.
Отговор в тема
Страница 102 от 103 ПървиПърви ... 252929899100101102103 ПоследнаПърви
Резултати от 2 526 до 2 550 от общо 2553
    Голям фен
    Град
    София
    А може също така яйца и ядки.
    Queen of the Damned

Топените сирена дали са добра идея ? Знам , че повечето са със сумати подобрители и консерванти , но все пак .. ?

Голям фен
    Град
    София
    Не! По-добре обикновено сирене.
    Queen of the Damned

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Охх да се оплача и аз, налага се да прекратя консумацията на млечни храни по здравословни причини, направих го, но от тогава страшно много ми се яде сладко. И това при условие, че се храня с добра храна: месо, яйца, ориз, картофи, варива, салати,ядки, плодове, чайове и т.н. Дано привикна и се откажа от сладострастията, че ще стане страшно.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на babity
    Яж няк'ви растителни заместители, ако просто ти липсва вкуса на млечните. С'а за заместител на киселото мляко не съм чувала, ама пък кашкавали, сирена и млека валяло.

Супер фен Аватара на Jaune
    Има соево май, ама кой знае колко е скъпо, а и не мисля, че е здравословно...

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Stellichka Виж мнението
    Топените сирена дали са добра идея ? Знам , че повечето са със сумати подобрители и консерванти , но все пак .. ?
    Освен консервантите, имат и доста повече мазнини.

Благодаря за отговора !

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Има соево май, ама кой знае колко е скъпо, а и не мисля, че е здравословно...
    'що да не е?
    понеже май изглежда, че опонирам, не е така, просто ми е интересно, нищичко не знам по темата.

Полезно е , но не е по вкуса на всеки :/

Мега фен Аватара на Dagichka
    Ou7oFmYhEaD , нали знаеш, че и в повечето сладкиши има яйца /яйчен прах/ и тн. млечни неща? ако ти допадат на вкус яж Орео, те се водят вегански. а за соята аз чувам все лоши мнения, пък не знам..

Супер фен Аватара на Jaune
    За соята като цяло има много спорове, защото 99% от производството й е ГМО. Промотира образуването на фитоестрогени (мисля), тоест един вид променя нивата на хормоните в тялото, натрупва се естроген, което не винаги е ОК, абе, не знам, не съм проучвала лично, но съм чела такива неща. Всеки си преценява принципно, не мисля, че е кой-знае какъв проблем, ако не се прекалява с консумацията.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Dagichka Аз съм наясно, че сладкишите имат сухо мляко, консерванти, яйца и други, но аз ядях предимно конфитюри, домаши сладкиши и бонбонони- но не шоколадови, за щастие привикнах да ги отказвам, първо намалих количеството и така.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

от днес съм на 90 дневната диета обаче единственото нещо което ме дразни е, че не знам какво да ям когато съм на училище? от 08:00ч до 15:30ч наистина нямам понятие как ще издържа само с 2 плодчета вие какво ядете през това време преди да се приберете вкъщи ;?

Не съм спазвала диети и не знам как се издържа на 2 плодчета Но принципно от наблюдения върху приятелки мога да ти кажа,че има как Например бананът е доста засищащ плод,крушите също стават за залъгване на глада..ако в диетата е позволено,можеш да си вземеш и малко сурови ядки.

за ядките и аз си мислех , но също бисквитите белвите ще ми пречат ли на диетата ? щото уж се водят диетични

Мега фен
    Еми виж съдържанието им и прецени . Просто е.

Голям фен
    Град
    София
    За пореден път се очудвам, как някои хора и понятие си нямат какво означава думата "диета!"
    Queen of the Damned

е колко пък да ти пречат на диетата,едно пакетче е около 200-250 калории а засищат и са вкусни.

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    За пореден път се очудвам, как някои хора и понятие си нямат какво означава думата "диета!"
    аз под диета не разбирам глад )

Голям фен
    Град
    София
    [QUOTE=420;110от 08:00ч до 15:30ч наистина нямам понятие как ще издържа само с 2 плодчета вие какво ядете през това време преди да се приберете вкъщи ;?[/QUOTE]
    О, не това изобщо не е глад!
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от 420 Виж мнението
    от днес съм на 90 дневната диета обаче единственото нещо което ме дразни е, че не знам какво да ям когато съм на училище? от 08:00ч до 15:30ч наистина нямам понятие как ще издържа само с 2 плодчета вие какво ядете през това време преди да се приберете вкъщи ;?
    за мен това е една от най-глупавите диети - дори не е точно на принципа на разделното хранене и + това какъв е смисъла да гладуваш един цял ден само с плодове, а на 29-тия да си само на вода?! Знам че има много хора на които е помогнала и са отслабнали, но след като се спре спазването й, при повечето случай има йо-йо ефект, защото хората се връщат към предишните си навици. Според мен е много по-добре да си направиш режим, който ще може да спазваш цял живот и при който няма да умираш от глад.

Мега фен Аватара на Dagichka
    правила съм около месец 90 дневната и цялата ми кожа се нацепи.. иначе че има ефект, има, но хич не е това начинът принципно.. да изкараш ден на плодве и един на вода обаче е полезно, детокс му се вика.

Аз на 90 дневната се подложих миналата година и не издържах особено , отслабнах малко. Сега качих зимата около 5 килца и месец юни ще ги свалям, а може и повече. От днес започнах диетата по гликемичен индекс и да ви кажа се чувствам много добре. Не гладувам, а и храната , която ям е вкусна . Някой правил ли е диетата, за да каже дали дава резултат ?

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от 420 Виж мнението
    Не че нещо, ама въобще прочела ли си правилата?! Понеже аз такова нещо не знам да има в тази диета.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си