.
Отговор в тема
Страница 1 от 35 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 857
    Мега фен Аватара на fenkaaa

Разпитвайте ме (nymphadora)

Понеже в раздел "Любов" са подновили темата отново,нека да го направим и тук
    Последно редактирано от miminko : 08-22-2012 на 15:44

На колко ти беше за пръв път ? Той на колко беше ? Колко време бяхте заедно преди и след като го направихте ?( ако сте били заедно )

Малко снимки на ЛС. Малко въпросчета относно какво харесват момичета как да се държя с тях и т.н ??? ;д;д

Цитирай Първоначално написано от nadetee Виж мнението
    На колко ти беше за пръв път ? Той на колко беше ? Колко време бяхте заедно преди и след като го направихте ?( ако сте били заедно )
    Бях на 14,а той на 18.Не сме били заедно нито преди,нито след това.Всичко беше от чисто любопитство от моя страна.Бяхме близки,така че решихме това да не се повтаря повече и да го запазим в тайна.Не съжалявам,беше хубаво и се радвам,че и до ден днешен когато имаме възможност поддържаме контакт,все едно това никога не се е случвало.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Гордееш ли се с това?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    нали ще избереш някои интересен потребител да седне после на стола за да го разнищим наистина

Цитирай Първоначално написано от martoszz Виж мнението
    Малко снимки на ЛС. Малко въпросчета относно какво харесват момичета как да се държя с тях и т.н ??? ;д;д
    Това за снимките не е въпрос.По-добре да го беше формулирал "Ще ми пратиш ли снимки на ЛС",за да ти кажа "Не".Нищо лично,на никой не бих пратила,има си отделни теми за снимки.

Що се отнася до това как да се държиш с момичетата.. Ами не знам,не всички сме еднакви и не всички харесваме едно и също,така че няма да говоря в множествено число,а ще съдя по мен.Аз например винаги се вглеждам първо във външния вид (почти всички го правят),след това идва ред на характера,обноските,начинъ т по който се държи.Няма смисъл да ти казвам,че ако се правиш на лошо момче,но в същото време се държиш лошо и с момичето,за да се докажеш,няма да постигнеш целта си.Ние обичаме лошите момчета,но искаме когато са с нас да ги виждаме в друга светлина.Просто бъди такъв,какъвто си,не се прави на някой друг,само за да я спечелиш и още нещо важно (поне за мен) - не бъди прекалено досаден,това в повечето случаи само отблъсква

Град
    Някъде там
    Под „лоши момчета“ какво имаш предвид?

И по-точно ТИ обичаш така наречените „лоши момчета“. Доста момичета не си падат по този тип момчета.

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Гордееш ли се с това?
    Еми не,не се гордея,но и не съжалявам

Цитирай Първоначално написано от x3eme Виж мнението
    нали ще избереш някои интересен потребител да седне после на стола за да го разнищим наистина
    Да,разбира се

Повече от фен Аватара на Кенпачи
    У дупето пробвала ли си ?

Град
    Някъде там
    Защо пропускаш въпроси, fenkaaa?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    откъде си?
    на колко?
    виж си лс :Д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Под „лоши момчета“ какво имаш предвид?

И по-точно ТИ обичаш така наречените „лоши момчета“. Доста момичета не си падат по този тип момчета.
    Ами не,зависи,но в повечето случаи попадам на такива.

Цитирай Първоначално написано от Кенпачи Виж мнението
    У дупето пробвала ли си ?
    Да със сегашния ми приятел,с който съм вече доста време,така че няма от какво да се срамувам.

Защо пропускаш въпроси, fenkaaa?
    Не пропускам въпроси,просто ме нямаше за малко.

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    откъде си?
    на колко?
    виж си лс :Д
    От Ловеч на 17.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Още ли си на противозачатъчни?Страничн ефекти от тях?

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Още ли си на противозачатъчни?Страничн ефекти от тях?
    Да и честно да ти кажа така ми е много добре

Голям фен Аватара на chushkopek
    Ако те нарека кифла ще се обидиш ли? Какво разбираш под кифла? Ти като такава ли се определяш? Дефинирай "кучка". Какво според теб е нужно за успешна връзка? Твоята такава ли е? Според теб хората омръзват ли си или просто не мислят преди да започнат връзка? Кое тежи повече 1 кило памук или 1 кило желязо? К'во ше кажеш за математиката? Точните науки като цяло? Колко запетайки изпуснах в този пост?

Айде стига ти толкова за сега.

