.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 246
    Мега фен Аватара на machoka

До всички пловдивчанки:

.. които са активни в темата за снимки в този раздел:

давам ви срок от 1 седмица да публикувате своя ясна снимка в лице/цял ръст и пред себе си да имате листче с надпис teenproblem. В противен случай при следваща ваша снимка БЕЗ тази табелка, профила ви ще бъде изтрит.
    Това го правим с цел да ограничим всякакви ненормалници, представящи се за малки момичета и пишещи си с други такива или пък момченца. Няколко пъти съм се натъквал на невероятни комуникации на такива 'индивиди' в лични съобщения или други средства за коренспонденция извън форума. Не малко потребители ми се и оплакват.

На първо време се сещам за:

Alexandra93
    Baby98
    Milena_PLD
    Geri_96
    Milena_96
    Mary_J
    Viki_97
    Adelle
    Angeliki
    ^Galq^
    maceto96
    baby_ivi
    BabyDesi

и ако някой от потребителите се сеща за други съмнителни профили, моля да ги публикува в тази тема.

Изтрити към момента: Viki_97
    Последно редактирано от machoka : 03-31-2012 на 07:20

Mary_J ///////!

^^ добавено

Мега фен Аватара на TheBeliever
    One down. A few more to go.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от Viki_97 Виж мнението
    Щом си решил трий ми регистрацията!Чао!
    чао чао
    .........

Може да добавиш в първият пост кои профили са изтрити /
    Последно редактирано от cartoonnetwork : 03-29-2012 на 10:10

няма проблем, ще кача, няма какво да крия
    Силна съм и вярвам в себе си !

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Angeliki, ^Galq^, maceto96
    Welcome to the Jungle...

добавени

Цитирай Първоначално написано от adelle Виж мнението
    няма проблем, ще кача, няма какво да крия
    ще се радвам

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    baby_ivi също

добавена

мерси

Krisi_94 изглежда съмнителна.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 03-29-2012 на 12:37
    Welcome to the Jungle...

Machoka няма да е лошо и да добавиш тоя: MiroAndonow94
    Съмнителен е :]

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    Изтрити към момента: Viki_97
    пишеше ми на лично
    6б3З10

Не ми се вярва тая работа. Ако някой наистина се гавреше с форума и създаваше фейкове, щеше да се сети да пише и някой друг град, вместо само Пловдив. Освен това набори 96-97 - това са хора на 15-16 години вече - жени - трудно можеш да ги наречеш "малки момиченца". Толкова ли е трудно да се приеме, че наистина имат сексуален опит? Времената се промениха, усетете се.. Неудобно е под съмнение да се поставят потребители ветерани като Alexandra93 и milena_pld.

Но ОК - подкрепям идеята, само че вместо табелка, нека с маркер да напишат времева щампа на бюста си.

P.S. Не ви ли е хрумвало, че може би пловдивчанките просто са по-разкрепостени?

Мда и писането им е почти идентично нали?!
    То не бяха развратни истории хвалби чак мен ме хваща погнуса а какви ли не простотии съм правил!
    Както и да е
    На 14-15 години вече да правят Анални , свирки бля бля айде моля ти се ....
    /
    Неудобно е под съмнение да се поставят потребители ветерани като Alexandra93 и milena_pld.
    Това да не ги прави по различни от останалите потребители ?!

Мега фен
    Град
    <3
    Вие представяте ли си Сашка да е фейк и зад ника й да стой едно 40+ годишен чичко, над чийто постове са точили лиги толкова хора или съответно са се отвращавали
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от howland Виж мнението
    Не ми се вярва тая работа. Ако някой наистина се гавреше с форума и създаваше фейкове, щеше да се сети да пише и някой друг град, вместо само Пловдив. Освен това набори 96-97 - това са хора на 15-16 години вече - жени - трудно можеш да ги наречеш "малки момиченца". Толкова ли е трудно да се приеме, че наистина имат сексуален опит? Времената се промениха, усетете се.. Неудобно е под съмнение да се поставят потребители ветерани като Alexandra93 и milena_pld.

Но ОК - подкрепям идеята, само че вместо табелка, нека с маркер да напишат времева щампа на бюста си.

P.S. Не ви ли е хрумвало, че може би пловдивчанките просто са по-разкрепостени?
    Напълно си прав ве брат ми!бати и кво ще трием акаунти и кво им пречи да се регнат и да пишат Кърджали,Русе,София,Балчик. И кво ще има тема до всички Кърдажалийки,Русенки,София нки.....И кво ще изтрием и тях и накрая ще сложим кръст на форума,който без тва се изпразни.аз съм сигурен ,че има доста фейкове ,но не мога да каа с точност кои са,но и не ми пречат.А иначе по тая логика сме във фейк форум а.
    Пък и никъде не пише в правилата,че е задължително на всички снимки да пише тийнпроблем,аре стига филми!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

забравих да кажа, че на KASAPA и ... и още някои други субекти мнението им няма да се взима предвид. А названието 'пловдивчанки' е само общо и по-скоро като нарицателен етикет за 'фейк'.
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:17

Голям фен Аватара на reperw
    Къде ще качват снимки шушумигите ?

