- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
аз пък винаги зимата отслабвам най-много сигурно е защото живея в испания и не виждам нито банички нито кифлички нито дюнери и в българия почвам да ги ям и напълнявам но това лято отслабнах защото всички тези храни които изброих ги забравих и ги заместих с домати от на баба градинатагрозде, ябълки етс.... може и ти да пробваш сега само салати и плодове...доста засищат и колкото повече ядеш толко повече вода приемаш и това помага за отслабването!
Мой ред е да поискам съвет! Аз съм 1.63 висока и тежа 51 или 52 зависи от деня и искам да стана 48 или 49 тея тъпи 3 килограма как да ги смъкна, но не с строги диети защото мама не ми дава тъй като аз миналата година тежах 62кг и тогава се стресирах и почнах само на супи и нищо друго. И така ... някаква не строга диета и да не е за 1 седмица примерно ами и 1 месец да е няма нищо? мерси предварително
Здравейте,момичета!Искам да попитам спортуващите със Синди Крауфорд доволни ли са?Какви са ви резултатите и за колко време ги постигнахте?
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Здравейте приятели!Имам въпорс към тези които са спазвали диетата на Пиер Дюкан.Може ли да ми обясните подробно как се спазва, защото четох и почти нищо не ми стана ясно и ако може да ми дадете примерно меню за нея?Благодаря ви предварително!
(Надявам се това да е точния раздел за въпроса ми )![]()
Избрах го защощо виждам,че има доста доволни от него...а за смъртни случаи не съм чела...
Да..аз съм 56 кг и искам да стана 50..51 охх аз хич не си падам по упражненията за това и искам някаква диета да почна..а иначе единствената ми физическа активност е ходенето от нас до даскалото и обратно :Д иначе лятото всеки ден ходя да тичам на стадиона ама сега зимата...
Здравейте отново!
Как вървят диетите при вас?
При мен всичко е наред, по празниците си хапвах доста обилно и отново съм 46кг.
Но свикнах да тренирам и веднъж седмично или когато имам време си празя едни серийки за стягане.
Ям всичко, просто по по - малко. Бях в застой преди месец с килцата, понеже си мислех, че ако го карам само на салати и плодове ще отслабна, но той организма си иска своето.. като го лишавам се запасява с това в организма и свалянето ми ставаше невъзможно...
А и като съм с дори поднормено тегло е по - трудно, понеже трябеа да тежа 56кг...
Но не ми утиват Гледам обдсъждате упражнения, ще ми е интересно да следя темата за тях, защото искам да пробвам нещо ново и различно.
Успех дами, прегръдки и целувки на всички
Последно редактирано от BikerGirl : 12-29-2011 на 08:36
Само да споделя един скорошен резултат... когато започнах диетата ми краката ми бяха 56-7см., в края на диетата бяга 52см., а сега ми направи впечатление като ги измерих, че са станали 51см.Бях се отказала, но все още се целя в 50см.
До нови срещи
Според вас дали ще има ефект от тази диета http://dieti.net/kartofena-dieta/ ?
някой на 90-дневната?
Ох откакто правих лятото 90-дневната си върнах всичкоооо ,ама не съм се ограничавала де.Та от днес я почвам пак.Ще видим до кога,че се каня от 2 седмици да я почна ама небеше сега момента с тея празници.Ще се претегля утре на празен стомах,че сега ще превърти кантара ако се кача хаха.
За сега за закуска изядох един портокал.
Пък като ми мине главоболието ще си намеря и упражнения (:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Страшно искам да започна диета ... искам само 5-6 кг да смъкна ама не ми е достатъчно силна волята и все си казвам от утре ... пълен ужасЗапочнах поне упражнения да правя,но не съм спортна натура .. бързо се уморявам и ще се радвам ако някой иска да ми бъде другарче тука
![]()
![]()
аз я почнах днес,най-вече да си изградя някакъв режим на хранене,защото безразборно се тъпча с каквото ми падне...диетата е хубава,защото можеш да ядеш от всичко,но по график...така че ако някой я почва ще си я спазваме заедно...чааак до март месец
на 17 год. съм от утре искам да почна 90 дневна диета.. 163см и тежа 58 кг.. трябват ми поне 4-5 кг да сваля, за да изглеждам добре.. Най-вече по краката :X:X:X
Кажете някоя диета за след празниците...чее страшно преяждане паднаи напиване
или ако някой реши да спазва някоя да казва да я почнем заедно.Само без 90 дневната...някоя по-кратка...
![]()
Ох с тия гадни празници, преди бях 46(от година сигурно съм си 46 и си ядях всичко) сега стабилно държа 48, 49 от 2 седмици сигурно .Адски ме е яд и затва днес мисля само течности .Пък дано има резултат , че ще се гръмна @:
А и не е като да съм се тъпкала, просто нз какво се случва @:
Аз се хранех разделно, но сега покрай празниците развалих всичко и от днес си продължавам.
Всъщност, правя 90-дневната, но без плодовите дни този път.И въпреки това, има ефект.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз от днес съм на разделно, че покрай тия празници..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз от Нова година насам съм основно на плодове и месо (просто не мога да му устоя!!!). Прекрасната ми треньорка съвсем намясто ни стегна тренировчиците, да са по - интензивни като за след празници и отново ще се нагаждам към режим на сваляне. Новогодишното ми обещание беше до края на годината (а защо не и по - рано), да съм свалила останалите 20кг.
След многото тежки храни по празниците имам нужда от малко пречистване, някой да ми препоръча нещо?