- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте ми сенки за очи
Начинаеща съм и тепърва започвам да се гримирам, поне със сенки. Но отказвам да слагам на лицето си нещо като Ruby Rose, а това е единствената палитра, с която разполагам (явно някой някога ми я е подарил..). За това реших да си купя нови сенки и ще ви помоля да ме посъветвате какви точно. Такива от рода на MAC например не ми предлагайте - скъпи са за начинаещ като мен. Ако има значение, очите ми се кафяви.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Здравей.
Ако си от София мога да ти препоръчам сенките на Инглот, разлика с МАК няма, а са двойно по-евтини. От евтините сенки ти препоръчвам Флормар - адски наситени, за цената си са много изгодни. Страхотни сенки имат и Есънс, но задължително ги пробвай в магазина, защото някои от тях може да са ненаситени. Artdeco имат много добри минерални сенки, които са адски икономични, а цветовете са прекрасни, също така трябва да отбележа, че базата им за сенки също е номер едно! Разбира се ще ти трябват и четки - препоръчвам ти тези на Еко Тулс.
Да, от София съм. Много ти благодаря, а къде мога да намеря марки като Artdeco и Еко Тулс?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Много ви благодаря![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Аз пък мн. харесвам Руби Роус...иначе Есенс![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
^^ Аз имам много лош опит с тях :/ Възпалиха ми се очите веднъж като си сложих.. И, не че разбирам кой знае колко, обаче хич не са наситени.
Бях хиляди пъти Жулиета.
аз съм за essence .. серията quattro много ми допада на мен![]()
Тези дни, когато стане по-топло, ще отскоча до ДМ, за да поразгледам за марките, които ми препоръчахте. Мерси![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Alverde. Като цяло съм много доволна от техните продукти.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
последните които използвам са три светли цвята от мак наистина са много добри но са скъпички иначе си взех тъмни и насителни от пеги саж УНИКАЛНИ СА, като заговорихме и за артдеко и от тях съм много доволна базата им за грим е много добра тази за сенки също а минералната им спирала тази в по-тънката права опаковка просто не съм имала по хубава от нея преди това ползвах диор ироник и усл водоустоичива но тази на артдеко просто ги изрита от несисера ми хахаха![]()
<3
иначе за четки и аз питам, може ли да ми обясни някой по=подробно какви,на коя марка от къде за София става въпрос
бях си харесала едни ама някакси 250 лв за четки не ми се вижда добра инвестиция![]()
<3
Еко тулс е най-доброто което съм ползвала, имат всякакви видове четки, виждала съм ги само в дрогерии Лили, но ако някой знае къде другаде може да се намерят да пише. Продават се на сетове по няколко, има и поотделно.
В Инглот има хубави четки, разнообразието е малко по-голямо, от там 2 или 3 четки /трябва да видя/, цена за цял сет не знам, но голямата им фибро четка за фдт я взех за 20-тина лева, мисля...
МЕРСИ много, ами аз в момента слагам само фон дъо тен руж молив сенки(не винаги) спирала и червило
но искам да си взема четки нова база ,както и база за сенки и прозрачна пудра за отгоре за да ми става грима като професионален (в смисъл да не се размазва да издържа повече да стои по наситен) и следователно ми трябват четки за всичко това. но и в момента ''чернея'' да докато си установя цвят ще мине време за това ще започна от четките
<3
Препоръчвам ти и аз Боржуа, а от по-евтините Флор мар.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
А какво мислите за сенките на Maybelline,четворните?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Четворните не съм ги ползвала,но имах едни единични,от които не бях
доволна.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Съответно взимаш четка за фдт, на Еко Туулс е хубава, но с фибро четката на Inglot фдт стой по професионално ! Четка за руж също ще ти е от полза, но ако искаш скосена пак се насочи към Inglot. Четки за сенки може да си вземеш на Еко Тулс. Колкото до базата за грим, отново ти препоръвам тази на Inglot, а база за сенки на Artdeco. От последната колекция на Bourjouis има прозрачна пудра, нямам впечатления, но не пречи да пробваш.