.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Повече от фен

Историята на една "любов"

Всичко започна, когато на 24 ноември 2008 се запознахме. 2 седмици след това тръгнахме. Всичко беше прекрасно. По детски наивно, сладко. А и той леко срамежлив ( това му беше чара) . Все пак беше с 3 год. по-малък от мен. Постепенно започнахме да ставаме по открити един с друг, по близки, моето сладко срамежливо момче изчезна. На негово място дойде властният, ревнив мъжкар. И въпреки това се държеше добре. Хубаво ми беше с него и не ми правеше впечатлението това негово държание.И така бяхме заедно до 31.07.2012г. За това време имахме много хубави мигове заедно. За това време имаше куп събирания и раздели.За всеки миг, в който ме караше да се чувствам обичана и желана, после си плащах. Имаше период, в който си позволяваше да обижда. Простих му го. После дойде времето, в което си позволяваше да ми посяга, да ме спуква от бой, нали трябваше да покаже колко е мъж. Но и това простих. Дойде и денят, в който разбрах, че чакам дете от него. Той не беше готов и аз само за да не го изгубя, направих аборт. Той дори не ме изчака, а се прибра , за да яде. И това преглътнах и простих. Колко тъпо от моя страна, каква глупачка.Да дойде ден и ми даде и ключ от тях. Е не ми се наложи да го използвам,тъй като беше много зает с приятелите си за да се виждаме. И така дойде и тази прословута вечер 31. 07. , в която излезе уж с приятели да пие по бира, а телефона му вдигна няква курва, нямало го бил до магазина за цигари. Е да, ама след малко същата тази ми звъни да ми каже, че Големия Мъж бил в тоалетната да се мие , защото до сега го чукала. Откачих. Тръгнах за тях. Докато стигна, той ми звъня няколко пъти да ме пита защо съм се държала така, защо съм се правела, как съм можела да си измислям, че никакво момиче не било дигало и сякви такива. Сбихме се. Поиска си ключа и виновната бях аз , че съм му поискала обяснение. Не разбирам само с какво го заслужих! Той ме обичал, не искал да се разделяме. Днес пак ми звъня да се моли. Е, стига съм била глупачката! Писна ми да ми се подиграват.
    Благодаря на всички, който отделиха от времето си , за да прочетат това. Просто исках да ми олекне.И все пак ако някой има мнение бих се радвала да го разбера! Мерси!
    внучка мИчта

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Аз съм без думи. Пожелавам ти да намериш момче,което наистина те заслужава, оценява и уважава. А ти ако имаш уважение към себе си, не си мисли никога повече за този 'човек'.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Обичала си, не се обвинявай за нищо. Нека звъни, нека се моли. Всеки път става така с тия "мъжкари". Тъпчат, зарежеш ги и после ти се молят. За какво? Да се съгласиш да продължи да те бие ли? Все пак си успяла да вземеш някакво решение, дори и малко късно според мен, но пак е нещо. Продължавай си живота по-добре ще ти е без него. Не си и помисляй да го приемаш обратно при теб.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Леле, как успявате да обичате такива хора... Тоя заслужава да лежи в затвора.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Грешката ти е била още от самото начало, когато си почнала да му простиш абсолютно всичко. Как някакъв си по - малък от мене ще тръгне да ми се правя, а да се скрие някъде. Добре. Разбирам те до едно място, макар трудно. Но как можеш да търпиш физическия тормоз, който ти е налагал той?

Бягай , колкото се може по - далече от него.
    Не си е струвало да се раздаваш за такъв като него.

Повече от фен
    scandalousLady Дано да намеря, благодаря за пожеланието, въпреки, че точно сега искам да забравя и да започна да се занимавам с други неща , за да преодолея унижението и предателството.
    horacio Няма шанс да пожелая да бъда с този човек повече, наистина много късно разбрах що за боклук е , ами то компанията му е само с такива отрепки, които само изневеряват на приятелките си, лъжат ги, как не успях даразбера по-рано, че той няма как да е по различен.
    внучка мИчта

ти си жена мечта

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от Mim4etooo Виж мнението
    scandalousLady Дано да намеря, благодаря за пожеланието, въпреки, че точно сега искам да забравя и да започна да се занимавам с други неща , за да преодолея унижението и предателството.
    horacio Няма шанс да пожелая да бъда с този човек повече, наистина много късно разбрах що за боклук е , ами то компанията му е само с такива отрепки, които само изневеряват на приятелките си, лъжат ги, как не успях даразбера по-рано, че той няма как да е по различен.
    Според мен си го разбрала по-рано, но не си искала да го признаеш пред себе си. Е, по-добре късно, отколкото никога.
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на Elli *
    а сега на колко години сте и двамата ?
    иначе останах без думи ... дори и аборт си направила заради него

Лол.. останах без думи.Но дано намериш мъж който ще те цени но не само на думи : ) ! Бъди силна.

