.
Затворена тема
Страница 16 от 100 ПървиПърви ... 61213141516171819202666 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 2493
    Цитирай Първоначално написано от MireuChangYong Виж мнението
    Здравейте! Надявах се, че няма да стигна до тук, че да пиша в тази тема, но след като видях една снимка от скорошен купон и ми стана лошо. Аз съм 168-169 и 65 кг. Вече не мога да се търпя. Не ме подиграват за килограмите ми и т.н. Всъщност имам доста приятели и хората ме приемат много добре, но аз не се харесвам така. Казвам си, че няма да ям еди какво си, но не издържам.. .. Лятото бях на японското чудо .. дръпнах сигурно 3-4 кг. Бях 2 седмици, но не продължих. Искам да стана поне 55 най - много 60 кг. Надявам се, да ми помогнете! Да ми предложите някоя хубава диета, сега за сезона, понеже съм чувала, че зимата се отслабва много трудно.. То си е логично де. И естествено другарче което да е с мен ^^.
    аз пък винаги зимата отслабвам най-много сигурно е защото живея в испания и не виждам нито банички нито кифлички нито дюнери и в българия почвам да ги ям и напълнявам но това лято отслабнах защото всички тези храни които изброих ги забравих и ги заместих с домати от на баба градината грозде, ябълки етс.... може и ти да пробваш сега само салати и плодове...доста засищат и колкото повече ядеш толко повече вода приемаш и това помага за отслабването!

Мой ред е да поискам съвет! Аз съм 1.63 висока и тежа 51 или 52 зависи от деня и искам да стана 48 или 49 тея тъпи 3 килограма как да ги смъкна, но не с строги диети защото мама не ми дава тъй като аз миналата година тежах 62кг и тогава се стресирах и почнах само на супи и нищо друго. И така ... някаква не строга диета и да не е за 1 седмица примерно ами и 1 месец да е няма нищо? мерси предварително

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))

Red face

Здравейте,момичета!Искам да попитам спортуващите със Синди Крауфорд доволни ли са?Какви са ви резултатите и за колко време ги постигнахте?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Здравейте приятели! Имам въпорс към тези които са спазвали диетата на Пиер Дюкан.Може ли да ми обясните подробно как се спазва, защото четох и почти нищо не ми стана ясно и ако може да ми дадете примерно меню за нея?Благодаря ви предварително!
    (Надявам се това да е точния раздел за въпроса ми )

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Защо избра точно Дюкан ? .. Как ще спазваш нещо, което дори не можеш да разбереш ? .. Не те ли плашат смъртните случаи в следствие на тази диета ?

Избрах го защощо виждам,че има доста доволни от него...а за смъртни случаи не съм чела...

Град
    ...
    Колко кг. долу горе искаш да свалиш ? ако са 5-6 до 10 не се тормози с диети .. започваш да се храниш правилно, включваш физическа активност и след месец-два си готова

Цитирай Първоначално написано от divacheee Виж мнението
    Колко кг. долу горе искаш да свалиш ? ако са 5-6 до 10 не се тормози с диети .. започваш да се храниш правилно, включваш физическа активност и след месец-два си готова
    Да..аз съм 56 кг и искам да стана 50..51 охх аз хич не си падам по упражненията за това и искам някаква диета да почна..а иначе единствената ми физическа активност е ходенето от нас до даскалото и обратно :Д иначе лятото всеки ден ходя да тичам на стадиона ама сега зимата...

Град
    ...
    Хм.. не мога да ти помогна с диета.. За мен най-добрия вариант си остават сметките

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от Yankee Виж мнението
    Здравейте,момичета!Искам да попитам спортуващите със Синди Крауфорд доволни ли са?Какви са ви резултатите и за колко време ги постигнахте?

същото отново

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Yankee Виж мнението
    същото отново
    Според мен упражненията на Синди са по-скоро леки и приятни .. има ефект, но трябва повече постоянство.
    По-добре пробвай с Табата .. ще си спестиш доста време, пък и резултатът е гарантиран.

