.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на D1esel

Понеже малко се разчувствах в тази зимна нощ, затова реших да ви споделя нещо важно..

А именно - защо пиша в този форум. Ами много просто. Аз съм любопитен младеж. Интересно ми е как биха реагирали хората в дадени ситуации. И къде и как по по-лесен начин от тук. В повечето случаи очакванията ми напълно се оправдават. През всичките години досега, с известни прекъсвания, наблюдавам реакциите на хората тук. Първоначално беше просто забавление, но впоследствие открих, че това е начин да изследвам Вас, бъдещото поколение на тази страна. Нямам някаква цел, заради която да го правя. Просто ми е любопитно и интересно.

Общите ми заключения са следните:

Вие сте от новото поколение хора, т. нар. модерни хора. В световен мащаб, или поне в развитите страни, това е тенденция. Говоря за поколенията след 1990-та година. За добро или за зло, и тук я има. А това е поколението на хората, които израстват напълно осигурени от родителите си. Родителите ви се грижат за вас и за това да нямате проблеми, да имате самочувствие и образование, изпълняват повечето от капризите ви лесно. Това е много добре от една страна, защото така те правят от вас едни щастливи и уверени хора. От друга страна пък ви правят изключително неготови да се справяте сами с ударите на живота, подтикват ви да учите много, да опознавате добре повърхността, но не и да се задълбочавате, дори бих казал - да бъдете глуповати и наивни. Не приемате различните. Обичате всичко да ви е еднакво и еднотипно. Което води до много скука в живота. Сигурен съм, че това е една идеална рецепта за послушен, лесно поробим народ.

От друга страна, вие имате интернет! Това е страхотно изобретение, което ви позволява да експериментирате много със себе си, да общувате с познати и непознати, да сваляте каквато си музика и каквито си филми поискате, да се забавлявате дори. Имате, все още, пълната свобода да го правите анонимно и безплатно. Но впечатлението ми от вас е, че повечето не го правите. За съжаление интернет тук е по-малко навлязъл в живота Ви, отколкото е телевизията. Мислите си, че ако признаете пред себе си, че интернет е богатство, което ви дава всичко, ще загубите личния си живот, което намирам за странно. Което е в минус за България.

И най-важното ми заключение - не обичате различните. Макар и всеки от вас да си мечтае да има моя "богат тати", сигурен съм, че е така, никой от тези, които се връзваха, не каза "браво пич, радвам се за теб! Жив и здрав бъди, хубав ден". Изразът "нека ви е ят" просто дразнеше всичко у вас. Това е нагло и дразнещо изречение. И нормално, клъвналите скачаха веднага. Но дали, ако срещнете такова татино презадоволено детенце, гейче и син на майка със силиконови цици, родено от сурогатна майка циганка, щяхте да смеете наистина да "ме поставите на място"? Аз ви казвам - със сигурност не.

Това е истината за вас - повечето сте добри, щастливи деца. След време обаче се подгответе за много трудни години, в които родителите ви я бъдат, я не бъдат с вас, я имате приятели, я не. Пригответе се от сега. И ако си мислите, че сте готови, недейте да се гмуркате, защото няма да сте готови. Правете големи крачки само тогава, когато почувствате, че сте готови. И още един, финален съвет от мен - чувството за хумор е много ценно качество! Не го притъпявайте, а го развивайте. За съжаление голяма част от вас го нямат, но и немалка го имат. Вторите ги поздравявам и им казвам: Бъдете най-яките! Но не най-яките в материалното, а в духовното и емоционалното! В чувствата си, в обичта си към другите, в хуманността и толерантността си. Изобщо в човечността! Работете върху това!

Беше ми приятно да съм част от вашата компания! Казвам го от сърце! А сега е време да напусна форума, и този път завинаги. Ще ви навестявам може би, но ви оставям като цяло вие да ме замествате, когато ме няма. Бъдете вие най-яките! Бъдете здрави и разумни!

Ваш,

Дизел
    Последно редактирано от D1esel : 01-24-2012 на 22:34

M215
    Guest
    Ами ние този османски форум и без това ще го закриваме, така че като го напуснеш само ще ни улесниш. Та ако ще се връщаш, гледай да е в нашия форон и ако го намериш след време ако е на някой друг адрес.
    Друго, което се канех да те питам, е дали след време като пораснеш, ще ти е приятно децата ти, ако имаш такива, да четат, че като малък си писал само за кенефи? В смисъл, това е все едно да си направиш снимка на тоалетната дъска и после цял живот да се хвалиш с нея.
    Не разбрахме и какво стана със снимките ти в някакъв епизод. Какво направи, след като пусна последната си тема тогава тук, че имаш само 17 лв до края на месеца и после изчезна от форона?
    Последно редактирано от M215 : 01-24-2012 на 23:21

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Знаех си!>!!!!!1едно
    че някога ще ми притрябва и я свалих, а сега я качих и...
    ВОАЛЯ!

Дизелче - така и така си на предпоследното стъпало(напускането на форума, демек) що направо да не хванем да ти съберем всички, вкупом пари за импланти и да продължаваш напред в живота си...
    Не съм виден психолог и философ като теб и Насьо, но сякаш си зациклил от години на фазата "напускане на ФОРУМА"
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

M215
    Guest
    Той го беше напуснал за поне една година. Смятам, че сега ще го напусне, както е казал.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Стия бе недей! Ако знайш кък ма е яд за дет си отиваш

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Стия бе недей! Ако знайш кък ма е яд за дет си отиваш
    Добре, само заради теб ще остана още малко тук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си