Цитирай Първоначално написано от UltrasGirl Виж мнението
    Лол.. останах без думи.Но дано намериш мъж който ще те цени но не само на думи : ) ! Бъди силна.
    Много ги разбираш бе жена ми..хаха ..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако това неговото е "любов", дано никога мъж да не ме обича.
    Дори не знам как е възможно да имаш чувства към такъв изрод. Радвай се, че си се отървала от него, макар и толкова късно и след такива преживелици. Дано осъзнаваш колко ценно време си загубила и занапред да имаш късмета да намериш мъж, който да ти покаже какво означава да цениш една жена и да я обичаш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на notlike
    Педераст. Ама и ти не лъжеш. Преди всичко обичай себе си, защото рядко някой в днешно време ще му пукне за теб. НЕ можеш да живееш за другите, защото те ще направят всичко възможно, за да те изклатят в тяхна си полза. И, да, съжалявам, грешката е твоя. Да позволяваш да те спуква от бой? Абсурд! Ако един човек наистина те обича, той НИКОГА няма да те удари, камо ли да те БИЕ през интервали от време, тоест, не веднъж, а редовно. Това не е ЧОВЕК, а ти го търпиш? Е, нищо, нека ти обеца на ухото. Някои неща с думи не се учат, опитът го доказва. За следващия мъж да знаеш - удари ли ти шамар, чао!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ако това неговото е "любов", дано никога мъж да не ме обича.
    Дори не знам как е възможно да имаш чувства към такъв изрод. Радвай се, че си се отървала от него, макар и толкова късно и след такива преживелици. Дано осъзнаваш колко ценно време си загубила и занапред да имаш късмета да намериш мъж, който да ти покаже какво означава да цениш една жена и да я обичаш.
    +1
    (десет букви)

И аз съм без думи...
    Да те бие!?! Това направо ме смаза. А след това твърди, че те обича...
    Мисля, че си постъпила правилно и съм сигурен, че скоро ще намериш някой, който наистина те обича!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    При неговото поведение няма място за компромиси. Не заслужава уважение, а за втори шанс да не говорим.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Говориш ,че си му давала шанс подир друг?Прощаваш,защото обичаш,но това не е обич ами мазохизъм.Правилно е ,че си прекратила всичко ,никога не се връщай при такъв човек ,не ти е нужен.Ще намериш нещо ново,различно от старото и определено ще е по-добро.Не позволявай да бъдеш жертва!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Сама си си виновна, заради мазохистичното ти държание. Още като стигнах до "обижда ме" и "посяга ми" си помислих че следващото ти изречение ще е "Скъсах го". Като не си го направила, нямаш право да се оплакваш, сама си си виновна.

От 5те години в тоя форум винаги ви се изумявам на жените. Ама абсолютно винаги. Знаеш ли колко подобни теми съм прочел? Някоя женска да ми обясни моля, защо когато един мъж се държи гадно с вас, вие все повече и повече се вкопчавате в него, като удавник за сламка? Няма да е последния който ви обръща внимание, спокойно. Пък после вече като стане късно, защо станало така. Еми близо е до акъла защо.

Да, бе -верно.Откъде това желание за медал по мазохизъм?Оня се прибрал да яде, моля ви се,докато тя прави аборт!!!!Добре, бе момиче- не те познавам, ама сигурно си хубава и тн- какво намери в този червей.Смачкай го като хлебарка и да си ходи..Ако след всичко се върнеш при него- това ще е ужасно,.Я продължавай напред- колкото и да ти е трудно.. жени сме мама му стара- не може да се държат така с нас..Вярно, че ако няма драма понякога, не откриваме смисъл във връзките си и мъжете които са ни вързани в кърпа не са ни интересни, ама от драма до филм на ужасите има една тънка разлика.Айде, различавай ги и не позволявай, на тоя безгръбначен комплексар да ти режисира живота!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Сама си си виновна, заради мазохистичното ти държание. Още като стигнах до "обижда ме" и "посяга ми" си помислих че следващото ти изречение ще е "Скъсах го". Като не си го направила, нямаш право да се оплакваш, сама си си виновна.