Здравейте отново!
    Как вървят диетите при вас?
    При мен всичко е наред, по празниците си хапвах доста обилно и отново съм 46кг.
    Но свикнах да тренирам и веднъж седмично или когато имам време си празя едни серийки за стягане.
    Ям всичко, просто по по - малко. Бях в застой преди месец с килцата, понеже си мислех, че ако го карам само на салати и плодове ще отслабна, но той организма си иска своето.. като го лишавам се запасява с това в организма и свалянето ми ставаше невъзможно...

А и като съм с дори поднормено тегло е по - трудно, понеже трябеа да тежа 56кг...
    Но не ми утиват Гледам обдсъждате упражнения, ще ми е интересно да следя темата за тях, защото искам да пробвам нещо ново и различно.
    Успех дами, прегръдки и целувки на всички
    Последно редактирано от BikerGirl : 12-29-2011 на 08:36

Само да споделя един скорошен резултат... когато започнах диетата ми краката ми бяха 56-7см., в края на диетата бяга 52см., а сега ми направи впечатление като ги измерих, че са станали 51см. Бях се отказала, но все още се целя в 50см.
    До нови срещи

Според вас дали ще има ефект от тази диета http://dieti.net/kartofena-dieta/ ?

някой на 90-дневната?

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Ох откакто правих лятото 90-дневната си върнах всичкоооо ,ама не съм се ограничавала де.Та от днес я почвам пак.Ще видим до кога,че се каня от 2 седмици да я почна ама небеше сега момента с тея празници.Ще се претегля утре на празен стомах,че сега ще превърти кантара ако се кача хаха.
    За сега за закуска изядох един портокал.
    Пък като ми мине главоболието ще си намеря и упражнения (:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Страшно искам да започна диета ... искам само 5-6 кг да смъкна ама не ми е достатъчно силна волята и все си казвам от утре ... пълен ужас Започнах поне упражнения да правя,но не съм спортна натура .. бързо се уморявам и ще се радвам ако някой иска да ми бъде другарче тука

аз я почнах днес,най-вече да си изградя някакъв режим на хранене,защото безразборно се тъпча с каквото ми падне...диетата е хубава,защото можеш да ядеш от всичко,но по график...така че ако някой я почва ще си я спазваме заедно...чааак до март месец

на 17 год. съм от утре искам да почна 90 дневна диета.. 163см и тежа 58 кг.. трябват ми поне 4-5 кг да сваля, за да изглеждам добре.. Най-вече по краката :X:X:X

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Кажете някоя диета за след празниците...чее страшно преяждане падна и напиване или ако някой реши да спазва някоя да казва да я почнем заедно.Само без 90 дневната...някоя по-кратка...

Ох с тия гадни празници, преди бях 46(от година сигурно съм си 46 и си ядях всичко) сега стабилно държа 48, 49 от 2 седмици сигурно .Адски ме е яд и затва днес мисля само течности .Пък дано има резултат , че ще се гръмна @:

А и не е като да съм се тъпкала, просто нз какво се случва @:

Град
    ...
    хаха и аз от днес се стягам, че покрай празниците доста се изложих :Д:Д

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз се хранех разделно, но сега покрай празниците развалих всичко и от днес си продължавам.
    Всъщност, правя 90-дневната, но без плодовите дни този път. И въпреки това, има ефект.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    И аз от днес съм на разделно, че покрай тия празници..
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на babity
    Аз от Нова година насам съм основно на плодове и месо (просто не мога да му устоя!!!). Прекрасната ми треньорка съвсем намясто ни стегна тренировчиците, да са по - интензивни като за след празници и отново ще се нагаждам към режим на сваляне. Новогодишното ми обещание беше до края на годината (а защо не и по - рано), да съм свалила останалите 20кг.

След многото тежки храни по празниците имам нужда от малко пречистване, някой да ми препоръча нещо?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си