на мен darkladYy ми е много интересна дали не е фейк , че с тези полу-голи снимки е големо шоу..

невярвам да се постнат снимките
    листче с teenproblem може да се фотошопне много лесно

Мега фен Аватара на Chacho
    Дори да са фейкове, кво значение има? Тук сме анонимни и можем да даваме преспокойно лъжлива информация за себе си, никой не ни задължава коментарите ни да са достоверни. Единственото нарушение според правилата на форума, което биха правили, ако се представят с фалшиви самоличности, е несериозния характер на мненията им. Което, ако се съблюдаваше във всяка една ситуация, щеше да очисти половината форум от мнения и да си заминат редовните потребители с евентуално малко изключения, за които въобще не се сещам в момента. Мачок, с ръка на сърцето, на тебе не ти ли се е случвало? Тролове е имало и ще има. Всеки може да пише лични съобщения, стига да не са в нарушение на правилата. При такова известие - наказвайте. Но това, което правите, е крайно дискриминиращо. Защо провокативните личности се подлагат на съмнение, а другите не? Защо всеки, който обади дума за секс или си пусне снимка, не бъде задължен да пусне снимка с надпис "teenproblem"? А тези, които не ти прочетат темата, също ли подлежат на наказание? А тези в долните раздели, които пишеха, че са усвоили телекинеза или съзнателно сънуване, те не трябва ли да се докажат също по някакъв начин?

И аз имам съмнения за гореизброените, че са фалшиви, за някои дори съм сигурен, но въобще не е редно да им изискваш снимки. Нито сте им казвали, че поведението им във форума е забранено и наказуемо. Честно казано ме боли хуя кво ще стане с тях, пък и някви банове надали ще ви лежат толкова на съвестта, но е тъпа постъпка. Решението си е ваше.

Хайде лека и със здраве!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Абе, са ще се хвърля малко в дълбокото, ама зад повечето пловдивчанки може да стои някой 35-40 годишен педофил, който си търси "храна" в района...

П.П. А Мачока беше казал веднъж, че зад KASAPA и Сашка пише 1 и също IP (не съм сигурен дали беше точно KASAPA).
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Доколкото разбрах, ще бъдат изтривани само ако качат повторно снимки в темата за такива без първо да са турили една с табелка "teenproblem"? Ясно е,че нищо не им пречи да се направят нови профили( този път с различен град ще е ), но това е забавен начин да се види дали всичките са фейк. Смятай, щом са ми направи такова впечатление без дори да бях регистриран потребител доскоро, че да имам по-близки впечатления или конфронтация с тях. Още помня една или две теми за Александра93 със снимки от други сайтове и т.н. и оттогава съм сигурна, че е фейк. Сега не мога да си представя как ще се опуля, ако я видя с "teenproblem" пред нея. Интересно ми е. Наистина няма голям смисъл от това, може и нечестно да е,да. Но adelle(за която и не предполагам, че е фейк) си казва "няма проблем,ще сложа". И аз не бих имала.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Дори да са фейкове, кво значение има? Тук сме анонимни и можем да даваме преспокойно лъжлива информация за себе си, никой не ни задължава коментарите ни да са достоверни. Единственото нарушение според правилата на форума, което биха правили, ако се представят с фалшиви самоличности, е несериозния характер на мненията им. Което, ако се съблюдаваше във всяка една ситуация, щеше да очисти половината форум от мнения и да си заминат редовните потребители с евентуално малко изключения, за които въобще не се сещам в момента. Мачок, с ръка на сърцето, на тебе не ти ли се е случвало? Тролове е имало и ще има. Всеки може да пише лични съобщения, стига да не са в нарушение на правилата. При такова известие - наказвайте. Но това, което правите, е крайно дискриминиращо. Защо провокативните личности се подлагат на съмнение, а другите не? Защо всеки, който обади дума за секс или си пусне снимка, не бъде задължен да пусне снимка с надпис "teenproblem"? А тези, които не ти прочетат темата, също ли подлежат на наказание? А тези в долните раздели, които пишеха, че са усвоили телекинеза или съзнателно сънуване, те не трябва ли да се докажат също по някакъв начин?

И аз имам съмнения за гореизброените, че са фалшиви, за някои дори съм сигурен, но въобще не е редно да им изискваш снимки. Нито сте им казвали, че поведението им във форума е забранено и наказуемо. Честно казано ме боли хуя кво ще стане с тях, пък и някви банове надали ще ви лежат толкова на съвестта, но е тъпа постъпка. Решението си е ваше.

Хайде лека и със здраве!
    Прави се, защото не би било никак приятно да използват снимки на други момичета и да пишат всякакви глупости. Интересно защо не ми искат снимка, след като и аз съм от Пловдив. Има си причини да са съмнителни.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Абе, не знам. Едно е да си пишеш тук, под чужда самоличност. Ако мненията ти са искрени, или леко подправени с доза фантазия, но да пускаш чужди снимки-най-малкото е подсъдно.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си