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Ако те нарека кифла ще се обидиш ли? Не,защото не мисля,че съм такава. Какво разбираш под кифла? Не мога точно да го обясня,ако ти го покажа на снимка по ще ме разбереш Ти като такава ли се определяш? Определено не. Дефинирай "кучка". Кучката не е к**ва.Това е жена,която се бори докрай,за да постигне целите си.Тя не търси единствения,може би защото тези жени,определяни като "кучки" са били много наранени от някой мъж.Много хора казват,че "кучката" е жена,която спи с всички за удоволствие,а к**вата - за пари.Според мен не е така.Много хора казват "Любовта е кучка",защото понякога е гадна и безкористна,точно както жените,определяни като такива. Какво според теб е нужно за успешна връзка? Доверие,честност,разбирате лство,уважение и най-важното любов Твоята такава ли е? От части да,но не винаги всичко е перфектно. Според теб хората омръзват ли си или просто не мислят преди да започнат връзка? Те колкото и да мислят,не са врачки.Не можеш да знаеш дали някога,човекът до теб ще ти омръзне,но след време,почти винаги,любовта си отива и остава само навикът. Кое тежи повече 1 кило памук или 1 кило желязо? Ааа,това го знам Равни са. К'во ше кажеш за математиката? Какво да ти кажа,изобщо не я схващам. Точните науки като цяло? Бих казала,че много от тях,няма да са ни толкова необходими,но все пак много от тези неща е нужно да се знаят . Колко запетайки изпуснах в този пост? Ами аз намерих 5? ;д
    ^^
    Последно редактирано от fenkaaa : 08-10-2012 на 23:57

Мега фен
    Град
    <3
    въх...

Превод:

Разпитвайте ме = Интересувайте се от мен, искам внимание.

Но за да се придържам към темата, а и видях отговора ти на въпроса: "Какво е кучка?"

Можеш ли да се определиш като кучка?

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Просто бъди такъв,какъвто си,не се прави на някой друг
    О. Уайлд е казал, че най-лошия съвет, който могат да ти дадат, е да бъдеш себе си. Защо според теб го е казал?
    Хората носят ли маски? Ти имаш ли? Винаги ли си себе си? А за какво най-често лъжеш?
    Последно редактирано от ShtrudeL : 08-11-2012 на 00:01
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    въх...

Превод:

Разпитвайте ме = Интересувайте се от мен, искам внимание.

Но за да се придържам към темата, а и видях отговора ти на въпроса: "Какво е кучка?"

Можеш ли да се определиш като кучка?
    1. Не,просто убивам време,защото днес така се получи,че цял ден съм вкъщи,поне да имам някакво развлечение и без това съм във форума.

2.По-нагоре описах какво значи думата "кучка" за мен и не,не се определям като такава,изобщо не съм от този тип момичета,може би при мен се вписва само това,че когато реша да постигна нещо,задължително трябва да успея и се боря до край.

Мега фен
    Град
    <3
    А какъв тип момиче си?
    Коя зодия си?
    От 1 година и 9 месеца ли сте с приятеля ти? (подписа)
    Той коя зодия е? ^^
    Колко време след като 'тръгнахте' правихте секс?
    Обичаш ли го?
    А той обича ли те?
    С какво е повече от бившите ти гаджета?

(ама отговори и на това за маските и другото, което е под цитата)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    А какъв тип момиче си? Аз съм момиче,което цени хората около себе си,знае къде се намира и не витае в облаците.Имам всичко,от което имам нужда,не ми трябва повече.Нито ми трябва да се правя на нещо повече от това,което съм.
    Коя зодия си? Телец.
    От 1 година и 9 месеца ли сте с приятеля ти? (подписа) Да.
    Той коя зодия е? ^^ Скорпион,не сме много съвместими зодии.
    Колко време след като 'тръгнахте' правихте секс? Занимавахме се няколко месеца и 4-5 дни преди да тръгнем го направихме.
    Обичаш ли го? Да,но от скоро време не го показвам особено.
    А той обича ли те? В една връзка винаги единият обича повече и мисля,че в този случай е той,понякога дори е малко досаден ;д
    С какво е повече от бившите ти гаджета? Бившите ми са нищо,преди него не съм имала връзка изтраяла и месец,просто не попадах на правилните момчета,предполагам.С него ми е първата дълга и сериозна връзка.По много фактори е над всички останали.

(ама отговори и на това за маските и другото, което е под цитата)

О. Уайлд е казал, че най-лошия съвет, който могат да ти дадат, е да бъдеш себе си. Защо според теб го е казал?
    Хората носят ли маски? Ти имаш ли? Винаги ли си себе си? А за какво най-често лъжеш?Защо го е казал.. може би защото не всички са такива,каквито изглеждат,а когато си себе си,много хора не те приемат.Много хора носят маски и то почти през цялото време.Може би и аз имам понякога,за определени хора и ситуации.Себе си съм с хората,с които ми е приятно да бъда себе си,просто някои не заслужават да ме опознаят такава,каквато съм .Лъжа за глупости,по принцип мразя лъжата и затова избягвам големите лъжи,които могат да навредят на някого или на самата мен.
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си