- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми не ми говори, защото не искам анален секс
Здравейте, от 2 седмици приятелят ми постоянно ме кара да правим анален секс (правих секс за 1 път преди 11 дена, на 17 съм, а той на 21) или да ми свърши в устата докато му правя свирки. Не съм съгласна за нито едно от двете неща, а щом получи отказ, започва да си "надува носа". Смятам, че, това че не искам отзад си е мое решение и не е прав да ми се сърди за такива простотии. Какво да направя и как да му обясня, че не е прав ,защото снощи заради тези ми откази той стигна до извода, че не го обичам !?
Купи вибратор и поискай да му го пъхнеш в задника. Това съвсем сериозно, а като ти окаже, го обвини че не те обича.
С извинение обаче приятелят ти е голям идиот, и заслужава повече никога да не види жена.
Отнел ти е девствеността наскоро, а сега иска и в задника, с извинение да ти го вкара. Малко пришпорва нещата. Ако беше мъж на място при първото "Не, не искам" щеше никога повече да не повдига темата, докато ти самата не решиш че го искаш. Той обаче е лайно, без извинения. Отказала си му, а той в момента по всякакъв начин иска да те накара да му пуснеш, обвинявайки те че не го обичаш, ако не го направиш.
Мацка, съжалявам, обаче приятелят ти е малоумен, и аз ако бях на твое място щях веднага да го оставя. Съветвам те да направиш същото.
Кажи му, че сексът е удоволствие за двама. След като не харесваш аналния секс и той не ти носи удоволствие--просто няма да го правиш.
Тя като не е пробвала от къде ще знае, че не и доставя удоволствие ? Може и да и хареса.
А иначе по темата: Както казаха по-нагоре, пришпорва доста нещата. Не знам от колко време сте заедно, но да те е отворил оня ден и вече да иска други работи. Някои хора предложиха вибратор, но вместо да хвърляш пари, докато правите секс в удобна за теб поза се спусни към анала със "средеца" /средния ти пръст/ и се опитай да влезнеш. Ако не ти позволи, кажи, че той не те обича. Ако ти позволи си направи извода дали е извратен или нещо друго![]()
Решението до къде може да стигне в леглото си е нейно. На него ако не му харесва отива да си търси шанса другаде.
Това, което той прави си е чисто изнудване. Щом не желаеш, не може да те кара на сила. Ако питаш мен поне навреме ти е показал що за човек е. Ако имаш силите го оставяй още сега, той за всичко ще се държи по този начин. Аз на моя му казах така :" Като толкова искаш, довеждам един приятел да те пробва. Ако на теб ти хареса и аз ще се съглася" . От тогава и дума не е споменавал по въпроса. Сега сериозно, поговори с него, обясни му, че това е твое решение и ако не иска да го приеме да си хваща пътя.
Представям си какво мрънкане е паднало да спиш с него на първо време.
Следващият път твърдо му заявяваш, че няма да стане, ако продължава да ти мрънка го режи.
Отвратително. Зарязвай го тоя...
Скоро време ще 'почне и да изневерява, 'щото '' не му даваш това,което той иска ''.
Зарежи го тоя мухльо, не знам как може да има такива хора, освен ако единствената цел не му е секс.
Ужас... зарязвай го този, така ги мразя такива индивиди. Блаа.
Всички сте против момчето, ама на негово място и вие бихте искали същото![]()
Аз се чудя на тия дето дават пример с вибратора? Ми я си представете, че момчето се навие, купят вибратор и тя му го вкара. Е, не говоря д аму го ръгне из рас, ами да има ласки и целувки, свирка, ала-бала, да го предразположи и бавно му го вкара. Еми ок, влезнал е, после кво прайм, тя трябва да му пусне вече, иска-неиска. Айде стига с тея малоумни изводи. Няма да давам пример със свършването в устата, че ми е по-гадно и от вибратора. Тва вашето не си ли е изнудване, а? Щото верно той ако иска да ви свърши в устата, вие ще кажете опитай си първо ти спермата...
По темата - приятеля ти е тъпак, а ти още по-голяма. Секса е взаимно удоволствие, а не мрънкане. Седнете, говорете, поеми инициативата, кажи какво ти харесва на теб, а не само откази да получава и така.
Мацката до преди две седмици е била девствена. Мислиш ли, че знае какво й харесва в секса и как да поеме инициативата?
Авторке, оставам с впечатлението, че тоя момък е само за секса с тебе. Ако му пукаше за теб нямаше да поставя такива ултиматуми 2 седмици след първия ти полов акт и да се държи като недорасляк, имайки предвид неопитността ти. Хубаво си помисли дали си заслужава да си губиш времето с него.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На 17 години е, би трябвало да е опознала тялото си и да знае какво и харесва. Изобщо акъла ми не е насочен към пози и т.н.
азЪ щях да го цункам за сбогом на твое място.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
То и на приятеля ти сигурно ще му е за 1-ви път, ако му дадеш, но после ще може да се фука пред приятелите си.Недорасъл пубер, който се интересува само от собствените си желания. Не бих търпяла подобно отношение. След като той може да те изнудва можеш и ти. Кажи му, че ако само още веднъж те притисне за каквото и да е, сте до там. Начина по който се е отнесъл с теб не говори добре нито за него, нито за искреноста на чувствата му. Бъди директна и защити гордостта си.
Емм не е хубаво, че прави така... Няма никакво право да казва, че не го обичаш, защото не си искала да му дадеш да те е*е в задника, с извинение. Няма какво да се занимаваш с него... Той се държи ужасно с теб... Според мен е с теб само заради секса, но това си е лично мое мнение. Не го познавам и не мога да определя с точност какъв човек е![]()
По темата - приятеля ти е тъпак, а ти още по-голяма. Секса е взаимно удоволствие, а не мрънкане. Седнете, говорете, поеми инициативата, кажи какво ти харесва на теб, а не само откази да получава и така.[/QUOTE]
+1... подкрепям напълно ...
И всички момичета , които коментират не са прави ... Смисъл наистина е прост,щом толкова избързва и т.н. и си е хванал за тази цел момиче 4 г по-малко , но само с откази не става ... като се абстрахираме от др. обстоятелства при една нормална връзка какво означава иска - не иска . и кой определя кое е по-силното... а и я кажете по принцип момичетата колко често отказват спрямо момчетата , а и мисля че една жена ако иска нещо повече , както мъжа в случая , ще предприеме много и много по-тъпи действия...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Как така да игнорираме обстоятелствата? Те са фрапиращи. Стига да са широко скроени и да могат да разговарят помежду си, ще се напаснат.
А момчето подозирам, че не само в леглото е тъп.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Зарежи го. Това с "надуването на носа" е просто изнудване, за да те накара да му пуснеш и се оправдава с това, че щом не му пускаш - значи не го обичаш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Пилееш излишни нерви с този сопол.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