- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Странични ефекти при стромба?
Скоро ще почвам цикъл със стромб и искам да знам дали има някакви странични ефекти, успоредно с нея ще си пия карсил... Има ли нещо вярно за това което много се приказва, че няма да можеш да дигаш самолета....?Или от един цикъл няма какво да стане?
Последно редактирано от HackeD : 02-23-2012 на 20:33
Един цикъл за тебе какво ще рече, 1 месец или ? Кажи на колко години си, а и ако правиш цикъл от един месец няма опасност![]()
Значи цикъла ще ми е 2 месеца 200 хапа... На 17г. съм.
Използвайки стромба на твоята възраст, бъди сигурен, че ще има последствия за твоя организъм ! Но всеки си има глава на раменете. Хмм .. щом си решил да правиш 2 цикъла,ще трябва да ги завършиш с нещо. Прочети инфо за Тамоксифен и Провирон.
Толкоз от мен, ако имаш въпроси, питай ...
Стромбата може дори да ти подтисне потентността,затова след цикъла трябва да продължиш с "лекарства". Написал съм ти 2 неща, които да проучиш !
Нещо започнах да се плаша от тази стомба... нали е най-леката(женска) химия...?
Не знам какво разбираш под думата "женска химия" .. най - леката химия е Анавара![]()
200 хапа са си удар за черния дроб, значи тамоксифен не ти е нужен поради простата причина, че стромбата не ароматизира. Дори чернодробните проблеми може да ги почнеш накрая - също много изгодно идва Силимарина. Стромбата е много мека откъм странични ефекти, в това число и нейната ниска подтискащата функция върху ендогенното производство на тестостерон. Препоръчвам ти след края на цикъла да вкараш 1 опаковка клостилбегит, по 1 хапче дневно, превантивно, за да върнеш всичко в нормите. За да е всичко изрядно. Относно половата функция бих казал, че примиболан, анавар и станозолол(стромба) са най-меките стероиди откъм нея. Ако става дума, при сериозни цикли в края, се взима първо прегнил, след това се вземат паралелно тамоксифен и клостилбегит(като тамоксифена се взима и по време на цикъл)Ако се взима само едното от двете, това е клостилбегит, тъй като е по-ефективно. Тамоксифена действа на естрогена, докато клостилбегита(кломида)дейс тва на естествения тестостерон, тоест подбужда организма да произвежда повече и да възвърне нормите отпреди цикъла.След клостила, вкарай и екдистила.Почни клостила на следващия ден след края на цикъла! Кортизола е катаболен хормон пряко зависим от стреса и другите хормони. След цикъл е занижен тестостерона, естрогена е повишен, а това е върховият момент на кортизола да атакува мускулите и да ги руши. От една стромба и то кратък цикъл няма да попаднеш в кортизолна дупка, поради простата причина че стромбата е лек стероид, след който организма бързо и ефективно се възстановява дори и без външна намеса(имам впредвид кратките цикли или моноцикли от 3-5 седмици).
Значи с две думи няма какво да ми стане от този цикъл от 200 хапчета...? Успоредно с нея ще пия и карсил.
Няма да се притесняваш. Просто хвърли повече внимание върху излизането от стромбата. Използвай клостил и екдистил. Не очаквай много от нея, всички казват, че силата ти се увеличава незабавно след приема на стромбата. Тъй като препарата не задържа вода бързият прираст на сила е рядкост.И все пак Stanozolol дава солиден прираст на чиста мускулна маса и плавно покачване на силата, които след спирането му се запазват.
Ти си решаваш, щях да ти предложа да си избереш нещо, което не вреди на черния дроб, напримерно Омнадрена. Но щом си решил взимай стромбата и УСПЕХ!
абе фатрат ти ли си![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
питам intenzitivE
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Стромбата е един от най, най - леките стероиди, защо да не взима ?
shot ko zeme stromba nishto nqma da stane trqq da e kombinira s neshto , 2ro s 2 cikula stromba ++ nishto nqma da stane , vednuj pochne li se hapa nqma spirane posle ot 17 god ko pochne ne e osobenna oferta , trqq imash pone 5 god staj v zalata , ma se1 koto iskate praite
Последно редактирано от Muaythaifighter : 02-24-2012 на 16:54 Причина: jj
Muaythaifighter - кирилицата е задължителна !
intenzitivE - прегнил ? За първи път чувам някой да го препоръчва за след цикъл. Станозолола не е толкова страшен. Предполагам знаеш за свободния тестостерон и каква е идеята на самия препарат. 30мг на ден са достатъчни за 17 годишен.
Наскоро бях написал, че темите свързани със стероиди не са желателни във форума и оставам на това мнение. Има достатъчно други форуми, в които може това да се обсъжда.
Не мисля, че има смисъл да се аргументирам, защо не искам да има такива теми.