От 5те години в тоя форум винаги ви се изумявам на жените. Ама абсолютно винаги. Знаеш ли колко подобни теми съм прочел? Някоя женска да ми обясни моля, защо когато един мъж се държи гадно с вас, вие все повече и повече се вкопчавате в него, като удавник за сламка? Няма да е последния който ви обръща внимание, спокойно. Пък после вече като стане късно, защо станало така. Еми близо е до акъла защо.
    Хич не важи за всяко момиче.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    За едно 90% важи. И се чудя, защо е така.

Град
    София
    Може би, защото четеш пубертетски теми за първите им връзки. Хем ги тресат хормони, хем не са имали нормална връзка, която да им е мерило как би следвало да изглежда една такава. От 17-18 нататък много малко момичета биха се примирили на такова отношение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Момиче,бъди силна!Тегли му майната и живей живота,който заслужаваш!Много неща бих простила...но изневяра...да ме бие...НИКОГА!Всяко момиче трябва да си знае цената и да си има достойнство.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Mim4etooo Може и да се изкажа по-остро,но не се обиждай ще го напиша за добро. Просто си му показала ясно с времето колко си слабохарактерна най-малкото спрямо него и как няма проблем щом му скимне да те гази и да не прави на нищо.Ясно си му показала и че самоуважение нямаш.Това с любовта са си просто оправдания,защото не ти стиска да си признаеш истината. А именно че те е страх да не останеш сама и да ги няма тези моменти.Имах такава приятелка допреди време.Даже я и харесвах като нещо повече.Но вече нямам,можеше да се опитам да оправя нещата,но не искам.Тя ме разочарова в опитите си да ми се прави на много силна и решителна.Де да беше наистина такава.Да тя не беше като теб да я помелват от бой.Е, имаше убиди като..."Боклук", "Жалка си", "Аз ако си намеря по хубава ще те зарежа" и.т.н и т.н.Имаше и изневери...даже какво ти изневери не стига че е разведен с дете и 7 години по-голям вече тръгващ към застаряване мъж, а отгоре на това и в 4 годишната им връзка 4 пъти я зарязвал заради други за по няколко месеца.Но нали ми е добричка, да вдействителност това качество доколкото съм усетил го имаше да и пусне някоя и друга сълзичка,да и каже колко е бил глупав,колко много я обича и след три секунди е на врата му да му обяснява колко много го обичала,как не можела без него,как тя била грешната и такива ми ти работи.Пък отгоре на това и сметки ще му плаща при положение че си има доста хубава работа.Сега не знам какво е положението пък честно казано и изобщо не ме интересува,защото на доброто ми отношение тя отвърна с едно "прекрасно" такова впоследствие.Разочарова ме страшно много.В моменти като този се чудя какъв е смисълът да се държиш готино с една жена като стига да си тарикат и да си играеш добре картите даже и да се държиш с нея като с парцал тя щв ти тича по гъза,защото много те обичала.Нито сте женени,нито имате деца та нещо да те спира.За твое най-голямо щастие.Но и този момент ще дойде ако този характер си го пазиш само да се дървиш на хората,които ти мислят доброто, а не там където трябва.И се надявам този път това наистина да е край, а не само да го мислиш.А не като гореспоменатото момиче дето няколко дни или седмица или докато не реши нейният се скъсва да го плюе пред мен,обяснявайки ми как вече я е загубил,какъв е тъпанар,идиот и т.н и когато той реши да и направи някоя и друга мила физиономийка и някое театърче веднага да и омекнат крачката и да му се хвърли на врата след това пак оплаквайки се.За щастие захванах само последните два пъти.Чудя се кога ли най-накрая повечето жени ще разберете че истинска любов не е равно на мазохизъм, слабохарахтерност никакво самоуважение и т.н. и да разберете че най-лесно е да се отървеш от един човек,който те прави нещастен в момента на връзката, а не след брака или даже децата.Но не те се били борели,защото който не се бил отказвал все някога получавал това,което иска.Продължавайте да се заблуждавате драги дами, а след това боляло.Ако му беше теглила майната когато ти посегна за пръв път и при вторият път вече го беше изтрила окончателно от живота си колкото и да е трудно отдавайки се на някои,който те цени истински може би сега щеше да пуснеш пак тема във форума Историята на една любов,но от щастливата и страна
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-02-2012 на 08:04
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София
    ^ Спрете с това "повечето жени". Не са жени. "Много от тийнейджърките" може и да е вярно. Първото не е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си