- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Знам какво направи миналото лято
АМм, здравейте еми сега си тегля "знам какво направи миналото лято", защото ме беше страх да го изгледам целия когато го даваха в четвъртък![]()
![]()
![]()
Ще може ли да ми предложите и други хубави страшни филмии
![]()
![]()
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Човешка стоножка 1 и 2 (втората част е по-гадна),Погрешен завой - 1,2,3,4,Тексаско клане.Сега се сещам за тези,но можеш да намериш още много в замунда!
Местя темата в правилния раздел.
да беше потърсила малко
http://www.teenproblem.net/forum/sho...D1%82%D0%B5-lt
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
"Знам какво направи миналото лято" не е чак толкова страшна. "Човешка стоножка" (1,2) - най ми харесва. Проблемът е, че и от двете части съм изгледала малко, че нямах много смелост да продължавам да го гледам цялото. Е , освен с компания , де. Тогава всичко ще е 6![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
"Знам какво направи миналото лято" не е страшен никакизгледай го...има и втора част ''Все още знам какво направи миналото лято''
... а "Човешка стоножка" не е страшен,а гнусен.
![]()
![]()
Dawn of the Dead ; Wrong Turn (не е много страшен , ама..) ; Land of the Dead ; Hostel ; Saw ; It ; The Ring ; Rest Stop ; The thing ....
A Nightmare on Elm Street
Friday the 13th
I Spit on your Grave
The Human Centipede
Final Destination
Midnight Meat Train
Wrong Turn...
Такива филми има много.
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D