.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Повече от фен Аватара на byntar4eto
    Град
    София

Angry Помощ! Живея със свине!

OMFG! Живея с тате и майка му. Проблемът е следният: ВИНАГИ, когато седнем да ядем на масата съм на ръба да изпадна в нервна криза!! Но винаги оставам на ръба и си замълчавам. Причината е, че и двамата се хранят по-шумно и от прасето, което някога баба ми отглеждаше... НЕТЪРПИМО Е! Не издържам, кълна се!! Те СЪРБАТ, те МЛЯСКАТ, те... ПЛЮСКАТ, ВСЕ ЕДНО ЯДАТ ЗА ПЪРВИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ!!!!!!!! Не мога да ги трая вече!! Сякаш са беззъби дядки :X :@ lol. Преди помолих баща си учтиво, да започне да се храни по-тихо и по-бавно, но скоро след това започна отново... И не се усещат изобщо... Онзи ден даже се разплаках Заради зимните условия се налага да спя в кухнята, където е най-топло. Но проблемът на баба ми е, че става рано, съответно - огладнява рано, следователно й се налага да яде, което означава, че ТРЯБВА НАЙ-НАХАЛНО ДА ВЛЕЗНЕ РАНО СУТРИНТА КЪМ 9.00 В СЪБОТЕН/НЕДЕЛЕН/ПОЧИВЕН ЗА МЕН ДЕН И ДА ЗАПОЧНЕ НЕЙНОТО МЛЯСКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ........ Онзи ден ме изкара извън контрол и заплаках тихо под чаршафа, а тя дори не разбра.... Разбирате ли какво е първото нещо, което чуеш в един от малкото почивни дни, в които не ви се налага да ставате в 6.00 за даскало, ДА Е МЛЯСКАНЕТО НА ВАШАТА БАБА, на която, между другото изобщо не й пука, че вие се нуждаете от сън... Не мога да разбера, тия хора уж предират, че имат култура и всичко останало, а се хранят по-шумно от диви свине...

И сега, след като най-накрая (след толкова много време и мъки) си излязах измъчена, недоспала се и изтерзана душица, стигам до своя въпрос: КАК ДА ГИ НАКАРАМ ДА СЕ ХРАНЯТ ПО-БАВНО И ПО-ТИХО!?

Нежелани съвети, които можете да си спестите _(!)
    1. " Просто ги помоли" - Изпробвано, не СТАА.
    2. " Премести се в друга стая, да не си в кухнята и да си ядат хората на спокойствие" - Нема как, нема къде. NEIN.
    3. " Просто се примири, игнорирай ги" - Еми не, *impossibru!*
    ETC. МНОГО ще съм ви благодарна, ако ми дадете някое и друго съветче. Ще ми спасите нервите!!!!!

П.П. Ако можех бих ги разстреляла, умъртвила по всички възможни начини: например с боздуган, или отрова за мишки, или пък да им отрежа езиците, както в "Мъртва тишина"..... но все нещо ме спира, мамка му.... OMFG, дори и сега го чувам как шмърка с носа си... МАМКА МУ, бъди по-тих, не мляскай .... SHITSHITSHIT :@ ;]]
    Последно редактирано от byntar4eto : 02-01-2012 на 18:22 Причина: Правописна грешка, причинена от бързане ;]

Първо - дишай. Знам какво е и има много по-непоносими неща от мляскането на баба ти
    Опитай се да се изкараш от филма и си включи фантазията на макс. Гледай да не им обръщаш никакво внимание. А ако наистина не става - смей им се. Не на глас, за предпочитане.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

АА нене ! Не бях чела такова нещо до сега!
    Не можеш да направиш нищо иначе... освен да си купиш тапи за уши.

Град
    София
    Смейте се вие, накрая аз ше съм останала без нерви D Между другото, тапите за уши ми се струват добра идея! Тва да им се смея е малко рисковано, щото и аз се храня заедно с тях и ще изглежда подозрително, ако започна да се смея непрекъснато If you know what I mean Благодаря....

Съветче? Самоубий ги - това отдавна се каня да направя и аз с наш'те...
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Може да я помислят за откачалка, да се хили през цялото време ;d. Брой 10 и на всяко четно си мисли за нещо по-лошо от това в момента. Така ще си съсредоточена върху нещо друго. ;d. Или както вече ти казах вземи си тапи за уши, ако пак ги чуваш-пускай mp3-ката в ушите...;d
    I'm beautiful in my way....

Град
    София
    Нда, тва праех, докато мляскащия ми татко не ми строши mp4-ката... Може би панела се е пукнал от техните звуци, кой знае... Тапите засега!!! Как не се бях сетила досега... Туко-що си спомних, че като живеех с майка ми (която не остава по-назад в състезанията по най-шумно мляскане) я карах постоянно да говорих, докато се храни, за да слушам нещо друго освен само ААААААм. ХРУС. хрусхрусхрусхрусхрус КРХСРХСКРХКРХ грух ... мляс ... грух... пух пуф пуф хрус...... етс =D И такам... xD

Мега фен Аватара на SurfSky
    Слушай музика докато те се хранят....
    Сложи им някакво разхлабително в храната сутринта,и до вечерта няма да те безпокоят с яденето си
    Изчакай да пораснеш 17-18 години,и се премести при приятеля ти...

