.
Отговор в тема
Страница 45 от 81 ПървиПърви ... 3541424344454647484955 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 2018
    Голям фен Аватара на nor4eto99
    На нас ни казаха за някакъв сайт дето се публикували, но не го чух, защото беше шумно, а не съм любопитствала

Хора горе-долу какъв бал ми трябва за 2ра английска (паралелка с най-малък).Аз миналогодишните ги знам горе-долу , но тази година дали ще се увеличи много ?

anonymous895156
    Guest
    Между другото, резултатите ни по БЕЛ са проверени от 1-2 дни (поне за Хасковска област). Нашата учителка по БЕЛ ни каза. Обаче сега тепърва започвало разсекретяването на работите, като тази година пак щели да чакат последния момент, за да качат резултатите.

Аз не мога да чакам вече Иначе за 2 АЕГ най-ниския бал за момче е около 32 , а за момиче около 33 Те горе-долу всички паралелки така вървят Миналата година една приятелка влезе с 32 обаче А колкото за тази година - мисля , че баловете май няма да се вдигнат , но скалата ще се

Еми аз мисля ,че бала ми ще бъде 32-33,5 дали ще успея ?

Ще успееш според мен Ама все пак гледай да изкараш и добри оценки за удостоверението , защото много конкуренция ще имаш и туко виж някой е с твоя бал ;д

Физика - 15 (а имам две 3ки)
    Химия - 13
    Биология - 11/12 не помня точно.

Към коя дата ще излязат резултатите?

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от Gret1ty Виж мнението
    Към коя дата ще излязат резултатите?
    Следващата седмица. Или по-точно към 4-ти юни, така разбрах.
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 05-30-2013 на 10:59

Някой да знае дали наистина бала в НТБГ се формира - 3 пъти по Математика , 1 път по БЕЛ и срочните по тези два предмета ? Защото само за НФСГ мислих , че е така и сега като госпожата ми каза се изненадах

Така е. Само че не срочните, а годишните. Ако имаш справочник би трябвало да ти пише как се формира балът за различните профили.

Може ли да ми обесните точно къде ще си проверяваме резултатите от изпита по математика и Бел?

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    Може ли да ми обесните точно къде ще си проверяваме резултатите от изпита по математика и Бел?
    Добър въпрос... и аз това се питам...

какъв е бала за 133 СОУ тази година? )

Цитирай Първоначално написано от KrisoBG Виж мнението
    Така е. Само че не срочните, а годишните. Ако имаш справочник би трябвало да ти пише как се формира балът за различните профили.
    Мерси много
    Имам и един друг въпрос - Възможно е да замина на 16-ти за около 10 дни и ще е възможно ли например майка ми да ми попълни заявлението , желанията и т.н

ПС : За 133 миналата година бала за момичета е бил около 33 ( най-високия ) , а за момчета около 31 ( пак най-високия ) и все пак не се знае , всичко зависи от конкуренцията

Доколкото знам, ще си ги получиш от училище.

anonymous895156
    Guest
    http://vbox7.com/play:bb5eabc60a&start=207&r=emb Доста лоша реклама за НТБГ... Колко трябва да са прости тези

7klas.mon.bg Когато излязат резултатите, сайтът ще работи.

Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    Мерси много
    Имам и един друг въпрос - Възможно е да замина на 16-ти за около 10 дни и ще е възможно ли например майка ми да ми попълни заявлението , желанията и т.н

ПС : За 133 миналата година бала за момичета е бил около 33 ( най-високия ) , а за момчета около 31 ( пак най-високия ) и все пак не се знае , всичко зависи от конкуренцията
    Мисля, че не беше задължително да ходиш и ти при попълването на заявлението.

P.S. Хайде 133-то.!
    За френската паралелка е най-висок. ;D

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    7klas.mon.bg Когато излязат резултатите, сайтът ще работи.

Мисля, че не беше задължително да ходиш и ти при попълването на заявлението.

P.S. Хайде 133-то.!
    За френската паралелка е най-висок. ;D
    Мерси много
    пс : То тя май френската паралелка е най-добра

Мерси много
    пс : То тя май френската паралелка е най-добра
    Най-добрите сме, хахаха. Иначе ако ти се учи, да, надали ще намериш по-строга г-жа по френски език, но да не ви плаша от сега. Все пак ще научите френския на доста прилично ниво.

И аз имам приятел във френската паралелка и е много доволен , отдавна съм решила и 133-то да пиша в желанията си
    Доколкото знам от него в 133-то някои научават френски по добре отколкото във френската (понякога , де ) . И все пак това са думи на пристрастен и аз лично нямам мнение

Пс: Наистина ли може майка ми да ми напише желанията и да ми подава документите докато ме няма

И аз имам приятел във френската паралелка и е много доволен , отдавна съм решила и 133-то да пиша в желанията си
    Доколкото знам от него в 133-то някои научават френски по добре отколкото във френската (понякога , де ) . И все пак това са думи на пристрастен и аз лично нямам мнение

Пс: Наистина ли може майка ми да ми напише желанията и да ми подава документите докато ме няма
    Да, понякога сме по-напред от френската, но на състезанията те печелят, защото 6 паралелки от по 30 деца > 1 паралелка от 30 деца. Иначе вървим по един учебник и като цяло се справяме като тях.
    Айде успех с кандидатстването и със сигурност в 133-то няма да сгрешиш, особено френската паралелка. Може да се видим другата година, хахах, кой знае.

P.s. Както по-горе казах, мисля, че може, но не съм на 100% сигурен.

P.s. (2) Къде учиш?

Някой знае ли дали ще ми трябва общия успех за подаване на документи някъде,защото споря с майка,тя казва ,че ще ми трябва БАЛ-а + общият успех ? Вярно ли е ?
    Последно редактирано от CauseTheScene : 05-30-2013 на 17:50

Цитирай Първоначално написано от CauseTheScene Виж мнението
    Някой знае ли дали ще ми трябва общия успех за подаване на документи някъде,защото споря с майка,тя казва ,че ще ми трябва оценките от нво оценки от удостоверение по мат или бел или друг предмет + общият успех ? Вярно ли е ?
    Не успях да разбера какво точно искаш да кажеш. Напиши го пак или някой, който го разбира да ми преведе.

И аз нещо не разбрах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си