- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помощ! Живея със свине!
OMFG! Живея с тате и майка му. Проблемът е следният: ВИНАГИ, когато седнем да ядем на масата съм на ръба да изпадна в нервна криза!! Но винаги оставам на ръба и си замълчавам. Причината е, че и двамата се хранят по-шумно и от прасето, което някога баба ми отглеждаше... НЕТЪРПИМО Е! Не издържам, кълна се!! Те СЪРБАТ, те МЛЯСКАТ, те... ПЛЮСКАТ, ВСЕ ЕДНО ЯДАТ ЗА ПЪРВИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ!!!!!!!! Не мога да ги трая вече!! Сякаш са беззъби дядки :X :@ lol. Преди помолих баща си учтиво, да започне да се храни по-тихо и по-бавно, но скоро след това започна отново... И не се усещат изобщо... Онзи ден даже се разплакахЗаради зимните условия се налага да спя в кухнята, където е най-топло. Но проблемът на баба ми е, че става рано, съответно - огладнява рано, следователно й се налага да яде, което означава, че ТРЯБВА НАЙ-НАХАЛНО ДА ВЛЕЗНЕ РАНО СУТРИНТА КЪМ 9.00 В СЪБОТЕН/НЕДЕЛЕН/ПОЧИВЕН ЗА МЕН ДЕН И ДА ЗАПОЧНЕ НЕЙНОТО МЛЯСКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ........ Онзи ден ме изкара извън контрол и заплаках тихо под чаршафа, а тя дори не разбра.... Разбирате ли какво е първото нещо, което чуеш в един от малкото почивни дни, в които не ви се налага да ставате в 6.00 за даскало, ДА Е МЛЯСКАНЕТО НА ВАШАТА БАБА, на която, между другото изобщо не й пука, че вие се нуждаете от сън... Не мога да разбера, тия хора уж предират, че имат култура и всичко останало, а се хранят по-шумно от диви свине...
И сега, след като най-накрая (след толкова много време и мъки) си излязах измъчена, недоспала се и изтерзана душица, стигам до своя въпрос: КАК ДА ГИ НАКАРАМ ДА СЕ ХРАНЯТ ПО-БАВНО И ПО-ТИХО!?
Нежелани съвети, които можете да си спестите _(!)
1. " Просто ги помоли" - Изпробвано, не СТАА.
2. " Премести се в друга стая, да не си в кухнята и да си ядат хората на спокойствие" - Нема как, нема къде. NEIN.
3. " Просто се примири, игнорирай ги" -Еми не, *impossibru!*
ETC. МНОГО ще съм ви благодарна, ако ми дадете някое и друго съветче. Ще ми спасите нервите!!!!!
П.П. Ако можех бих ги разстреляла, умъртвила по всички възможни начини: например с боздуган, или отрова за мишки, или пък да им отрежа езиците, както в "Мъртва тишина"..... но все нещо ме спира, мамка му.... OMFG, дори и сега го чувам как шмърка с носа си... МАМКА МУ, бъди по-тих, не мляскай .... SHITSHITSHIT :@ ;]]
Последно редактирано от byntar4eto : 02-01-2012 на 18:22 Причина: Правописна грешка, причинена от бързане ;]
Първо - дишай. Знам какво е и има много по-непоносими неща от мляскането на баба ти
Опитай се да се изкараш от филма и си включи фантазията на макс. Гледай да не им обръщаш никакво внимание. А ако наистина не става - смей им се. Не на глас, за предпочитане.![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
АА нене ! Не бях чела такова нещо до сега!![]()
Не можеш да направиш нищо иначе... освен да си купиш тапи за уши.![]()
Смейте се вие, накрая аз ше съм останала без нервиD Между другото, тапите за уши ми се струват добра идея! Тва да им се смея е малко рисковано, щото и аз се храня заедно с тях и ще изглежда подозрително, ако започна да се смея непрекъснато If you know what I mean
Благодаря....
Съветче? Самоубий ги - това отдавна се каня да направя и аз с наш'те...![]()
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
Може да я помислят за откачалка, да се хили през цялото време ;d. Брой 10 и на всяко четно си мисли за нещо по-лошо от това в момента. Така ще си съсредоточена върху нещо друго. ;d. Или както вече ти казах вземи си тапи за уши, ако пак ги чуваш-пускай mp3-ката в ушите...;d
I'm beautiful in my way....
