- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- притеснявам се за майка !!!
Моля ви помогнете ми.. не знам какво и има. С баща ми винаги много са се карали, даже се е стигало и до бой ... след което не знам какво точно става но цялата се схваща и не може да се движи и гледа в една точка.. наистина е ужасно гадно. Толкова много се изплаших за първи път ставаше нещо такова. Така стана още веднъж помня ръката и се беше схванала и така около 5 10 минути, и цялата трепереше. Ето преди малко чух да се карат, отидох преди да стане нещо и майка миеше там чинии в кухнята но така си вдигна нервите с баща ми че изведнъж падна на земята. И само като я погледнах ... този празен поглед и тези сълзи които и се стичаха по лицето. Само това ми е пред очите ... ужасно гадно ми е в момента. Не знам какво и има моля ви помогнете ми. Говорих с нея още след първия път като стана тя само отрича отрича и каза че е от нервите. КАзах и да си направи изследвания и т.н но не ме слуша. Какво може да и има... и само при мисълта че може би е нещо сериозно и не ми казва, се побърквам. Помогнете ми ...
Съжалявам, но не мисля, че имаш какво да направиш. Има вариант да се обадиш на съответната институция, но мисля, че това зависи от майка ти. Това е само мое мнение! Виж какво ще ти кажат останалите.
Стана пак .... повтори се същото и тоя път беше по зле не можеше да говори и да си мърда пръстите на ръката. Ох много ме е страх да не се случи нещо, а като я питам "еми то от нервите" Казаха ми че може да е "епилепсия" прочетох всичко и симптомите бяха същите. Като се повтори тръгнах да я питам нещо и ме накара да и го повторя едно 3 пъти а бях до нея, и баща ми и говореше нещо и тя ми вика Какво казва баща ти ... и стоеше и гледаше така сякаш не знаеше къде се намира. Страшно много съм оплашена, после дойде в стаята ми и изглеждаше така сякаш нищо и няма, но въпреки това още не мога да забравя това което стана. Страх ме е да не стане нещо по серизоно наистина не знам какво да правя.
Така значи миличка не искам да те плаша , но майка ти е получила НЕРВНА КРИЗА . Тези стряскащи симптоми ,които майка ти получава се получават внезапно - без предупреждение!Това трае само няколко минути , понеже тяло не може да поддържа това нетипично стресово състояние по-дълго.В такива ситуации самия човек става неадекватен и губи контрол над себе си. Симптомите са много някой от тях са : Учестено сърцебиене,Парализиращ ужас ( това с изтръпването на ръцете) ,Треперене, потене, разтрисане ,Топли и студени вълни ,“Иглички” в пръстите на ръцете и краката ,Затруднено дишане и чувство, че не ви достига въздух. Ако майка ти има някой от изброените симптоми непременно трябва да отиде на невролог!! Защото при всеки човек е индивидуално и не се знае колко по - зле ще стане !!!Дано съм била полезна.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Нищо и няма,просто е изпаднала в шок.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Говори с нейните брат/сестра или родители да се намесят .
ти говорили с баща си, защото при положение, че зареди него стават тия неща той трябва да понамали темпото.
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY