- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странни желания на ваши секс/екс другарчета
Тук ако искате може да споделите някой странни желания на ваши сексуални партньори.
Не е нужно да споделяте дали сте изпълнили желанията, идеята на темата е развлекателна цел
аз почвам с 3 желания, който ми изникват в момента.
1. Да правим секс на абсолютна 100%-това тъмнина wtf
2. Едно гадже дето си падаше мазохистка веднъж докато и гризях зърната по време на секс искаше да и отхапя зърното
3.Свършвам на коремчето на бивша моя и тя ми вика дай салфетка да се избърша, а аз на майтап и казвам размажи я по корема да ти е по-гладка кожата и тя ми вика я намажи ми лицето... хахаха ами намазах я, цялото и лице беше в сперма,беше ужасна картинка![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
това с тъмното си е готино, не знам ко се оплакваш. Ама другите 2... абе за вас стандартен секс няма ли, бе![]()
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
пробвай да ебеш тъмнината да видиш колко е хубаво
п.п айде недейте да скромничите бе :Д
Законът е закон,
но той врата в полето е
Най-странни желания на мои партньори не се сещам, но аз примерно съм искала да бъда изнасилена.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
скучни сте
очаквах повече хора да пишат![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
^ Като ги има му е по-разнообразна гледката :Д.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Бившия искаше да му завържа очите и ръцете и да го чукам както си знам. Беше....странно ...не мога да кажа, че беше приятно....сега като се сетя ми се puke-ва![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Колкото и да е странно, все може да се изпълни, стига да знаеш как да си поискаш.![]()
Welcome to the Jungle...
Точно си мислех по въпроса, ама съм изключил и не се сещам нищо.. Явно имам скучен сексуален живот.
Ако се сетя нещо, ще споделя.
Welcome to the Jungle...
Божее, давай нагоре и нека е грях...
Законът е закон,
но той врата в полето е
Преди 2 години на морето се забих с една приятелка... колкото да не е сух период на морето (но в интерес на истината тя изяви желание, аз предпочитах да си потърся някое момиче за една вечер, но тая ме натисна и ми беше трудно да откажа)
Та правим си ние секс първия път добре, втория път добре ама на третия се отпуснахме и тя взе да обяснява, че иска да я бия беше ми странно плясках я по задника (ама тя има много бяла кожа и шамарите ми доста се отпечатваха, тя искаше хем по силно хем и по лицето) и тук като каза бий ми шамари по лицето... не се сдържах свърших на бързо и се договорихме, че няма как това да стане, до края на морето си продължихме с половата акция и от тогава не сме се виждали, чат пат се чуваме и ме пита кога ще ида пак...![]()
П.П. Мисля, че тези шамари по задника са допустими, но да я бия и по лицето... :Х Никои не споменава в темата да е имал подобна случка... и това малко ме плаши, че момичето явно е доста извратено![]()
Сетих се за една добра, но не е моя, а на приятел. Хванал си той някаква нова секс-партньорка, с яко перверзно излъчване и й се носела славата на голяма мръсница. Та още първите 1-2 пъти мацката се развихрила и казала на моя човек: "обичам да ме унижават и да ми говорят мръсотии по време на секс, нямам против и да ме бият". Почват се те, пича я опъва здраво, ама си мълчи, тая нещо яко го провокирала и той започнал да я плюе в лицето и да я нарежда: "ти си боклук", "мастия долна гнусна", такива яки наредби, а въпросната се кефи: "оо даа, страхотен си"![]()
![]()
Разправяше, че искала да я душИ, да й бие здрави шамари по лицето и тем подобни "нестандартности".![]()
Welcome to the Jungle...
Секса на служебно или публично място се реди на топа на бившата :d
моят приятел има фетиш към крачета и имаше фантазийка която го караше да откачи от кеф...да гледа как друг мъж ми масажира стъпалата или примерно как сам си сложила крачетата в близост до пакета на някой
т'ва неЙ странно.. и аз искам хаха :3
по-здравото пляскане/душене също не е странно
А т'ва с тъмнината сигурно ще да е ебати филмарскотоо <3 :3 Седиш с кротко и мирно в 100% мрак и някой зад теб се приближава бавно все едно ще те убива, чуваш го, а той ти сваля бавно презрамките и те целува по врата и те обръща грубо и те притиска в себе си все едно пак ще те убива ewewwwwwwwww :3<3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.