.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

как да го накарам да ме харесва

Здравейте , преди около 6 месеца братовчедка ми харесваше едно момче. Той беше със сини очи с много хубаво тяло и беше много хубав в лице. Месец след това тя спря да се занимава с него смисъл то не беше нищо сериозно само си писаха но така и не се видяха.И тогава моята най добра приятелка тръгна с едно момче.И аз се чувствах много самотна защото всички около мен бяха обвързани а аз бях приключила сериозна връзка наскоро. Най добрата ми приятелка реши да ме запознае с едно момче което е приятел на гаджето и. Излязохме и се оказа че това момче е момчето което братовчедка ми харесваше.На живо беше още по хубав отколкото на снимки и като си говорихме ми се стори много приятен. Започнахме да си пишем доста често и аз хлътнах по него,но той мислеше че съм хубава и нищо повече.След това аз се преместих да живея в Англия и до сега продължавам да го харесвам. Много искам да започне да ме харесва до лятото. Имам предвид да му пиша ли и какво да му пиша.Много искам като се прибера лятото да бъда с него дори и за седмица да е. Кажете ми как?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Насила хубост не става.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Виж.. ако той не те харесва няма как да го накараш само от някакви чатове да се влюби в теб.
    Той няма да иска да има нищо повече с теб освен приятелство, защото настоящите обстоятелства не са му удобни.. нито пък на теб.
    Той може да харесва друга, която да е при него.. ти не знаеш какво става с неговия живот, защото си доста далече от него.
    Но все пак пиши му... пишете си общи работи.. не можем да ти напишем как да протече чата..
    Като дойде лятото се вижте..

И ти си в Англия.. я погледни какви хубави момчета има около теб...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Въпроса е че на скоро приятелката ми е говорила с него и го е питала дали все пак може да стане нещо лятото и той е казал че наистина съм хубава и като дойде лятото ще излезем тя му е казала значи може да стане нещо и той и е казал да. А аз искам просто да си пишем и да се опознаваме малко по малко защото не го познавам много добре но просто не знам какво да му пиша в смисъл да започна някоя тема защото всеки път когато си пишем е здравей как си какво правиш и това е.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Как да го накараш да те хареса? Видял те е на външен вид, сега си в англия - каквото е станало, станало. Може да го накараш да те хареса като приятел (все пак само си пишете). Трябва да си нечовек, за да го накараш да се влюби в теб през чат. Може да пробваш, но преди лятото можеш само да си пишеш с него и толкоз. Ама да не се врещаш само за седмица и после пак да заминаваш?!? Ако е така, много трудно ще го накараш да се реши на връзка от такова разстояние. Вие трябва да сте нечовеци ( ), за да стане такова нещо. И все пак, сега можеш само да подготвиш почвата, до лятото време.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Супер фен Аватара на fenasf
    Да го накараш. Не можеш. Да ти еба и консуматорското мислене.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Не го четох цялото, че и без тва от двете изречения, които се амбицирах да прочета, имах чувството, че ще ми гръмне главата. Приятелката на приятелката на приятеля; той бил с еди-кво-си тяло и еди-кви-си очи и бил много хубав, после той ти казал, че ти си много хубава - ебати противното повърхностно мислене. Дай му да те изчука веднъж и да се свършва.

Мега фен Аватара на Chacho
    Или неколко пъти, нали си за седмица. Еби са, майче, да запомни гъза ти тръпка. А тва, че си проста на гъдулка, ше го решаваш като му дойде времето, засега май не ти пречи. Пиши му като наближи и го не мисли толкова, че ше вземе по-зле да стане.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Отвара за любов:
    Стриваш чесън , лют пипер , цвичинка от козе цирене. Смесваш , след това го изпиваш и му лъхваш - ще си падне по теб 100% . АМа внимавай като пада да не се удари много...подложи с въглавници !
    Не се научихте,че насила хубост не става!
    maDamn

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Чачо,

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Насила хубост не става.
    щях да кажа същото
    а и англичаните толкова ли не струват?
    и btw ако е толкова прекрасен колкото го описваш то зад тази хубост често се крие некое мъжкачре (или поне се мисли за такова) комплексар , самовлюбен (дори да не ти изглежда така) и не гледай само външния вид

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Ако те намира просто за хубава, но нямате общи интереси и не си допадате като характер, какъв е смисъла да го караш да те харесва? Това по всяка вероятност означава да се правиш на нещо, което не си. Не си заслужава и няма никакъв смисъл. Наблягаш на това, че е много хубав. Колко хубави олигофрени има, дето за нищо друго не стават, направо не е истина. Не го мисли. Пиши му, вижте се, ако стане нещо - супер, ако не, значи просто не е твоят човек.

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Насила хубост не става.
    +

накарай вещица да ти направи любовен елексир

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Моме, въпросния харесва вида ти, което е напълно разбираемо при положение, че сте се виждали само няколко пъти, а в момента ти си на майна си райна. Не знам как очакваш да накараш даден човек да те харесва при положение, че си на 3000 км от него. Като му пращаш усмивчици и поздравчета от ютюб? Тц.

Колкото до това, че нямате обща приказка дори когато седнете двамата зад екраните на компютрите си.... не говори добро. Трябва да имате нещо общо, или пък да почнате от някъде, което ще доведе до огромна дискусия с много смях пък и сръдни, която ще се запомни от въпросния младеж, и ще го накара той отново да потърси твоята компания.

Виж, все пак харесва очите, циците и задника ти и ти е казал, че си хубава, та може да имаш шанс. Излизайте сега лятото, говорете си, сближавайте си, но на твое място не бих задълбочавала нещата с човек, който няма да мога да виждам после. Ти си знаеш де.

Няма как "да го накараш да те харесва". За тия неща рецепта няма. Или ще те хареса или не. От някви чатове в скайп като ти си на майната си, а той е тук... още по-малко.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си