.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на vassy

Настоящи седмокласници [2]

Стига сте се канили само :Д Пишете желания и по-късно кой, къде са го приели и къде ще учи...
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Окей, какъв е смисъла за нова тема със заглавие "Настоящи седмокласници" като ние вече завършихме и следователно не сме седми клас? Аз питах кога ще правим тема "Настоящи осмокласници". И няма смисъл новите седмокласници да продължават нашата тема, понеже вече има над 100 страници, а и... ох... както и да е. Няма да споря. Каквото решите - това правете. Мир ;д

Поне да пишеше "Бъдещи осмокласници"... Тая тема няма да има успех като предишната, ама шанс. ;д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ще има същия успех, защото не сте вие били единствените седмокласници във вселената.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ще има същия успех, защото не сте вие били единствените седмокласници във вселената.
    Имах предвид, че трябваше да си направим тема "Бъдещи осмокласници" и там сега НИЕ да си пишем, а не следващите седмокласници.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Имах предвид, че трябваше да си направим тема "Бъдещи осмокласници" и там сега НИЕ да си пишем, а не следващите седмокласници.
    +1

Дам, дам. И аз така мислех - ние да си направим наша си тема като осмокласници, а новите седмокласници да си направят тяхна, но няма смисъл да спорим. Темата вече е направена... освен ако не може да се смени името по някакъв начин ;д

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Дам, дам. И аз така мислех - ние да си направим наша си тема като осмокласници, а новите седмокласници да си направят тяхна, но няма смисъл да спорим. Темата вече е направена... освен ако не може да се смени името по някакъв начин ;д
    Мисля, че може. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си