- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Само за хора на 12
Здравейте! Реших да направя тема за всички от набор 00. Причината е, че ние пишем в други теми съответващи на проблемите ни, но почти винаги получаваме критики заради възрастта и други подобни....Споделяйте проблемите си и мненията си тук, за да получавате съвети от връсниците си.
P.S. : Моля, лица над поставената възраст да не изказват отрицателни мнения, а да влизат в положението на потрбителя, който моли за съвет. Благодаря предварително!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм на 12 пък съм 99 ;д .. пък и мен ме е срам некви курвички колко мене да пишат ''takiwwAaa glypos7uuu '' -.- аре осъзнайте се малко и не казвам, че всички сме такива .. като гледам авторката как пише изглежда интелигентна :д
а па я обичам да ям
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Няма значение, че сте и на 11. Тук е забранено за хора над 12, защото ми омръзна всички да забравят значението на форума и да се правят на голямата работа.
И няма нищо като си 99.![]()
вие на 11 или 12 още не сте тийн, я къш![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Те са акселерати и стават тийнове още от предучилищна.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ти май не си направила темата, за да се оплаквате на коя Барбито се е счупила, а да ни обиждате,за това, че ви казваме истина, която не можете да приемете !! : )
Искам да споделя нещо,нещо което много,ама наистина много ме мъчи-гладен съм
хах аз ви разбирам^
нашия набор е тооооооооооооолкова прецакан по - скоро 00 набора де :Д
не че 99 сме по - добре ама аре поне аз не съм паднала на нивото наа '' вече мисля, че съм достатъчно голяма да се ч*кам, да на 12 съм ''
Набор 00. Тия две нули не ги пишете така, че друго се подразбира, иф ю ноу уат ай мийн![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Набор 00...![]()
![]()
![]()
Съжалявам, деца, просто сте забавни. Когато след години се върнете към стари ваши постове, както аз съм правила със своите, ще има да се смеете.
Иначе... споделяйте нещата, които смятате за проблеми, и ще гледаме да помагаме.
Искам да споделя нещо,нещо което много,ама наистина много ме радва-наядох се.
Аз съм набор 01 и имам проблем, когато ям започва да ме боли корема![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
А като някой ден запишат набор 07 във форума ще е най-забавно,,
Иначе - защо мислиш, че като сме по-големи и само ви се подиграваме едва ли не?
Ние ви даваме съвет, поне повечето се стремим да го направим.
Като не ви понася - не питайте.
Я, пак? Форумът, не че е забранен, просто той е такъв за teenager'и. А 11-годишните не са такива. Teenager вече си от 12 до 18-годишна възраст.
PS: Защо си мислите, че всички ви обиждат? Получавате критики, защото пускате изключително тъпи теми, очаквайки сериозни отговори. Нормално е.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."