.
Затворена тема
Страница 1 от 100 123451151 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 2493
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5

Хайде всички отслабващи в една тема

Вие избирате как искате да изглеждате ...
    ИЛИ
    А ето какви резултати постигат хората,които имат силна воля:

Втория колаж е на една българска мама,която е спазвала 90 дневната диета ВЕДНЪЖ

Малко полезни линкове:
    90 дневна диета
    90 дневна диета - РЕЦЕПТИ
    Разделно хранене - ТАБЛИЦА
    Тае Бо с Били Бланкс
    Упражненията на Синди Крауфорд
    Pump it up
    Да стопим досадните паласки
    Има ли спасение от целулита?!
    И като цяло този сайт е доста полезен
    Упражнения за стягане на бедрата
    Калкулатор на калории
    Калкулатор за разделно хранене
    Калкулатор за прием калории

Линк към тема №1
    Линк към тема №2
    Линк към тема №3
    Линк към тема №4

Хайде честито за новата темичка,с пожелание за много минуси
    Ако някой има предложения за промяна на началната страничка (първия пост) нека казва Спретнах я набързо и най-вероятно не е перфектно,но ще я поправя ако се налага

__________________________________________________ ___

А сега и неприятната част ... Следващите редове са в памет на едно прекрасно момиче,което ни напусна прекалено рано ...

Едно хубаво, лъчезарно и силно момиче напусна несправедливия ни свят...Милена (sh0c0ladch3ee) беше двигателя на тази тема, но и нещо много повече - позитивизма и волята, които бликаха от постовете и движеха и нашата мотивация. Тя ни подкрепяше, успокояваше, помагаше, споделяше..Ние ще я помним, нали? Ще помним това слънчево момиче с добро.. Младото и сърчице издъхна твърде рано..Не трябваше..но нека за пореден път си вземем поука от случилото се и не забравяме ентусиазма, който тя имаше и милите думи, с които се обръщаше към всяка от вас. Почивай в мир, мила Милена...Благодарим ти!

Неизгасващо Слънце-Милена
    "Животът е крътък"-така са ни казвали всички,а и ние сме го чели и виждали.Кой би предположил че за едно 17-годишно момиче животът може да е толкова кратък?Надали някой от четящите това.Аз не познавах Милена.И не,не мога да се нарека нейна приятелка.Не си пишех с нея,и колкото и смешно да звучи й нямах скайпът.Не,но въпреки това с нея сме се засичали в общата тема за всички момичета.Един път даже я посъветвах за диета.Да,всичко звучи толкова мимолетно,крехко.Неподходя щи думи за нея.От всичко,което пишеше човек може да разбере каква е същността на Милена.Тя бе онова изгряващо Слънце,готово да те заслепи ако й позволиш.Да те облее с приятна светлина-топла,нежна,позитивна.Тя бе всичко това,а може би и повече,знам ли?Милена не може да се опише с думи.Тя усещаше хората и ги подкрепяше в начинанията им.Не се сърдеше,нито завиждаше,най-малкото пък да мрази.Като че ли тези качества й бяха непознати,неприсъщи.В едно съм убедена-ако човек й бе дал шанс да си поговорят,пък било и без думи-само да се гледат в очите съм сигурна че щяха да станат добри приятели.Е,аз пропуснах този шанс.Пропуснах да опозная Милена,както и много други съфорумниц също.Но може би в това се крие разковничето.Да не познаваш някого,но само чрез написаното от него да вникнеш в света му.Да разгърнеш цели шарки от моменти и преживявания,хубави и тъжни моменти обханали 17-годишният живот на Милена.Да,тя е живяла толкова малко,дори не е започнала истнският живот.Затова,ние като съфорумници,но главно като хора трябва да я запомним.Да почетем паметта й,като отделим частичка от сърцето си и я запомним.Не защото така трябва,не защото е неписан закон,а защото това се прави когато обичаш някого.Защото като човешки същества,ние трябва да се обичаме и ценим един друг.Да го направим за Милена.Защото тя беше и е обичана и почитана.Защото Слънцето не може да се забрави-то гори и доставя светлина,дори когато ти не го виждаш."Животът е крътък"-така са ни казвали всички...но аз ще кажа на всички-Не,животът остава вечен за хората,които обичаме,но са се споминали.Почивай в мир,скъпа Милена!Аз няма да те забравя.
    Петя

