- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Привет!
Не му обръщайте внимание - впрочем няколко пъти го докладвах, но нещо модераторите не реагират.
За книгите- прочетох няколко, но не съм пипвал нито една от списъка и не мисля да го правя. Миналите години винаги съм прочитал всичко, ама сега ... нътц
Ммм .. аз прочетох още една книжка (не е от списъка) . Колко бързо и лесно ги чета като не е задължително . Почнах и още една ,но нещо не ми е интересна . Смятам да прочета за кражбата на кайсиите до края на месеца и да си взема на Агата Кристи нещо . Пък ,ако ми се чете може и някой друга от списъка ..
Междудругото остават 27 дни до у-ще![]()
Имам един въпрос към вас. За първия учебен ден ще купувате ли букет за класния/класната? Защото майка ми казва, че можело и да не се носи букет, тъй като не познаваме класния/класната, а пък аз мисля за редно да се занесе.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Криско май бая са те е***и та да знаеш толкова за товааааа и,ся не сме длъжни да ти гледаме простотиите и да ги четем,бая си прост,ама аз не споря много много с нисши същества![]()
Аз ще купувам .. Ако не за друго поне да се подмажаА и е първия учебен ден в ново у-ще . Как купуваш примерно на даскалката в 1-ви клас ? Дали е "редно", или не , не знам
Аз пък се притеснявах дали трябва да взимам и на другите учители ,които ще ми преподават .. Питах няколко човека , те няма да взимат , и аз няма да взимам тогава за другите
![]()
Ха-ха .. 5-ма човека от стария ми клас (вкл. и мен) ще сме в новото у-щеДано да се паднем в 1-на паралелка .
А и някой беше писал в по-задните странички , че хората ,които са били в един клас преди имат по-голяма вероятност да са заедно в новия клас . Така ли е ?
Бтв - Утре ще си поръчвам униформа -_- .. Оказа се ,че тези в наличност са свършили и не се знаело дали щели да станат до 15.09 .. Трагедия ..
И още нещо
Има ли някой в 108 , 123 , 119 , 23 ? Имате ли мнения за у-щата ?
бту може ли някой от даскало с униформа да ми каже кога ще ходи да си я взима, демек, някъв краен срок има ли или нещо такова, защото аз нищо не открих![]()
Здравейте! Искам да попитам дали е редно да отида на родителската среща с мама,защото не познавам почти никой от бъдещия си клас.Питам за да не се окажа единственото дете там.
Родителските са БЕЗ деца![]()
без деца са ми,сори ама не разбрах че си момиче кво толкова право затъпяване ми пращаш ми как да разбера,обръщам повече внимание на снимката на профила,момичета с момчешки снимки и момчета с момичешки снимки :d![]()
В това у-ще в което ще съм, всички казват, че има много стриктни правила и носят униформи.
Въпросът ми е дали още първия уч. ден да съм с униформа или с дънки и тениска ????
продавам: 1. Български език за 8 клас на Просвета, Милена Васева, Весела Михаилова-3,50лв.
2. Литература за 8 клас на Анубис, К. Протохристова, С. Черпокова... -6,00лв.
3. Литература за 8 клас на Булвест 2000, Мария Гержикова, Олга Попова... -5,00лв.
4. Opportunities for Bulgaria за 8 клас по англиски език това е първата част- 6,00лв.
5. Инф. технологии за 8 клас на Нова Звезда с диск, а и чесно казано не сам го пипвал
защото го бях загубил в нас- 5,50лв.
6. Математика за 8 клас на Архимед, Здравка Паскалева, Георги Паскалев... -6,50лв.
също към този учебник продавам втората част учебна тетрадка чисто нова-2,30лв е, а
ако купиш учебника и 2-ра част на уч. тетрадка подарявам първата част
на уч.тетрадка в нея са писани само първите 2 или 3 урока
за връзка skype: dian_970 а и съм от Пловдив email:did1000@mail.bg
Каква родителска ???????
Между другото униформата от училището е бяла риза и черен панталон, аз имам къса риза с леко синьо по ръкавите и къс черен панталон и мисля, че става :/