- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Криси, то няма лошо. Ама такива плоски и доказващи се коментарчета не са от вчера.
Бе, вие как не разбрахте, че всички, дето не сте 43 кила, сте дебелаци и ви мързи да си поместитe гъза? М?!
Смутито е освежаваща напитка, съставена от плодове в по-голямата си част, често с кисело, прясно (тва ще е ужасно, ама знам ли кой как го обича), ядково мляко, като добавки може някакъв подсладител, лед също, абе такива неща...
Никого не е нагрубила. Тонът й може да ти се струва 'остър', но тук вече си е твой проблем как приемаш всичко.
Маги, убедена съм, че няма за цел да се самоизтъква пред никого. Не защитавам никого, не ме разбирай погрешно, дори не съм прочела всичко, просто смятам, че нещата се приемат 200 пъти по-буквално и по-сериозно, отколкото в действителност са.
Смутито не са ли плодове, блендирани с прясно мляко и малко лед? Подобно е на шейк, но без сладоледи, сметани и сиропи, мисля. Аз си го правя с плодове и лед, става много свежо.
Последно редактирано от PullMeCloser : 03-09-2013 на 20:26
Everything changes, but beauty remains ...
Ей, не ми хранете клековете, бееей, най-силните са.
Да, Dagichka, много е як, нали?! Сама си го измислих. Верно е, малко съм си грозничка и не е като да не ми отива, ама какво да се прави, работя по въпроса.![]()
Аха, значи блиндирани плодове. Е то това си го пия :Д с мляко, да върви много, и канела или лъжичка какао ам ам...
Лятото така ми беше закуската даже - навън в градината на слънце на райграса се пекох и попийвах... искам лято.
А за след тренировка ли е подходящо/преди/по време? Сори че питам малоумни въпроси...
Преди тренировка? И по време? Ъъъ, не мисля, че е добра идея корема ти да бълбука :Д
Беше шегааз два часа преди и след не ям и пия... Просто питам кога са подходящи? Че сега като живея с наще в едни гори и си имаме градини с всякакви плодове и зеленчуци и ще си правя разнообразни неща. Най ми е кеф да си късам нарове и да си ги ям...
Онзи ден се чудех защо бях спряла да влизам във форума, амиии след като прочетох последните 2 страници от темата си припомних каква беше причината...
П.Т.: Вчера бях на един семинар, та нямаше как да не си хапна :Д Както и да е, поне не беше нещо нездравословно.![]()
Днес като станах и като видях колко е хубаво времето, веднага отидох да си направя едно кафе и на двора да си го изпия. Изобщо не ми се мърда, обаче трябва и да тренирам, и да уча.
Смутитата аз съм останала с впечатление, че всички ги пият след тренировка, някъде май бях чела, че до 30 минути след като приключиш, но то попринцип си е правило, че до 30 трябва да ядеш, иначе все едно нищо не си правил, сиреч след 45тата минута при кардиото спира горенето на мазнини, започва горенето на мускул.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И при мен ще има събиране - за прошки. Баба ми готви страхотно и ни събира цялата фамилия. Ще има агне с мноого масълце , по принцип има и картофи и дроб сърма, но тях мисля да пропусна и да си наваксам с агнешко, че и без това ям 2-3 пъти в годината. Любимото ми е <3
Преди имах страшна воля да ям само това,което аз си позволявах.Трябва пак да си я върна,сега ми е доста по-трудно,но се опитвам да ям здравословно.Имам си няколко килограма за сваляне,почнах и 30 day shred,чувствам се доста мотивирана засега![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
И аз никога не съм яла след трениране,но признавам си,така и не запомних кое е правилно,колко време преди,след...
Чакам включване по въпроса![]()
Момиче без извивки - няма хубав ген ако ще 20 кила да е без да тренира и да се храни здравословно. Честно казано аз като момиче пък и постоянно от момчета го чувам, смятам че е по-добре едно момиче да е закръглено или по определението на коштрамба "дебеланка" , отколкото скелет без дупе и гърди. Пък и характера си е най-важен, а с такъв с извинение - селяндурски характер не знам до къде ще стигне![]()
Иначе не знам какво правят въобще 20+ годишни в тоя форум, които дават съвети на тинейджъри да отслабват. Не мога да разбера как това момиче не осъзнава как влия на другите момичета, които четат коментара й. Жалко е че такъв човек без възпитание и маниери се определя като "фин"![]()
Оп, засегнах се в частта 20+.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Именно!
Иначе щом тренирате вечер, още по-добре, 50гр извара, без това тя се яде вечер. Приятеля ми си правеше извара с кисело мляко ( естествено някакво нереално голямо количество, но то отговаряше на целите му ) и го пиеше вечер, преди да си легне, така че не мисля, че ще е проблем да добавяш към изварата 2с.л. кисело мляко, друг е въпроса, че вкуса може да не ти допадне, или поне на мен нещо не ми харесва особено, въпреки че по едно време се силех да го ям.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Опа. Лека полека идва хубавото време и ми идва желанието да се стягам. Нямам за сваляне (по-скоро според моите представи за хубост, различни от тези на много хора в тази тема 100%, не искам да свалям нищо). Но бих се зарадвала на малко стягане. Започвам аеробика и ще видя какво точно би се случило в рамките на 2-3те месеца до лятото. Накрая ще направя фотосесия. Сега. По средата. След 3 месеца. Много хора са ми казвали, че аеробиката е чисто подскачане без смисъл, но имам приятелки, при които има видим ефект и се изкушавам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ех момичета, 50г извара за "ядене" ли вече го считате? Какво количество е това? 2 лъжички?!
дали не се е натренирала стабилно?
Това е моята представа за хубаво женско тяло, да си личи, че супер много тренира! То иначе какво да ме впечатли в момиче, на което просто му е заложено да е слабо и да има бърз метаболизъм?
Ако просто си "прави упражнения", то не знам с тая извара какъв ефект ще търси, страшни мускули ще възстановява :Д
Но права си, не съм прочела детайла, че го прави вечер, след като вече е яла. Аз на нейно място бих тренирала преди вечеря, вместо после да ми се налага да ям два пъти, но това е моя подход и не го налагам на никого.
И аз предпочитам тренировката да е преди някое от основните хранения. Иначе, да, ако натоварването не е особено голямо, няма и нужда, но присъства ли кардио, все си мисля, че е наложително.
![]()
Ако някой реши вечер да прави по късно кардио, пък няма уред вкъщи.![]()
Последно редактирано от Pamaa : 03-10-2013 на 19:34
Ако някой реши - бърпитата са задължителни :Д
Едновременно най-омразното и най-обичаното ми упражнение <3
http://www.youtube.com/playlist?list=PL6F135DD9918D21E7 това са ми упражненията,правя ги по 1 час
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...