Можеш да проливаш сълзи,че си е отишла,
    Или можеш да се усмихнеш защото я е имало.
    Можеш да затвориш очи и да се молиш да се върне,
    Или можеш да отвориш очи и да видиш всичко,което e оставила.
    Сърцето ти може да бъде празно,защото не можеш да я видиш,
    Или можеш да бъдеш препълнен от любовта,която изпитваш.
    Можеш да обърнеш гръб на утрото и да живееш за вчера,
    Или можеш да бъдеш щастлив за утрото,заради вчера.
    Можеш само да помниш,че си е отишла,
    Или да почиташ паметта й и да я оставиш да продължи да живее в теб.
    Можеш да плачеш и да затвориш съзнанието си,
    Да бъдеш празен и да обърнеш гръб на всичко...
    Или можеш да правиш каквото тя би искала,
    Да се усмихваш,да отвориш очи,да обичаш и да продължиш напред.

В памет на Милена Б.
    От alehole
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

юхуу~~ честита ни нова темичка :P желая ви много минусчета

днес ядох:
    з. 2 сварени яйца
    о. ябълка
    с. половин купичка сварени бебета моркови
    в. филийка с топено сирене (буквално нямаше какво друго да ям освен хляб и яйца.. а така като ядох вече яйца реших да пропусна.. че съм чувала, че не е много хубаво да се ядат много яйца.. ;х)
    ии шепичка фъстъци..

Искам да попитам.. Относно ядките, до колко са полезни за диета? Не говоря за сурови, ами печени.. Мисля, че съдържат доста мазнини и затова не трябва да се прекалява.. Но колко грама д/г е дневната норма?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chizuru

Искам да попитам.. Относно ядките, до колко са полезни за диета? Не говоря за сурови, ами печени.. Мисля, че съдържат доста мазнини и затова не трябва да се прекалява.. Но колко грама д/г е дневната норма?
    Печени ядки ? Какво полезно има в тях ?!
    Ядките трябва да се ядат сурови !
    Препоръчително е 40 гр. дневно.

Голям фен
    eхеей нова темичка! Да ни е честита и да ни донесе много минусчета

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing

И ако сложиш недай си Боже 39 или 41 изгаряш във вечният огън на ада!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Казвам приблизително, пък и зависи от пола, ръста, теглото, много ясно, че не може всички да ядем точно по 40 гр.
    Аз лично мога да изям в пъти повече, но 1-во не бива да ми става ежедневие, второ излиза ми скъпо .

Днес ми е белтъчен ден.
    Закусвах 3 кивита и мисля да обядвам кюфтета - 2 от малките със слатка от зеле и моркови :P

Много минусчвта ви пожелавам

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    З: ябълка + Активия
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing

Мхм.. Ясно.. Значи ще гледам да не ги консумирам често и по много.. Благодаря

днес
    З. ябълка и чай без захар..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    HolyShit
    след приключването на диетата ми(месо и зеленчуци)как е най-добре да се храня....да вкл. постепенно млечни п-ти и постепенно други групи храни или да мина на разделно хранене?Целта ми е да не си върна сваленото,а да го запазя.

Трябва да си на нещo като РБД,но и да върнеш килограми,важно е какви са тези килограми а не,че си върнала.Разликата си личи в огледалото .

На 90 дневната съм ... днес ми е Въглехидратен ден и ядох:
    Закуска: 1 банан
    Обядвам at the moment: спагети от полуготовите
    След 2 3 часа ще хапна бисквита с шоколад
    и вечеря - филия пълнозърнест хляб с лютеница

3ти ден:
    З:Половин ябълка
    О: Еин кроасан
    В: Незнам.. ще я мисля по-късно,но най-вероятно 1 вафла.. ;д
    ♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥

Мега фен Аватара на babity
    Аз отново пиша, само за да се изфукам. От 12-ти до днес съм с още 4кг по - малко. Или общо: 24кг по - малко, от началото на режима. Продължавам смело в същия дух и се надявам до идното лято да съм в перфектна кондиция.

