.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Странен проблем..... съвети

От известно време се чудя.... в мен ли е проблема ..... харесвам 1 момиче страшно многооо успявам да си го спечела, тръгваме нали гаджета сме обаче след 1 до 2 седмиции адски много ми е скучна и не я искам повече .... смисъл дразни ме не изпитвам това което беше преди да тръгне с мен ... и това не е с 1 момиче вечее са около 10 така и не се получавааа. Дайте някакви съвети и си спестете тъпите и излишни коментари с цел да се правите на интересни и да правите форумни мнения искам сериозни съвети!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    единственото, за което се сещам е, че когато нямаш нещо, а го искаш страшно много, си привлечен от самата идея за това нещо.. а когато вече имаш това, което си искал преди, то ти става безинтересно.. "пътуването е по-забавно от самото място" .. в случая, трябва да си намериш момиче, което винаги ще ти е интересно и няма да ти стане скучна след втората седмица..
    ужас, колко сериозни неща написах.. това не съм аз направо
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мноого ми хареса отговората ти мерси търся и смятам че е подходяща интересна ми е постоянно ноо след катооо е моя вечее и нз всичко се променя

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не тръгвай с всяка. Явно не си готов за връзка или просто не чувстваш нищо към въпросните момичета. Пък както казаха преди мен: всичко е интересно , докато не го получиш. Самата ти идея , че вече е твоя , че я притежаваш , че след доста неща , които си направил за нея , си я получил и всичко ти става безинтересно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

ДА НО АЗ не тръгвам със всякаа и не тръгвам с тях лесно ... смисъл от вчера се познаваме днес гаджета поне 1 месец си имаа игра и след това тръгвам но не знамм направо иска ми се и аз да имам нещо сериозно в крайна сметка

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Може би просто не си готов за нещо сериозно. В момента ти се наслаждаваш не толкова на момичетата, колкото на Играта.

Все някога ще се появи момичето, с което ще ти се прииска да поиграеш една друга игра. И ако тя я играе умело няма да ти омръзне дълго време
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    On The Wall xDD
    все ще се намери някоя, която да ти завърти достатъчно добре акъла и да не ти е скучна.. има и такива, не се отчайвай ... пък и си млад, за къде бързаш?
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Цитирай Първоначално написано от Bastard Виж мнението
    ДА НО АЗ не тръгвам със всякаа и не тръгвам с тях лесно ... смисъл от вчера се познаваме днес гаджета поне 1 месец си имаа игра и след това тръгвам но не знамм направо иска ми се и аз да имам нещо сериозно в крайна сметка
    Отначало веднага ми идва мисъл : "Просто те не са интересни , просто спират да се правят на недостъпни след като си техен" ... НО от 10 ,1 да не е излязла по-интересна и след тръгването ?! Лош късмет му кажи !! Ако снимката е твоя ми е ясно защо тръгват с теб и после като ти се нарадват ти стават скучни и айде ! :Д По-добре потърси някоя сериозна , в която си сигурен , която ти харесва достатъчно и ти е достатъчно интересна ! В последствие ако не си се залъгал за пореден път , можеш да стигнеш и по-далеч с това момиче Желая ти успех все пак

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^ много точен коментар. Не те критикувам заради снимката, просто повечето от днешните момчета са точно като теб - показват плочки във ФБ, които на свои ред е пълен с 1000 приятели, като повечето от тях са момичета, които пишат на стената ти и ти пращат целувки и сърца.

До сега си тръгвал с някоя, само защото всички останали го правят. Просто недей да бъдеш такъв. Недей да тръгваш с някого, само 1 месец след запознанството ви. Намери някое момиче, което никога не спира да те кара да ахнеш, момиче, което е непредсказуемо и интересно.