Нда, тва праех, докато мляскащия ми татко не ми строши mp4-ката... Може би панела се е пукнал от техните звуци, кой знае... Тапите засега!!! Как не се бях сетила досега...Туко-що си спомних, че като живеех с майка ми (която не остава по-назад в състезанията по най-шумно мляскане) я карах постоянно да говорих, докато се храни, за да слушам нещо друго освен само ААААААм. ХРУС. хрусхрусхрусхрусхрус КРХСРХСКРХКРХ грух ... мляс ... грух... пух пуф пуф хрус...... етс
=D И такам...
xD
Слушай музика докато те се хранят....![]()
Сложи им някакво разхлабително в храната сутринта,и до вечерта няма да те безпокоят с яденето си
Изчакай да пораснеш 17-18 години,и се премести при приятеля ти...
уби ме..![]()
е нее, много ме развесели
Откъде се е навъдила тая твоя рода
Освен тапи за уши... Или можеш да си представяш, че търпенето на бълбуканията им калява волята ти![]()
always late but worth the wait!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами казвай им,че не си гладна и като заспят тайничко отиваш до хладилника
![]()
![]()
![]()
БОжее, паднах. Такова нещо не бях срещала
Те хората са ти казали различни варианти, ама ще се включа във стил Бай Ганьо- яж по-шумно от тях, състезавай се със тях, така поне ще чуваш само собственото си мляскане, естествено ако го правиш правилно де!![]()
Е, не! Страшно се хилих, докато четях.
Иначе, защо не пробваш един път и ти да мляскаш и да ядеш, като тях, да видят колко е гадно и неприятно. И дано се усетят и престанат.
You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel,
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing.![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Отдавна не се бях смяла такаНо баба ми е същата когато яде супа или нещо подобно.Направо ме подлудява.Пробвала съм да ям като нея-разбра какво имам предвид обаче след 2-3 седмици пак се започна.Тапите за уши са добра идея като се замисля..Пожелавам ти успех и дано нещата да се променят.
![]()
Tъй като и аз спя в кухнята... поради обратна причина защото там е по хладно (а аз не мога да спя на топло) баба ми влиза рано рано и нз къде все намира торбички и ми шуми... ЗВУКА Е УЖАСЕН... и след като говорих, говорих иииии говорих... нямаше полза... реших да направя огледален ефект в смисъл...
баба ми си ляга рано и аз към 12-1 решавам, че искам да взема нещо от стаята и и го правя по възможно най-шумнич начин... и като тръгне да бучи и се изребчвам с едно: да видиш дали ми е хубаво като ме събуждаш всяка сутрин.... и от тогава нямам проблеми спя си до 10-11 и шум не чувам.... така, че пробвай да изкараш някой звук който да ги дразни да видим дали ще им хареса... и дано разберат какво ти е и да се съобразяват малко....
А и питай ги като им се наложи да ядът другаде пак ли са толкова шумни... :X
Те така правят, живеят си, свинстват си, а на човек дотолкова му дотяга, че му иде да си сложи край на живота. Удари му един дърт рев или сподели с някого.
"Живея със свине"
Тъкмо да ти кажа че и аз живея под един покрив с една чорба...ти за ядене си писала,тск.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Изнеси се... Или им кажи : "Тате, бабо, ако обичате, бихте ли били така добри... Да си затваряте устата докато в нея има храна???"![]()
а бе ти си много тъпа курва бе... майка ти кифленска , какво ти пречат хорицата , ядат си , сърбали били , ако това ти е най-големия проблем , да ти имам проблемите , ти не си в ред , баба ти мляскала и ти пишеш във teenproblem , сигурно утре на майка ти като и цопне лайното в тоалетната ще пишеш .. ААААААААа как да предодвратя този ужасен шум мрън , мрън , мрън !!! Порасни малко , те са си у тях ще ядат и ще правят както и каквото си поискат , като толкова ти пречат се хвърли от прозореца !
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!