.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

възможно ли е ? ;х

Така .. моля ви някой да помогне освен че аз съм объркана знам че и той е объркан и както ми каза една приятелка или го оставяш или се опитваш да му помогнеш,досега опитвах но без успех.Дано някой го прочете и ... ми покаже къде греша. НА 18 е аз на 15 ако има значение. . След няколко дена ще станат 10 месеца. Писала съм много теми винаги съм си казвала добре край окончателно вече и никога не съм го оставяла. Доверие никакво в нашата връзка и въпреки това знам ... не знам как просто ... всичко което прави за мен не би го направил човек който не ме обича.Оная вечер му звъннах и се бях сетила за едно нещо за което бях сигурна че преди 4 месеца някъде ме излъга ;д да звучи смешно но след като ми изгуби доверието всяко нещо което ми казваше и аз се съмнявах ми се запечатваше в съзнанието и викам я да го пробвам. Викам така и така излъга ли ме и той "да излъгах" обесних му че не искам точно за такива неща да ме лъже ( беше написал стихотворение за аверката на един негов приятел хаха смятайте колко хубаво пък и е на нея да не го е писал приятеля и а моя приятел както и да е и той ми каза че бил го написал за мен? толкова сладък и мил жест и да разбера че ме е излъгал така, определено страшно тъпо ми стана и мисля че на всяко момиче би му станало) И не следваха караници напротив даже се зарадвах и му казах колко много си го обичам. Било е преди нали така? не е имало такива сериозни разговори относно това да не се лъжем. И преди 1 месец идва пред вкъщи с нагласата да ми каже истината и ми вика " не ме интересува искаш да знаеш всичко за връзката ми с това момиче - бившата му тъй като постянно ми говореше някакви лъжи а исках да бъда наясно с всичко съвсем приятелски той се интересуваше от мойте връзки и аз от неговите и така де всичко му разказах така както беше без лъжи и обеснения ... той постоянно като станеше въпрос за нея се изнервяше и разберете караше ме да се чувствам така сякаш има нещо огромно което крие от мен. И това ме накара направо да се побъркам само заради нея се карахме ( да да знам огромна грешка но като знам че има нещо това мира не ми даваше разберете) дойде той и ми обеснява как щял да ми каже истината дори и да го зарежа осъзнал колко ни пречели всички тези лъжи... викам добре. Значи... НИКОГА АМА НИКОГА не съм се чувствала така и НИКОГА не ме е боляло толкова 1 час и половина стоях и слушах за перфектната му връзка как се познавал със семситвото и ( с мойто не се познава има си причини) ходел на вечери в тях ( при нас сега това няма как да стане) излизали до късно тъй като живеят един до друг ( при мен също няма как да стане защото живеем много далече) как тя му вярвала на всяка една дума ( а аз не) да не говорим пък на нея как и е изневярявал... както и да е и снощи ми каза че всичко това ми го е казал с цел да не направя като нея защото снощи ми разказа " само майка и ме приемаще баща и не живее с тях но когато идваше винаги като ме видеше ме поздравяваше и аз мислех че знае за нас а накрая се оказа че тя казала че съм и САМО приятел баба и не го е харесвала ... ходел в тях под предтекст че или ще и оправя лаптопа или ще и обеснява нещо по някой предмет и майка и все ги наблюдавала и проверявала и НАЙ-ВАЖНОТО КОЕТО МЕ СРАЗИ ... не му било приятно да я целува смисъл такъв че в тяхната връзка имало целувки само за здрасти и чао и не целуване а целувки .. ей така и ми обясни как се чувствал задължен да го прави не защото е изпитвал някакво голямо желание а защото му била приятелка и е ТРЯБВАЛО да го прави. Как само се надявал да се разхождат а не да седнат някъде и да се налга да яцелуне. Как постянно му удряла зъбите викам добре бе човек ти си и бил първото гадже нормално в началото да е така и той това беше постоянно а теб само докато те видя и вътрешно изпитвам желание да те целуна и така. ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ОБИЧАШ НЯКОЙ И ДА СЕ ЧУВСТВАШ СЕЕДНО ЗАДЪЛЖЕН ДА ГО ЦЕЛУНЕШ? нямала сам много гаджета .. и на мен ми е първото но такова нещо не съм чувала ... Обичаш някой и да нямаш желание да го целунеш. Беше ми казал тъй като на мен много ми тежеше факта че не мога да го запозная с наще а всички тези неща които ми ги е наговорил оная вечер са били с цел да не става както с нея. Смисъл такъв да го запозная с наще да направя всичко възможно да се виждаме вечерта което тогава ми обясни че било многооо важно за него ;о което пък ме изуми и веднага разбрах че просто е искал едва ли не като съм чула тези неща да си кажа" мале колко свобода е имал с нея а с мен няма и да направя всичко възможно да го запозная с наще и да направя всички неща които ми изброи че да съм едва ли не на "нейното" ниво" а той знаеше колко болна тема ми е това. Наще разбраха в момента се изпокарах с тях а той смее да ми каже "Видях колко си ме обичала" Значи от една седмица стоя само вкъщи никакво излизане и отново лъгане на наще а това което той направи за мен какво е ? Един малоумен татос който въпреки че е огромен жест не доказва лубовта му. Постоянно всеки божи ден се питам дали ме е излъгал за това или онова. Другите момичета сега не ме притесняват ... откакто стана това с наще всички караници спряха ... защото чак сега осъзнах че не искам да го губя .. но това момиче и всичко около нея ми е мъгла. Много пъти дотолкова съм го изнервяла молейки го да ми каже какво иска какви са му чувствата ... и сме стигали до това да ми каже как нея я е обичал повече от мен и след няколко дена получавах смс на който пише как ме излъгал и за това защото знаел че ако ми акже че обичал мен повече нямало съм да го приема. Божеее разказвайки го така имам чувстовто че ходя с някое пишлеме дето още не може да си избърши гъза сам. Казвам му ще скъсаме само крещи вика и ми се моли. Казвам му направи нещо за да спасиш тая връзка аз самта в момента имам нужда от подкрепа и човек на който да се доверя .. а какво той цяяяял ден ми играе някакви игри в тях и не се замисля даже че връзката му е на никъде. Какво да правя с тоя човек? ;х Толкова е объркан сложен че имам чувстово че само ако мога да му прочета мислите бих могла да съм с него ... РАзберете не зная във всяка една минута дали когато твърди нещо не го прави с някаква цел аз съм в постоянен стрес дали ся в момента ме мята или казва истината дали го казва имайки нещо напредвид или искайки нещо от мен. Но това за целуването нека момчетата да кажат случвало ли ви се е ? Обичал я е много това е ясно а му било неприятно да я целува? ;ххх