Значи тук е момента да кажа че се различам от тях във фейсбука имам само 94 приятеля а имам фейс от 2/3 години не съм такъв да се предлагам и да ходя да си показвам тялото на всяка напротив даже съм си много скромен и срамежлив аз просто искам да си намеря 1 по сериозно момиче с коетоо да имам нещо повече от авантюра но не ми се получава ... )) търся но не намирам такова момиче всичките ми се струват различни постоянно и действително е така просто ми бяга после тръпката

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Все някога ще се появи такова момиче. Давай го леко и си живей, както ти идва. Опитвай се не просто да "ходите" с тези момичета, а да ги опознаваш истински. Потърси такава, с която нямате само физическо привличане, а имате за какво да си говорите. Например, общо хоби, книги и прочие. Според мен, макар че имаш физическо привличане и тръпка към тези момичета, ти не ги възприемаш като прекрасни събеседници, като близки хора. За да е пълноценна една връзка, трябва да бъдете и приятели, и гаджета в едно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

ахмм Мерси все пак ще продължавам да търся подходящата :>

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Просто явно не си на етап " сериозна връзка "... печелиш момичето и ти става скучна.
    Има и такива периоди, но отминават. Като намериш момиче, което поддържа интереса ти повече ще започнеш и сериозната връзка. Продължавай да търсиш и ще намериш

Супер фен Аватара на LeprikonA
    най-добре не спирай да търсиш. в смисъл такъв както и сам каза не сe хващаш с всяка, но пък и да си намериш точния човек не е никак лесно. отпускай се, не си мисли за всяка "дали това е тя" и т.н, а както каза Сиси се опитвай да ги опознаваш, така да се сближиш повече, да се получи връзката ( =. все ще се появи.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от Bastard Виж мнението
    напротив даже съм си много скромен и срамежлив аз просто искам да си намеря 1 по сериозно момиче с което да имам нещо повече от авантюра но не ми се получава ... ))
    и тук комерсиалното у мен проговори .. значи си скромен, срамежлив и си с мега якото тяло(би трябвало да звучи като комплимент) ....

//реших само да отбележа фактите ;д
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Не бъди като златотърсач, така няма да стане. Отпусни се, занимавай се с нещо, не мисли за това. Ще видиш, че когато най-малко очакваш ще срещнеш момиче, което те кара да се побъркаш само при мисълта за нея и тя няма да ти омръзне на втората седмица. Имам чувството, че ти се хващаш като удавник за сламка към момичетата, които са проявили интерес към теб и си внушаваш, че всъщност и ти ги харесваш и ще се получи нещо по-сериозно, но....
    Както казах занимавай се с някакво хоби и не си поставяй сериозната връзка като цел.

Не си се влюбил още според мен. Били са ти интересни ей тей, докато ги нямаш, както като деца толкова искаме някоя играчка и като я получим не ни се играе с нея. После получаваме компютър и той ни държи влага много по-дълго. ;дд Не дадох най-точния пример, но дано да си ме разбрал.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Или просто като тръгнеш с някоя и започваш да се чудиш има ли смисъл,загуба на време е,какво ще постигна с това и т.н...

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Еми пробвай с мъже, щом жените не са ти интересни...
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

предлагам ти да си дадеш малко почивка и когато осазнаеш смисал,когато почувстваш че тя е точното момиче за теб ,Tогава се опитаи пак ..нищо няма да загубиш и пак така си губиш времето напразно .. т'ва е моето мнение .. иначи успех нека да си щастлив!!!
    Можи би не съм най-добрия ... но няма да съм и най-слабия !!!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    хаха ;д явно не е проблем само на момичетата.. Ми какво - продължавай да си излизаш, кефи се там и като ти омръзнат ги зарязвай... и все някога ще се появи момиче детое достатъчно интересно ;д
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Не си намерил това, което търсиш Не мисля, че едно момиче ако е умно, забавно дори не красиво, а просто симпатично ще го подминеш просто така Ако ти е хубаво с един човек се привързваш, от там нататък следват другите неща, а и не очаквай големите чувства в самото начало не изглеждаш наивен де, но все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си