.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Боже, как обичам такива "духовно" извисени личности като теб,които си мислят, че са повече от другите. Радвай се на полето си за изява тук, във форума, защото явно никъде другаде не можеш...
    Амин!

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Shturrrche88,ти да не би лично да си видял/а ,че Ернесто убива хора затова,че не му харесват,той не убива хора,които не харесва,за да убива си има причина било е революция или убиваш или те теб убиват.
    Той е трепел алчните,предателите,онези, оито са се гаврили с бедните,бунтувал се е срещу неправдите,бедността,и мизерията,неговата цел е била да спасява света.
    Помогнал е на много хора да станат грамотни,лекувал е болните,създавал е училища и болници,чувала съм как по-заможните купували по-бедните,и ги третирали като роби.
    Едно нещо е сигурно поне за мен,Ернесто Гевара не е случаен човек,повтарям се отново,доказателство затова,че не е случаен човек са фактите,че е роден в семейство на аристократи т.е в заможно семейство,ако беше роден в бедно семейство много трудно би осигурявал училища и болници следователно нямаше да е така известен и хората да му са благодарни затова,другото нещо,което ме впечетли е,че умрял със затворени очи,което пак е знак,че е избран ,и има силен дух в него.
    Доколкото съм чувала хората,които умират със затворени очи,умират затова,че не са осъществили някакво свое желание.

Ернесто казва:
    Усещам,че притежавам не само голяма вътрешна сила ,но и способност да я предам на другите ,чувствам,че мисията ми
    е съдбовна,и това ме освобождава от всички страхове.

Това,което казах и мисля,че Ернесто не е случаен човек.

Че е казал:
    Ако някъде по света се извършва някаква неправда,и те обхваща справедлив гняв значи сме приятели,и това е най-важното.
    И ДРУГОТО ЧЕ НЕ Е БИЛ КОМУНИСТ,ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ ПО-ДОБРЕ С НЕЩАТА

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    И какво сега? Да вземем всички да го харесваме, защото е идеал за някакви хора?.
    Не е идеал на някакви хора,на милиони хора по света,не е нужно всички да го харесват,достатъчно е,че повечето хора го харесват
    Майк Тайсън ,Марадона имат негови татуси,Мадона и още много известни личности не ги помня по имена също са се явявали с негови линкове на блузи,чанти,той е признат за личност на 19 век ,абе какво да кажа много,много ....... и до ден днешен и след 100 години ще се споменава името му,защото е оставил следа след себе си.
    Даже в Перник има дискотеки ресторант кръстени в чест на името Че Гевара

BTW, вместо да се влиза в безкрайни и безсмислени спорове е по-добре да се прочете биографичната му книга - "Мотоциклетни дневници", за да се добие повече представа.

Мега фен
    SunsetGirl

Да ,ама не. Разликата между човек ,готов да даде живота си в името на някаква кауза и този ,жертващ чуждия ,е огромна.

Пък ако смяташ за някакъв адекватен аргумент факта ,че някакъв процент от хората на тази планета му симпатизират - "О ,Боже".
    Конформизмът е лошо нещо. Много лошо.

[/quote]

Абе,защо не се появи някои герой да спаси и България,благодаря на онези ''педалчета'' в политиката,на управляващите ГЕРБ,които третират българския народ като роби.
    Писна ми всяка вечер по новините да казват това се увеличава,онова се увеличава,чухте ли днес онова за пенсииите??????????!!!
    Значи не на 63,а на 64 години човек ще може да се пенсионира,догодина пък ще го направят на 65,и с всяка 1 година ще се увеличава,никой не иска да взимаш пари,не ти признават труда .
    И какво баща ми като стане на 63 няма да взима пенися,защото ще го направят с още 1 година,абе не стига ,че хората на средна възраст си имат проблеми със здравето и се чудят как да свържат двата края.
    Защо 1 политик,който взима по не знам си колко хиляди лева не се постави на мястото на нас на обикновените хора,той да взима заплата всеки месец по 300 лева да види какво е.
    Абе,скапана държава сме си,и няма да се управим затова младите излизат в чужбина,и си търсят късмета там,докато станат независими,и имат възможността да помагат и на близките си,да им изпращат пари.
    Моля ти се,Бойко Борисов прави метро,магистрали и това е най-важното в момента,хората умират от глад,той магистрали ми прави.
    Защо хората в Италия,в Гърция са по-добре от нас,ами защото се вдигат на протест,българинът се е научил още от бай Тошево време да седи настрана,да си мълчи,и да го мачка
    т

За мен Че Гевара е просто един терорист. Обаче доста хора го носят на тениските си, мислейки че той е някакъв борец за справедливост и не знам си какви глупости .
    На кратко нямам добро мнение за него. Пък и чужди "герои" не възхвалявам.
    Това си е моето мнение, не ми пука дали ще тролвате и тн.

Замислете се защо е убивал толкова много,вероятно си има причина затова,трепел ги е да,и не случайно.
    Смятат го за масов убиец и с право,защото е така,но също го смятат и за герой защото се е бунтувал срещу мизерията,бедността,неправ дите,и това до ден днешен го прави спорна личност.
    Понякога ,за да се справиш с едно чудовище самият ти се превръщаш в такова.[/

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аристократ станал бандит. Ето до какво води скуката и преяждането

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    SunsetGirl,ходи си свий едно масурче и се самозадоволявай с краставица докъто си фантазираш за световният ти герой.
    Хора,това става ако слушаме словестната диария на напушляци и интелектуални дефицити.
    Че го Бара,разглезено богаташче - психопат,станал сериен убиец в името на 'правдата'.И както е направил? От мизерна дупка е постлал пътя на още по-голямата мизерия в Куба.
    Повечето хора го харесвали.Абе ти си напълно малоумна.Повечето 'хора' не го харесват,а носят шапки и фанелки с уродливата му физиономия,защото или са мръсни псевдо-комунистчета или анархистчета или защото се самозаблуждават че са големите 'бунтовници' срещу обществения ред.
    Сега спри да цитираш скверни идеологии от гугъл и се скрий някъде,повръща ми се от теб.

П.с. и още едно нещо да поясним.Твърдиш че го смятали за герой защото се борел срещу мизерията и нищетата.С палежи и кланета не се оправя нито мизерия,нито нищета.Сифилистичният ти герой е рушител,ако действително е бил патриот,а не шизофреничен касапин,не мислиш ли че щеше да има и малко натрупана градивна дейност покрай всичките му безчинства,а?!
    Последно редактирано от Verminaard : 12-04-2011 на 11:36

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Енд ъф cтори

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си