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Кво?
    nigga stole my bike

Oлеееее ... Ти си мазохистка, къв е тоя лигльо?! Отрязвай го, нека си охка и пъшка! Не те заслужава! Толкова много лъжи, оправдания и блаааа. Не си губи времето, той няма да се промени.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Супер объркано и тъпо. О'кей. Та, не знам, имам чувството, че те върти и не му пука особено. Още повече, че във вашата връзка липсва доверието, което както виждаш играе изключително лоша шега. И ми се струва супер тъпо да се опитваш да оправяш нещата, когато той сам не полага усилия, за да го направи. В една връзка има двама, следиш ли ми мисълта? Не може все ти да си тази, която оправя нещата и прави компромиси, нужно е и той да направи нещо. Не да лъже за нещо и после да каже друго. Изключително детски разсъждава и действа, струва ми се, че изобщо не знае какво иска. Съветът ми е да седнеш и да поговориш с него сериозно за последен път. 10 месеца, а не си личи по това, което си написала. Ако реши да се оправи - супер, ако ли не - разделяте се и това е. В сравнение с него разсъждаваш много зряло, което си е много добре. И няма да е лошо да слагаш главни букви, препинателни значи и да пишеш правилно, че човек трудно би схванал нещо, честно казано.

Извинявам се, просто бързах като го писах. И все пак бих искала да чуя и други мнения най-вече относно това което ми каза, че се чувствал задължен да я целува след като я обича. Как е възможно?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Как е възможно .. Ми не е. Ти пък защо му вярваш, не ти ли е ясно вече, че тоя човек буквално лъже, за да живее?

