- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
На нас ни казаха за някакъв сайт дето се публикували, но не го чух, защото беше шумно, а не съм любопитствала
Хора горе-долу какъв бал ми трябва за 2ра английска (паралелка с най-малък).Аз миналогодишните ги знам горе-долу , но тази година дали ще се увеличи много ?
Между другото, резултатите ни по БЕЛ са проверени от 1-2 дни (поне за Хасковска област). Нашата учителка по БЕЛ ни каза. Обаче сега тепърва започвало разсекретяването на работите, като тази година пак щели да чакат последния момент, за да качат резултатите.
Аз не мога да чакам вечеИначе за 2 АЕГ най-ниския бал за момче е около 32 , а за момиче около 33
Те горе-долу всички паралелки така вървят
Миналата година една приятелка влезе с 32 обаче
А колкото за тази година - мисля , че баловете май няма да се вдигнат , но скалата ще се
![]()
Ще успееш според менАма все пак гледай да изкараш и добри оценки за удостоверението , защото много конкуренция ще имаш и туко виж някой е с твоя бал ;д
Физика - 15 (а имам две 3ки)
Химия - 13
Биология - 11/12 не помня точно.
Някой да знае дали наистина бала в НТБГ се формира - 3 пъти по Математика , 1 път по БЕЛ и срочните по тези два предмета ? Защото само за НФСГ мислих , че е така и сега като госпожата ми каза се изненадах![]()
![]()
Така е. Само че не срочните, а годишните. Ако имаш справочник би трябвало да ти пише как се формира балът за различните профили.
Може ли да ми обесните точно къде ще си проверяваме резултатите от изпита по математика и Бел?
Мерси много
Имам и един друг въпрос - Възможно е да замина на 16-ти за около 10 дни и ще е възможно ли например майка ми да ми попълни заявлението , желанията и т.н
ПС : За 133 миналата година бала за момичета е бил около 33 ( най-високия ) , а за момчета около 31 ( пак най-високия ) и все пак не се знае , всичко зависи от конкуренцията![]()
http://vbox7.com/play:bb5eabc60a&start=207&r=emb Доста лоша реклама за НТБГ... Колко трябва да са прости тези
И аз имам приятел във френската паралелка и е много доволен , отдавна съм решила и 133-то да пиша в желанията си
Доколкото знам от него в 133-то някои научават френски по добре отколкото във френската (понякога , де ) . И все пак това са думи на пристрастен и аз лично нямам мнение
Пс: Наистина ли може майка ми да ми напише желанията и да ми подава документите докато ме няма![]()
Да, понякога сме по-напред от френската, но на състезанията те печелят, защото 6 паралелки от по 30 деца > 1 паралелка от 30 деца. Иначе вървим по един учебник и като цяло се справяме като тях.
Айде успех с кандидатстването и със сигурност в 133-то няма да сгрешиш, особено френската паралелка.Може да се видим другата година, хахах, кой знае.
P.s. Както по-горе казах, мисля, че може, но не съм на 100% сигурен.
P.s. (2) Къде учиш?
Някой знае ли дали ще ми трябва общия успех за подаване на документи някъде,защото споря с майка,тя казва ,че ще ми трябва БАЛ-а + общият успех ? Вярно ли е ?
Последно редактирано от CauseTheScene : 05-30-2013 на 17:50