Голям фен Аватара на toad
    С боздугана много ще се зориш ...

уби ме..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    хахахха нямам такива проблеми, ама баща ми като яде супа винаги я яде шумно и ми става гадно

просто като ядат отивай в банята, др.стая и готово..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на antineutral
    Покажи им темата, която си пуснала...

Супер фен Аватара на scrooper
    е нее, много ме развесели
    Откъде се е навъдила тая твоя рода
    Освен тапи за уши... Или можеш да си представяш, че търпенето на бълбуканията им калява волята ти
    always late but worth the wait!

Ами казвай им,че не си гладна и като заспят тайничко отиваш до хладилника

Цитирай Първоначално написано от byntar4eto Виж мнението
    ... за да слушам нещо друго освен само ААААААм. ХРУС. хрусхрусхрусхрусхрус КРХСРХСКРХКРХ грух ... мляс ... грух... пух пуф пуф хрус...... етс =D И такам... xD
    Това ми оправи деня, да знаеш! ^^ Сори за офф-топика
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

БОжее, паднах. Такова нещо не бях срещала
    Те хората са ти казали различни варианти, ама ще се включа във стил Бай Ганьо- яж по-шумно от тях, състезавай се със тях, така поне ще чуваш само собственото си мляскане, естествено ако го правиш правилно де!

Фен Аватара на misheli7a
    Град
    Свищов City

Talking

Е, не! Страшно се хилих, докато четях.
    Иначе, защо не пробваш един път и ти да мляскаш и да ядеш, като тях, да видят колко е гадно и неприятно. И дано се усетят и престанат.
    You're so hypnotising
    could u be the devil, could you be an angel,
    your touch magnetizing
    feels like going floating, leave my body glowing.

Момиче съм.

Отдавна не се бях смяла така Но баба ми е същата когато яде супа или нещо подобно.Направо ме подлудява.Пробвала съм да ям като нея-разбра какво имам предвид обаче след 2-3 седмици пак се започна.Тапите за уши са добра идея като се замисля..Пожелавам ти успех и дано нещата да се променят.

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Tъй като и аз спя в кухнята... поради обратна причина защото там е по хладно (а аз не мога да спя на топло) баба ми влиза рано рано и нз къде все намира торбички и ми шуми... ЗВУКА Е УЖАСЕН... и след като говорих, говорих иииии говорих... нямаше полза... реших да направя огледален ефект в смисъл...
    баба ми си ляга рано и аз към 12-1 решавам, че искам да взема нещо от стаята и и го правя по възможно най-шумнич начин... и като тръгне да бучи и се изребчвам с едно: да видиш дали ми е хубаво като ме събуждаш всяка сутрин.... и от тогава нямам проблеми спя си до 10-11 и шум не чувам.... така, че пробвай да изкараш някой звук който да ги дразни да видим дали ще им хареса... и дано разберат какво ти е и да се съобразяват малко....
    А и питай ги като им се наложи да ядът другаде пак ли са толкова шумни... :X

Повече от фен Аватара на flawless_
    Те така правят, живеят си, свинстват си, а на човек дотолкова му дотяга, че му иде да си сложи край на живота. Удари му един дърт рев или сподели с някого.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не вечеряй с тях,кажи им че предпочитащ да ги изчакаш да се нахранят. А това за сутринта и за баба ти,не знам,трябва да го изтърпиш.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    "Живея със свине"
    Тъкмо да ти кажа че и аз живея под един покрив с една чорба...ти за ядене си писала,тск.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Изнеси се... Или им кажи : "Тате, бабо, ако обичате, бихте ли били така добри... Да си затваряте устата докато в нея има храна???"

а бе ти си много тъпа курва бе... майка ти кифленска , какво ти пречат хорицата , ядат си , сърбали били , ако това ти е най-големия проблем , да ти имам проблемите , ти не си в ред , баба ти мляскала и ти пишеш във teenproblem , сигурно утре на майка ти като и цопне лайното в тоалетната ще пишеш .. ААААААААа как да предодвратя този ужасен шум мрън , мрън , мрън !!! Порасни малко , те са си у тях ще ядат и ще правят както и каквото си поискат , като толкова ти пречат се хвърли от прозореца !
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia

Smile

Цитирай Първоначално написано от kireca Виж мнението
    а бе ти си много тъпа курва бе... майка ти кифленска , какво ти пречат хорицата , ядат си , сърбали били , ако това ти е най-големия проблем , да ти имам проблемите , ти не си в ред , баба ти мляскала и ти пишеш във teenproblem , сигурно утре на майка ти като и цопне лайното в тоалетната ще пишеш .. ААААААААа как да предодвратя този ужасен шум мрън , мрън , мрън !!! Порасни малко , те са си у тях ще ядат и ще правят както и каквото си поискат , като толкова ти пречат се хвърли от прозореца !

Мда, вижда се и твоята култура. Възпитанието ти е такова, че много би се вързал да си под един покрив с описаните роднини.. затова техните хмм.. мизерии не биха ти направили впечатление.

ПО темата: Идея е да се храниш отделно- след/преди тях и да спиш с тапи са уши
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си