Мен ако питаш НИКОГА не е обичал нито нея, нито теб. Просто му харесва да бъде търсен.

Той е пълен олигофрен, ама ти .. ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ТЪРПИШ? На това обич ли му казваш? Това не е обич, това е чисто примирение. И мазохизъм.
    Вземи си седни на задника и си продължи живота без тоя малоумник, защото накрая или ще се побъркаш, или ще станеш като него. А нито едно от двете не е оферта.

Цитирай Първоначално написано от ninaa12 Виж мнението
    Извинявам се, просто бързах като го писах. И все пак бих искала да чуя и други мнения най-вече относно това което ми каза, че се чувствал задължен да я целува след като я обича. Как е възможно?
    Оф какво ти пука! Ами ако те е излъгал? Кво, не е възможно ли? Или толкова я обича, или момичето е срамежливо и още не може да се отпусне докато е с него.

Още се чудя кво ти пука.

Супер фен Аватара на Glamour92
    И това какво те засяга..?
    Звучи тъпо,но наистина-защо те интересува след като няма нищо общо с теб?
    Младежът просто явно идея си няма що е то "обичане" или момичето не е умеело да се целува.
    Имал си е мотиви някакви,но не ми е ясно защо толкова държиш да ги знаеш.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Защо ме засяга? Може би защото никога нищо такова не ми е казвал нещо което по някакъв начин да ми покаже че това момиче по никакъв начин за него в момента когато е с мен не е по специално от мен. Защото досега нищо свързано с нея не ми е казвал без да лъже камоли да е правел нещо за мен с което да ми каже или покаже че съм единсвена за него. И точно това когато ми каза че ... при мен било по различно и имал желание да ме целуне всеки път когато ме видел... беше най-доближаващото се нещо до мен от което имах нужда да чуя. Знам идиотка съм и знам че може би трябва да го оставя но вече е прекалено късно... с последни сили се опитвам да оправя нещата а той само ми обещава как наистина щял да спре да мисли като "пишлеме" а щял да мисли така както приляга на едно 18 годишно момче. Негови думи от предималко. Говорим постоянно вчера сме разговаряли от 10 вечерта до 6 сутринта. Само говорим и говорим и говорим и нито на един мой въпрос като го питам нормално не отговаря. Но иначе като изключим лъжите хубавите неща в него са това че ВИНАГИ се държи много мило, ревнува ме е не прекалено но достатъчно, когато става въпрос за нещо различно от проблем с него ме разбира абсолютно винаги и във всеки един момент само да му звънна и да му кажа примерно че имам нужда да го видя веднага колкото и далече да живеем идва ако ще и с техните да се изпокара го прави. Просто притежава всичко което съм искала в едно момче. Пред него съм себе си както и той пред мен. Когато не се караме.. чак аз не мога да повярвам колко хубаво можело да ми бъде с него.Затова съм с него и искам да бъда с него ... и се опитвам наистина да оправим нещата заедно но... не се получава.
    Последно редактирано от ninaa12 : 08-02-2012 на 18:52

Защо вместо да питаш нас не отидеш и не го питаш защо ти е казал това, какво има предвид. Аз лично не знам, но знам, че всяко нещо си има край, а това твоето е губене на време
    Аз не бих останала с човек, който ме лъже, който се отнася така, който ме сравнява пред очите ми с бившата. Най-малкото, защото УВАЖАВАМ себе си.

Твърди че е било така. Казвайки че просто неумеела да се целува но въпреки това я обичал защото целувките не били в оновата на всичко и въпреки това си я е обичал. Затова питам дали на някой от вас му се трува логично и възможно обичайки някого да не ти е приятно едва ли не ? Смисъл такъв е можело да я научи а и не са ходили 2 седмици цели 7 месеца? КАза че се е опитвал но не ставало е как така? Просто някой да ми каже мята ли ме да или не?

И приятелят ти е писал тема тук.
    Последно редактирано от HoBaTopka : 08-03-2012 на 10:33

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от ninaa12 Виж мнението
    Не ми се връзват нещата. Мисля, че когато обичаш един човек - ти изгаряш от желание да го прегръщаш и целуваш. Явно той не я е обичал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си