.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Lightbulb Набиране на екип!

Здравейте,
    Нужни са ми редактори за новинарски сайт (ViNews). Всеки желаещ нека пише на емайл mail@vinews.org

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Я дай линк към тоя сайт?

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Ами, ако решиш да ми отговориш на ЛСто :Д
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен
    А какви пари даваш?

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    След колко време горе-долу се разбира кой е избран кой не?
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Мега фен
    Лицето, което дава обявата е изключително несериозно. Свърза се с мен чрез ЛС, каза няколко думи и това е. Пак питам - какво е естеството на работата, работното време и най-важното - заплащането.

Щом толкова време няма отговори, това несъмнено означава, че работодателят е несериозен. Сезирам на модераторите тази тема, тъй като е явна реклама на трети сайтове, а освен това и подвеждаща.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Не не е подвеждаща.

Работиш от компютъра си.
    Работно време няма - пишеш когато можеш и когато искаш.
    Заплащане? Когато сайта се разпространи и идват пари от реклами, тогава ще се говори за заплата.

Цитирай Първоначално написано от darkness848 Виж мнението
    След колко време горе-долу се разбира кой е избран кой не?
    1 седмица максимум

явна реклама на трети сайтове, а освен това и подвеждаща.
    Кое му е подвеждащото?
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен
    ^съгласен съм с написаното. Плюс това линковете от тийна нямат никаква стойност, тъй като са на nofollow принцип, а директните им кликания нищо не струват.

Както и да е. На създателите - Успех! Тегава ниша са си избрали и ми е интересно да видя докъде ще го докарат =)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Не не е подвеждаща. Кое му е подвеждащото?
    Щом "шефа" обявява някакви свободни места или както в случая, че набира екип, то когато има запитвания от хората защо не отговаря? Пуснал си тема тук - тук ще отговаряш. Писма няма да се занимавам да пиша. Ако ми трябваше да ги пиша, щях да търся в jobs, а ако той очакваше някой да му пише - нека наистина опита в jobs. Тук говорим за елементарно уважение към пишещите и четящите в този форум. Ако беше написал отдолу - само на мейла пишете и не ме занимавайте тук, бих го приел (което отново си е обидно за форума и най-вече за потребителите му).

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Работиш от компютъра си.
    Работно време няма - пишеш когато можеш и когато искаш.
    Заплащане? Когато сайта се разпространи и идват пари от реклами, тогава ще се говори за заплата.
    Твърде уклончиво, мой човек. Но ето с това трябваше да започнете в първото мнение, най-горе, а не да се правите на големи работодатели. Даже май трябваше и CV + актуални снимки да изисквате

Ок, работете - тук виж излезе нещо, но недейте копира Дарик\Фокус\Kaldata... copy-paste метода е лесен, но на хората бързо им омръзва - какъв е смисълът да ходят във Vinews, при положение, че в Дарик примерно я има същата статия и то с две изречения в повече.

Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    какъв е смисълът да ходят във Vinews, при положение, че в Дарик примерно я има същата статия
    По твоята логика, какъв е смисълът да ходят във Дарик като я има новината написана във news.bg.
    Всеки си избира къде да влиза

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от php Виж мнението
    По твоята логика, какъв е смисълът да ходят във Дарик като я има новината написана във news.bg.
    Всеки си избира къде да влиза
    Смисълът е там, че Дарик публикува регионални новини, наред с агенция "Фокус" по региони. Вярно е, че всеки избира къде да влиза, но не можеш да твърдиш, че в Дарик новините са едно към едно с тези от news.bg с липсващи две изречения (или пък обратното). Може на места да има леко взаимстване, но толкова - 5 произволни статии четох и в двата сайта преди малко, за да се убедя има ли наистина копиране и установих, че няма - поради простата причина, че и на двата сайта статиите бяха с различна насоченост.

Регионалните новини се публикуват и от регионални сайтове, които най-често копират Дарик/Фокус.

ВиНюс не е регионална медия.
    Та, за копирането няма как да стане от наша страна. Виж, от друга може да стане но не и от наша. Реално погледнато всички новини са еднакви по едно или друго нещо, дали то било снимка или друго...
    И да ви светна че всички медии взимат информация от БТА След което всяка медия си съставя новината и я публикува.

