- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приети в 18 СОУ Уилям Гладстон
Здравейте , нека тук пишем всички приети зайци и зайки . Аз съм приета с ФЕ и АЕ![]()
OМГ И АЗ В СЪЩАТА ПАРАЛЕЛКА <3333333333
Ам...аз ще опитам на 2ро класиране за ФЕГ иначе може да сме в 1 клас йейейей ;дд ;333
Ако имате въпроси ,питайте мен. Аз ще съм 12 клас в тва даскало![]()
Приета АЕ и НЕ. Здравейте съученички, макар и в съседен клас![]()
В каква паралелка си SuNsEt?
Аз съм в Н -А момче-има ли и други
Аз съм приет с ФЕ и ИЕ и това ще е окончателното ми решение
Аз съм приета с Корейски.. хаха. Ако има някой, моля ви нека да каже. :/
извинявам се за 2ното мнение ,ноо шанс ;д
оказва се ,че сме 21 момичета и 5 мъжки so that's the end of my life ;(
![]()
китайски?! корейски?!
или аз не зацепвам от бъзици, или в тва даскало е мега якотооо ^^
аз др година със сигурност ще кандидатствам там с японски ^Д^ йеееейй нямам търпение .. мнг яко ми се вижда тва даскало особено сс японскии <33
Такааам.... зайчоци![]()
1.Хубаво ли е ? Да, спокойно даскало е само,че много често идват от телевизията за интервюта и разни такива.
2.Какъв език учиш ? 1ви немски ,2ри английски
3.Добри ли са учителите ? Тези,които ми се паднаха се водят,че са най-строгите,но съм доволна ... без няколко даскала де.
4.Готини ли са хората ? Зависи, много от учениците са богаташчета и общо взето си личи кои са с парите и кои са обикновените.
5. Да, момчетата са по-малко. Всъщност момичетата са около 80% . В моя клас има 10 момчета ,най-много от паралелките от моя випуск. Пък в 'а' клас има само 1 момче и 30 момичета...
Други въпроси?![]()
Последно редактирано от SuNsEt : 08-02-2012 на 08:30
аз искам да питам знаеш ли дали в японската паралелка има японец за учител? ^
Разбрах че има учител по японски и носител на езика който е японец и май и двамата преподават
Има ... по френски има французойка , японки има , за китайци не знам ... май имаше и там ...
Еми ъпгрейдвайте си я, вие сте зайците ,не аз![]()
дам :д Как сте ? Четете ли книги ? Аз лично не :д 1 радостен факт - близо до дск имаме МакДоналдс![]()