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    От днес и аз започвам с 90 дневната, че съм качила няколко килца.
    Имам обаче едно въпросче, понеже никъде не прочетох в диетата (може и да съм пропуснала по невнимание ^^").
    Кълновете в кой ден е позволено да се консумират?
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    babity Браво !!!!

Ще кажеш ли с две думи какъв ти е режима.. Опитах се да го потърся в мненията ти.. ама те са доста и не успях

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Аз отново пиша, само за да се изфукам. От 12-ти до днес съм с още 4кг по - малко. Или общо: 24кг по - малко, от началото на режима. Продължавам смело в същия дух и се надявам до идното лято да съм в перфектна кондиция.
    бравоо babity, супер, пожелавам ти още доста минусчета!

Shizaya, успех!

Днес съм на плодчета:
    З банан
    О салатка- домати и краставици
    С шепа сурови фъстъци
    В пъпеш

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    babity Браво !!!!

Ще кажеш ли с две думи какъв ти е режима.. Опитах се да го потърся в мненията ти.. ама те са доста и не успях
    Не консумирам нищо тестено, захар не използвам под никаква форма, газирано не ям и максимално се ограничавам от солта. Искам да кажа на всички, на които им изглежда крайно, че досега гладна никога не съм стояла, от началото на режима ми, ям в големи количества, просто основното са плодове, зеленчуци, месо и млечни продукти. Забравих да кажа, че и пържено не ям, ориза и картофите си ги позволявам от време на време и гледам да е през деня, а не вечер и просто гледам вечерята ми да е най - късно в 7. Това е. Но смятам, че голяма част от успеха си дължа на факта, че спортувам поне 4-5 пъти седмично. Тялото ми е много по - стегнато, отколкото на много по - леки от мен момичета. Надявам се, един ден като приключа, да мога да пусна снимки "преди" и "след".

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз и сега не бих отказала снимка "Преди и след" за малко стимул Иначе браво! Ти си нашата гордост!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    babity
    и аз искам да те видя на снимки.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    HolyShit,според теб има ли начин докато отслабва човек,да му се намалят и гърдите (говоря специално за момичетата) защото много мнения изчетох,че нямало мускулив тях и нямало начин,пък виждам,че на доста хора им намаляват.Какво мислиш ти?

мили момичета мисля и аз да се присъединя към вас , защото напоседък се чувствам напълняла и не "в кожата" си .. аз попринцип си ям главно зеленчуци и плодове .. но напоследък нещо се отплеснах мисля да вкарам и някои упражнения в режима си , за по - бърз ефект пожелавам успех и добри резултати , както на себе си така и на вас
    Sometimes a smile is all it takes to steal someone's heart !

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    @YvesStLaurent: Супер, добре дошла. И аз започнах диетката от днес.

@babity: Браво за постигнатите резултати. Още много минусчета ти пожелавам занапред, както и на всички спазващи режима момичета.

@n3ri7ka: Мерси.

Май никой не прочете въпросчето ми от предния пост, затова ще попитам пак.

=> Кълновете в кой ден трябва да се ядат?
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    HolyShit,според теб има ли начин докато отслабва човек,да му се намалят и гърдите (говоря специално за момичетата) защото много мнения изчетох,че нямало мускулив тях и нямало начин,пък виждам,че на доста хора им намаляват.Какво мислиш ти?
    Не съм HolyShit, но много пъти съм чувала, а и от личен опит мога да кажа, че е вярно. Винаги, когато отслабвам, първо усещам промяна в гърдите.
    Казаха ми, че е така, защото в гърдите има доста мастна тъкан (може да бъркам за причината, но при доста хора, включително и при мен, смаляването на гърдите при отслабване е факт! )

YvesStLaurent, успех и на теб!

babity, и аз бих се радвала да видя снимките ти

Да,вярно е,то гърдите имат в най-голям процент при жените мастна тъкан,тоест като стопяваш мазнини губиш от цялото тяло,включително от гърдите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си