- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тая тема е за раздел любов,
обаче аз каквито и теми да пускам, колкото и да не са за тука си ги пускам тука![]()
Та.. Преди малко бях с компанията от лятото, те са големи и не ходят на училище, обаче аз погълната от него.. абе както и да е от много време не се бяхме събирали.. т.е. аз с тяхта нали има едно момче дето го харесвам.. и сега тъкмо го бях забравила заради един от училище.. и пак си се събрахме на старото място, само че този път беше по-уютно, всм топличко, навън е студено все пак.. и бяхме така на една маса, беше тесничко, но удобно.. и само на свещи.. и играхме карти.. и момчетата пушеха.. и ми беше много хубаво.. пф <3 апък тва беше само 2 часа.. и за тези 2 часа, момчето,което бях забравила ме накара отново да се влюбя в него, омг
гледах го как прави кръгчета от цигарения дим, как следи дали останалите мамят на покер, как очите му отразяваха пламъка на свещта, как си играеше със запалката.. слушах го как се смее, как говори, как им се кара.. пф! Нали уж го бях забравила, кво е тва :/
апък докато бях с тях контролното по математика напълно го заебахпросто като съм с тях даже ме е срам да си помисля за училище.. те са някви мега отворените и невъзпитани и не ходили на училище тревомани
нвм, тва е друг въпрос.
аз само си говоря пак, не мисля, че има кво да пишете, апък отново не ми е до тролване, така че може и да си остане празна темичката.
Първоначално написано от BladeDancer
.. и нещо друго...а..?![]()
ще те развалят ти курва ли искаш да бъдеш
6б3З10
К'во стана със "Здрач"?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
"ме е срам да си помисля за училище.. те са някви мега отворените и невъзпитани и не ходили на училище тревомани"
Не трябва ли да е обратното ? Какво им се възхищаваш не разбирам...
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
тва не го разбрахПървоначално написано от YoungBloodZ
![]()
защо всички си мислите, че като се събирам с по-големи момчета съм курваПървоначално написано от bootyboy
от малки се познаваме и нашите се познават, тва че те пушат, а аз не не означава, че ще пропуша. Прекалено трудно се поддавам. Апък не, не знам как да обясня. Наистина сложна компания си имам
и от двете крайности, ох, трудно е!
Вампито?Първоначално написано от Luidgie
той си има приятелка, както споменах още в началото.. и изглежда сякаш се обичат.. апък даже и да го харесвам, както и той мен, не бих посмяла да тръгна с него, щото сегашната му е няква мега свястната и добричка.. отдалече изглежда една такава миличка, добра душица и не мога просто. Апък сега пак не съм го виждала и както е тръгнало 1 месец няя да се видим :д ама пак като се видим предполагам, че ще е нещо прекрасно :д
ам след всяко изречение има ..и ..и ..и сега разбра ли?Първоначално написано от fen7asy
![]()
те са простиПървоначално написано от JagAlskarDig
в най-буквалния смисъл.. пред тях предпочитам да съм си момиче от квартала.. няма кво да им се обяснявам.
не затова че са големми, но нямам времеее
![]()
![]()
абе на 13 съм :ООПървоначално написано от YoungBloodZ
след 3 дена съм на 14, ама то е същото де ;О
т.е. малка съм бе ;о
най-рано 16/17 казала съм.
Абе т'ва няма нищо общо! НА 13?!Първоначално написано от fen7asy
![]()
![]()
Пръски мозък се сивеят
да, 8 клас съмПървоначално написано от Luidgie
мислех, че всички знаят.
Аз не знаех!![]()
Пръски мозък се сивеят
Мислих, че 13 годишните си седят при мама и тати, а не ходят по мачове, тревомани и вампири от "Здрач".![]()
Пръски мозък се сивеят
аз си стоя при мама и при тати, тея работи ги прая като изляза в 17 и така до 21:00, нашите си ме държатПървоначално написано от Luidgie
нали точно тва се опитвам да обясня.. от малки сме заедно, приятели сме, винаги биха ме защитили, тва че са тревомани не ги прави лоши.. а по мачовете ходя да ги подкрепям, всичките до един имат мания по футбола.. последно дадоха 45 лв за някво специално игрище
нвм. Тоя вампир не е от Здрач, казах ти, че прякора му излезе преди тая поредица.. и си имаше причина, но я забравих.
Е добре де, аз не казвам, че тревоманията е лошо нещо. :д
Пръски мозък се сивеят
пффффффффффффф пф пф пф пф, харесвам трима. наистина по равно. защо никой не ме разбира :С ох.
Абе аз забелязах, че нещо много хора почна да харесваш... С годините ще ти мине и ще видиш, че не може да харесваш много - по равно.
Пръски мозък се сивеят
Аз харесвам един и го преживявам години. Защо никой не ме разбира?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Епа я те разбирам. :дПървоначално написано от ledenakrasota
Пръски мозък се сивеят
не не, наистина, мога, като тръгна да ставам решителна и да се захвана сериозно с един от всички не мога.. не мога просто! абсолютно по равно си ги обичкам.. все едно да ви питам дали обичате повече майка си или баща си.. същото, ама същото! пф.
Не, не е! Просто всеки има нещо, което другият няма. И ти е трудно. Ама като ги разчистиш по главните критерии и по това дали са свободни или не. ВОАЛЯ!Първоначално написано от fen7asy
Пръски мозък се сивеят
точно по главните критерии ;О +тва всички са свободни. Да де, без 1, но все пак остават доста :д абе.. оф.