- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
мхм...
радват яко
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
стават , стават..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
не моа си променя подписа, не знам защо
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Виж сега палячо, страшно много се лъжеш, ако мислиш че ми дреме на к**а, какво мислиш за мен! на мен не ми пука как изглеждам в твоите очи, или в очите на други комплексари, пука ми как изглеждам в очите на хората които уважавам. (От мен запомни, всеки човек е различен в очите на друг)
Но със това твое поведение до някъде, отблъскваш другите момчета и момичета, на които им пука от хорските мнения, да си качват снимки тук. Искам да ти напиша още нещо и продължавай, да пишеш по мой адрес.
Преди време, един близък човек който, едно време е бил в парламента
ми каза така, "човек не тежи килограми а тежи грамове. Най-важно е колко грама мозък имаш в главата си и как го използваш" И много е бил прав.
И още нещо, може да съм всякакъв но, нямаш си и наидея колко хубави неща имам зад гърба си, които ти дори не можеш да си ги представиш и които ще ги имам за в бъдеще.
А що се отнася до това, кой е селски ерген, искаш ли да направим следното. Казвам ти една сума (пари) и искам да ги снимаш най-късно до 20-минути
точно пред монитора, да се вижда и сайта чисто и ясно. Разбира се и аз ще снимам колкото кажеш. Съгласен ли си? да видим кой селяк е по богат.![]()
Какво, по дяволите, си просто шибан казват за мен, малка кучко? Ще знаеш, че завършва на върха на моя клас в Уплътнители ВМС, и аз съм бил замесен в множество тайни нападения срещу Ал-Кайда, а аз имам над 300 потвърдени убива. Аз съм обучен в горила война и аз съм най-снайперист в целия въоръжените сили на САЩ. Ти си нищо за мен, но просто друга цел. Аз ще ви изтрие, по дяволите, подобна на която никога не е виждал преди на Земята с точност, марка шибаните си думи. Мислиш ли, че можеш да се измъкнеш с казва, че глупости за мен по интернет? Помислете отново, копеле. Докато си говорим, аз съм се свържете с моята тайна мрежа от шпиони на територията на САЩ и вашия IP се проследи точно сега, така че по-добре да се подготви за бурята, червей. Бурята, която изтрива жалки малко нещо се обадите на вашия живот. Ти си мъртъв, хлапе. Мога да бъда навсякъде, по всяко време, и мога да ви убие в над седем сто начина и това е само с голи ръце. Не само аз съм широко обучени в невъоръжена борба, но аз имам достъп до целия арсенал на морската пехота на САЩ и аз ще го използва в пълна степен, за да избършете нещастен задник от лицето на континента, малко лайно. Ако само би могъл да знае какво нечестиви възмездие малко "умен" коментар за да свалят върху вас, може би щеше да проведе ти език. Но не може, не и сега си плащат цената, проклет идиот. Аз ще лайна ярост върху теб и ще се удавят в него. Ти си мъртъв, хлапе.
ако бях сополив, щях да си изкарам секрета на белия дроб през устата
n00bs
Не ми пука кой сте или къде живеете, можете да разчитате на мен да бъда там
да ти живот адска края. Аз ще ви постави в толкова шибана болка
, че тя ще направи Исус, прикован на кръст в пустинята изглежда като шибан назад
масаж на тропически остров. Не ми пука колко трудно, колко добре можете да
бият, или колко шибани пушки притежавате, за да се предпазите. Ще шибан в
къщата си, когато не сте у дома. Ще включите всички светлини в дома си, оставете
всички течаща вода, отваря вратата на хладилника и не я затвори, и включете си на газ
печка горелки и нека тях отпадъци газ. Вие ще започнете да подчертава по дяволите
навън, кръвното ви налягане ще се утрои и ще имате шибан сърдечен удар. ти ще
отидете в болница за сърдечна операция, и последното нещо, което ще видите, когато сте
да бъдат поставени под в операционната зала ме кръжи над вас, облечена като лекар.
Когато се събудиш след операцията, ще се страхуваш за шибания си живот,
чудех какво съм направил с вас, докато са били оперирани, чудейки се какво тиктака
бомба със закъснител е в гърдите си, чака да изгасне. Ще се възстанови напълно от сърцето си
операция. И когато ходиш на входната врата на това болнично заведение, за да се прибера вкъщи, ще ме пресрещнат
ви с шибаната ми кола от нищото и ще те убия. Аз просто искам да знаеш как
лесно мога да шибан унищожи своя жалък извинение на един живот, но как Предпочитам да отида
до голяма шибана дължина, за да се уверите, последните дни са изразходвани по
живот, дишане дяволите. Твърде шибан късно, за да спаси себе си, но дон "
притеснява извършване на самоубийство или ... Ще те възкреси и ще ви убият отново
себе си сте bitchfaced педераст.
Добре дошли в ада, население: ти
[b]
а да.. по въпроса със селяните - селяни няма по местоживеене и по финанси,има по манталитет и начин на държание,начин на изказване - абе все такива
колко комплексиран треа да си, че да пишеш, че ризата ти е Pierre Cardini, и че можеш да извадиш повече пари на момента, само за да покажеш, че си над някой...
скрий се дълбоко, смешен
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
СКАНДАЛНО!
С К А Н Д А Л Н О !
Краят!
Теглото като за трима . не го хваща кантарчето, акълът - и там не го хваща кантарчето, че не боравят с такива малки мерни единици.
Пунктуацията ти е трагична. Дори повече от трагична.
искам да ми снимаш 25 000 индииски рупии и 12 000 севернокорейски вона. Към тях и два купона за хляб от вашия хоремаг! ВЕДНАГА!
Grumpy old madman
ааа за пунктуацията ще ме извинявате - и аз не я отразявам понеже пиша с тъпия кирилизатор и тия запетайки,точки и etc. направо ги хвърлям някъде![]()
Защото сам така си решил. Ако толкова си мрънкаш за петък вечерта, която втф, какво голямо чудо е, ще си я промениш. Като не ти харесва да ти е такъв зашит погледът, няма да го правиш такъв. Голямо чудо.
http://i49.tinypic.com/nwaeth.jpg
Имам хъски - iknodatfeel.jpg
П.П. Приличаш ми много на една бивша съученичка - как се казваш?
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...58262288_n.jpg
Всъщност за мен няма значение дали е момичето, или не. Впечатление ми напраниха думите. Ама как, що, все така ставало. Айде стига. Аз като съм решила да съм размазана, съм си го решила аз, и не се обяснявам, възмущавам защо все така било ставало. Въпрос на избор е всичко - компанията, заниманията и тнт.
аз пък обичам да съм с такъв "зашит" поглед било то и в неделя![]()
това куче да не е със синдром на даун, ебахти погледа
тия дето викат що все така ставало, просто искат хората да си мислят, че излизат всеки петък и са парти анималс, ма истината е, че са скрити депресари
n00bs
омг, колко си прав/а. ей сега тичам да режа вени *емовско човенце*
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...21706681_n.jpg - пак грозотия, внимавайте!![]()