активия
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Мхм.. Ясно.. Значи ще гледам да не ги консумирам често и по много.. БлагодаряПървоначално написано от Rebirthing
![]()
днес
З. ябълка и чай без захар..
HolyShit
след приключването на диетата ми(месо и зеленчуци)как е най-добре да се храня....да вкл. постепенно млечни п-ти и постепенно други групи храни или да мина на разделно хранене?Целта ми е да не си върна сваленото,а да го запазя.![]()
Трябва да си на нещo като РБД,но и да върнеш килограми,важно е какви са тези килограми а не,че си върнала.Разликата си личи в огледалото .
На 90 дневната съм ... днес ми е Въглехидратен ден и ядох:
Закуска: 1 банан
Обядвам at the moment: спагети от полуготовите
След 2 3 часа ще хапна бисквита с шоколад![]()
и вечеря - филия пълнозърнест хляб с лютеница![]()
![]()
3ти ден:
З:Половин ябълка
О: Еин кроасан
В: Незнам.. ще я мисля по-късно,но най-вероятно 1 вафла.. ;д
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
Аз отново пиша, само за да се изфукам. От 12-ти до днес съм с още 4кг по - малко. Или общо: 24кг по - малко, от началото на режима. Продължавам смело в същия дух и се надявам до идното лято да съм в перфектна кондиция.
От днес и аз започвам с 90 дневната, че съм качила няколко килца.![]()
Имам обаче едно въпросче, понеже никъде не прочетох в диетата (може и да съм пропуснала по невнимание ^^").
Кълновете в кой ден е позволено да се консумират?![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Не консумирам нищо тестено, захар не използвам под никаква форма, газирано не ям и максимално се ограничавам от солта. Искам да кажа на всички, на които им изглежда крайно, че досега гладна никога не съм стояла, от началото на режима ми, ям в големи количества, просто основното са плодове, зеленчуци, месо и млечни продукти. Забравих да кажа, че и пържено не ям, ориза и картофите си ги позволявам от време на време и гледам да е през деня, а не вечер и просто гледам вечерята ми да е най - късно в 7. Това е. Но смятам, че голяма част от успеха си дължа на факта, че спортувам поне 4-5 пъти седмично. Тялото ми е много по - стегнато, отколкото на много по - леки от мен момичета. Надявам се, един ден като приключа, да мога да пусна снимки "преди" и "след".Първоначално написано от divacheee
Аз и сега не бих отказала снимка "Преди и след" за малко стимулИначе браво!
Ти си нашата гордост!
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
HolyShit,според теб има ли начин докато отслабва човек,да му се намалят и гърдите (говоря специално за момичетата) защото много мнения изчетох,че нямало мускулив тях и нямало начин,пък виждам,че на доста хора им намаляват.Какво мислиш ти?
мили момичета мисля и аз да се присъединя към вас , защото напоседък се чувствам напълняла и не "в кожата" си ..аз попринцип си ям главно зеленчуци и плодове .. но напоследък нещо се отплеснах
мисля да вкарам и някои упражнения в режима си , за по - бърз ефект
пожелавам успех и добри резултати , както на себе си така и на вас
![]()
Sometimes a smile is all it takes to steal someone's heart !
@YvesStLaurent: Супер, добре дошла. И аз започнах диетката от днес.
@babity: Браво за постигнатите резултати. Още много минусчета ти пожелавам занапред, както и на всички спазващи режима момичета.![]()
@n3ri7ka: Мерси.![]()
Май никой не прочете въпросчето ми от предния пост, затова ще попитам пак.![]()
=> Кълновете в кой ден трябва да се ядат?
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Не съм HolyShit, но много пъти съм чувала, а и от личен опит мога да кажа, че е вярно. Винаги, когато отслабвам, първо усещам промяна в гърдите.Първоначално написано от bloodymirror
Казаха ми, че е така, защото в гърдите има доста мастна тъкан (може да бъркам за причината, но при доста хора, включително и при мен, смаляването на гърдите при отслабване е факт! )![]()
YvesStLaurent, успех и на теб!
babity, и аз бих се радвала да видя снимките ти![]()
Да,вярно е,то гърдите имат в най-голям процент при жените мастна тъкан,тоест като стопяваш мазнини губиш от цялото тяло,включително от гърдите.