Мега фен
    Наясно съм, че не сте регионална медия, опитвате се да бъдете национална. Просто казах, че една от причините да се посещават Дарик\Фокус са именно регионалните новини.

По-скоро е силно казано, че всички взимат от БТА наготово. Някой взимат, други - не. Но да не се задълбаваме и да не трупаме СПАМ, естеството на темата е друго.

Мега фен Аватара на Chacho
    Лъчо е прав, не е много лесно да се наложиш сред другите. Ще ви трябва добра реклама, добро качество и евентуално оригиналност. А и сега може да се окаже, че не е най-подходящото време за такъв вид проект. Работех на такава позиция, но по едно време цялата работа се разпадна, щото просто нямаше особен интерес към сайтовете, а всичко беше доста професионално (от техническата част, през документите, до рекламата). Ако ви стане тежък периода, не съм много сигурен, че ще сте в състояние да изплащате заплатите. А за този тип работа обикновено са по 200+ лева на месец.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Все още ВиНюс се нуждае от един редактор.
    Всеки който желае да бъде един от нас, нека драсне един емайл на mail@vinews.org

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Това сайтче няма да има бъдеше освен ако не копира новините от конкуренцията а в днешно време конкуренцията в новинарските агенции е убийствена само ще си дадеш парите на вятъра а и да много несериозно от твоя страна да нямаш изисквания като СВ , снимки , говорими езици и т н за какво щее сайта жълта преса ли ?? няма да има бъдеще това и ако мислиш че хората ще ти качват на готово новини и статии и без ти да помагаш си объркал адреса приятелю

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Лъчо е прав, не е много лесно да се наложиш сред другите. Ще ви трябва добра реклама, добро качество и евентуално оригиналност. А и сега може да се окаже, че не е най-подходящото време за такъв вид проект. Работех на такава позиция, но по едно време цялата работа се разпадна, щото просто нямаше особен интерес към сайтовете, а всичко беше доста професионално (от техническата част, през документите, до рекламата). Ако ви стане тежък периода, не съм много сигурен, че ще сте в състояние да изплащате заплатите. А за този тип работа обикновено са по 200+ лева на месец.
    Така е много е лесно да пуснеш обява а да не посочиш колко пари а отностно развитието ти кога чакаш да се развие когато падне великата китайска стена ли ?? еми аз ако ще чакам твойте жълти стотинки до тогава ще си намаря работа с двойна заплата от твоята

Аз лично не използмам БТА за средство на информация не искам пощата да ми се товари от техни писма използвам днес бг и др 2 3 сайта за информацията както и тв
    Последно редактирано от RadioMan : 08-19-2012 на 09:08

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от php Виж мнението
    Все още ВиНюс се нуждае от един редактор.
    Всеки който желае да бъде един от нас, нека драсне един емайл на mail@vinews.org
    Какво точно ще върши той? Какви са изискванията? Статии за сайта ли ще пише?

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Какво точно ще върши той? Какви са изискванията? Статии за сайта ли ще пише?
    Трябва да се пишат новини.

Изискванията са:
    Навършени 15 годни;
    Образован човек;
    Поне по 3 часа на ден да отделя за сайта;

Всеки желаещ нека пише на емайл: mail@vinews.org
    Стига спам

Град
    Добрич
    Най- добре си регистрираи сайта в новинарска агенция и от там нататък те ще ти намерят хората които ти трябват за работа

Мега фен
    RadioMan, селооо, верно си като радио - шумен и досаден.

//

http://www.mediapool.bg/

Извинявам се за рекламата. Просто ми направи впечатление, че поствате сайтове, и направо ми призля като осъзнах откъде си черпите информацията.

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    RadioMan, селооо, верно си като радио - шумен и досаден.

//

http://www.mediapool.bg/

Извинявам се за рекламата. Просто ми направи впечатление, че поствате сайтове, и направо ми призля като осъзнах откъде си черпите информацията.
    Всички постват информация от някъде на готово така е в нашата държава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си