- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Днес кучето ми
уби десетата си котка ^_^
бас бас бас бас хард бас бас бас бас <3333
Първоначално написано от BladeDancer
И на найке пацаны слушают хард басс басы.
оооооооооо лошо куче
Hostis Honori Invidia
перфектното нещо с което да се хвалиш :с
Always wanna play but never wanna loose
Котки фтв!
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
последната даже беше смела, следваше ни към 200 метра и накрая не издържах да го дърпам и го пуснах![]()
Горкото коте!Кучето ти на сапун колкото и да е сладко!
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не толкова, но щом е факт - защо да не го споделя
Бтв ква е тая габровска черга за аватар![]()
ей кавал селски...
много ли си мъж, бе, спермо?!
т'ва ако го направиш пред очите ми...толкова бой и е'бане и по филмите не си виждал
майка ти нема да те познае сещаш ли се?
после ше ти сера на грозното семейство, което те е възпитало по този начин, а накрая ще се ти танцувам на гроба, филмарче...
ше има басс басс басс хард басс, докато майка ти реве отстрани
мерни ми се пред очите само![]()
А ОК
![]()
![]()
![]()
смей се п'утчице...
BH, 28, hardbass, 14/88, StolipinovoToughLad88 аре легай си филмарче ахаххахахах
А ако нямам легло, а само няколко високи стола![]()
Идиот, дано кучето ти си поиграе някой ден и с теб така. Дeеба и после ходи по протести и се жалва от държавата. Тъжно, тъжно. Дано някой скоро те вкара в ред, не е нормално това, не е..
Добре ве, не вога да разбера кво толкова ви боли за уличните котки.
Така или иначе общината трябва да ги прибира, заедно с кучетата, както и да приспива някой...
Ще ти обясня к'во ме боли...само, че трябва да ти покажа едни графики, които нямам на компютъра.
Кажи кога ти е удобно да ти ги покажа.![]()
Показвай утре, че докато на тоя правец ми ги зареди![]()
Много си смел в интернет и срещу безпомощните животни... :>
аахаххахаха тъкмно се прибирам от имен ден , добро нещо сте ми спретнали :Д :Д добре се посмях :Д
Иначе да лоши за котето , Wax не си постъпил правилно![]()
Изрично споменах, че котката ни преследваше
пък останалите случай са или от скъсани вериги, или на село в двора![]()
По-дразнещото в случая е противното ти отношение и поведение...и като се има предвид факта какъв си смешник и филмар.
Ужасно много мразя насилието срещу тези, които не могат да се защитят, особено животинките...
Ако аз ти отровя кучето примерно и започна да пускам теми и да се хиля като олигофрен приятно ли ще ти е?
говори ми ти за филмари
Хубаво да се опиташ да ми направиш нещо на кучето, ама и то да те следва примерно - да те е захапало или да те е "джафкало"
Щото към хората и другите животни не е такова. Все пак е хъски - тяхната порода се слави с особен гняв към котките...
И кво - според теб трябва да ми е мъчно, че е убил някакви улични котки и да се депресирам и т.н.
Ако бяха умни като другите, щяха да бягат ама явно те си избират да умират.
А мен защо трябва да ми е жал за теб и какво като те разпорят, да си си седял вкъщи.