- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До всички пловдивчанки:
.. които са активни в темата за снимки в този раздел:
давам ви срок от 1 седмица да публикувате своя ясна снимка в лице/цял ръст и пред себе си да имате листче с надпис teenproblem. В противен случай при следваща ваша снимка БЕЗ тази табелка, профила ви ще бъде изтрит.
Това го правим с цел да ограничим всякакви ненормалници, представящи се за малки момичета и пишещи си с други такива или пък момченца. Няколко пъти съм се натъквал на невероятни комуникации на такива 'индивиди' в лични съобщения или други средства за коренспонденция извън форума. Не малко потребители ми се и оплакват.
На първо време се сещам за:
Alexandra93
Baby98
Milena_PLD
Geri_96
Milena_96
Mary_J
Viki_97
Adelle
Angeliki
^Galq^
maceto96
baby_ivi
BabyDesi
и ако някой от потребителите се сеща за други съмнителни профили, моля да ги публикува в тази тема.
Изтрити към момента: Viki_97
Последно редактирано от machoka : 03-31-2012 на 07:20
One down. A few more to go.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Може да добавиш в първият пост кои профили са изтрити /
Последно редактирано от cartoonnetwork : 03-29-2012 на 10:10
няма проблем, ще кача, няма какво да крия![]()
Силна съм и вярвам в себе си !
baby_ivi също
добавена
мерси
Krisi_94 изглежда съмнителна.
Последно редактирано от DarkTemplar : 03-29-2012 на 12:37
Welcome to the Jungle...
Machoka няма да е лошо и да добавиш тоя: MiroAndonow94
Съмнителен е :]
пишеше ми на личноИзтрити към момента: Viki_97
6б3З10
Не ми се вярва тая работа. Ако някой наистина се гавреше с форума и създаваше фейкове, щеше да се сети да пише и някой друг град, вместо само Пловдив. Освен това набори 96-97 - това са хора на 15-16 години вече - жени - трудно можеш да ги наречеш "малки момиченца". Толкова ли е трудно да се приеме, че наистина имат сексуален опит? Времената се промениха, усетете се.. Неудобно е под съмнение да се поставят потребители ветерани като Alexandra93 и milena_pld.
Но ОК - подкрепям идеята, само че вместо табелка, нека с маркер да напишат времева щампа на бюста си.
P.S. Не ви ли е хрумвало, че може би пловдивчанките просто са по-разкрепостени?
Мда и писането им е почти идентично нали?!
То не бяха развратни истории хвалби чак мен ме хваща погнуса а какви ли не простотии съм правил!
Както и да е![]()
На 14-15 години вече да правят Анални , свирки бля бля айде моля ти се ....
/
Неудобно е под съмнение да се поставят потребители ветерани като Alexandra93 и milena_pld.
Това да не ги прави по различни от останалите потребители ?!
Вие представяте ли си Сашка да е фейк и зад ника й да стой едно 40+ годишен чичко, над чийто постове са точили лиги толкова хора или съответно са се отвращавали![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Напълно си прав ве брат ми!бати и кво ще трием акаунти и кво им пречи да се регнат и да пишат Кърджали,Русе,София,Балчик. И кво ще има тема до всички Кърдажалийки,Русенки,София нки.....И кво ще изтрием и тях и накрая ще сложим кръст на форума,който без тва се изпразни.аз съм сигурен ,че има доста фейкове ,но не мога да каа с точност кои са,но и не ми пречат.А иначе по тая логика сме във фейк форум а.
Пък и никъде не пише в правилата,че е задължително на всички снимки да пише тийнпроблем,аре стига филми!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
забравих да кажа, че на KASAPA и ... и още някои други субекти мнението им няма да се взима предвид. А названието 'пловдивчанки' е само общо и по-скоро като нарицателен етикет за 'фейк'.
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:17
на мен darkladYy ми е много интересна дали не е фейк , че с тези полу-голи снимки е големо шоу..
невярвам да се постнат снимките
листче с teenproblem може да се фотошопне много лесно
![]()
Дори да са фейкове, кво значение има? Тук сме анонимни и можем да даваме преспокойно лъжлива информация за себе си, никой не ни задължава коментарите ни да са достоверни. Единственото нарушение според правилата на форума, което биха правили, ако се представят с фалшиви самоличности, е несериозния характер на мненията им. Което, ако се съблюдаваше във всяка една ситуация, щеше да очисти половината форум от мнения и да си заминат редовните потребители с евентуално малко изключения, за които въобще не се сещам в момента. Мачок, с ръка на сърцето, на тебе не ти ли се е случвало? Тролове е имало и ще има. Всеки може да пише лични съобщения, стига да не са в нарушение на правилата. При такова известие - наказвайте. Но това, което правите, е крайно дискриминиращо. Защо провокативните личности се подлагат на съмнение, а другите не? Защо всеки, който обади дума за секс или си пусне снимка, не бъде задължен да пусне снимка с надпис "teenproblem"? А тези, които не ти прочетат темата, също ли подлежат на наказание? А тези в долните раздели, които пишеха, че са усвоили телекинеза или съзнателно сънуване, те не трябва ли да се докажат също по някакъв начин?
И аз имам съмнения за гореизброените, че са фалшиви, за някои дори съм сигурен, но въобще не е редно да им изискваш снимки. Нито сте им казвали, че поведението им във форума е забранено и наказуемо. Честно казано ме боли хуя кво ще стане с тях, пък и някви банове надали ще ви лежат толкова на съвестта, но е тъпа постъпка. Решението си е ваше.
Хайде лека и със здраве!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе, са ще се хвърля малко в дълбокото, ама зад повечето пловдивчанки може да стои някой 35-40 годишен педофил, който си търси "храна" в района...
П.П. А Мачока беше казал веднъж, че зад KASAPA и Сашка пише 1 и също IP (не съм сигурен дали беше точно KASAPA).
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Доколкото разбрах, ще бъдат изтривани само ако качат повторно снимки в темата за такива без първо да са турили една с табелка "teenproblem"? Ясно е,че нищо не им пречи да се направят нови профили( този път с различен град ще е), но това е забавен начин да се види дали всичките са фейк. Смятай, щом са ми направи такова впечатление без дори да бях регистриран потребител доскоро, че да имам по-близки впечатления или конфронтация с тях. Още помня една или две теми за Александра93 със снимки от други сайтове и т.н. и оттогава съм сигурна, че е фейк. Сега не мога да си представя как ще се опуля, ако я видя с "teenproblem" пред нея. Интересно ми е. Наистина няма голям смисъл от това, може и нечестно да е,да. Но adelle(за която и не предполагам, че е фейк) си казва "няма проблем,ще сложа". И аз не бих имала.
Абе, не знам. Едно е да си пишеш тук, под чужда самоличност. Ако мненията ти са искрени, или леко подправени с доза фантазия, но да пускаш чужди снимки-най-малкото е подсъдно.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium