- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как ще изглеждате на първия учебен ден?
Такам мисля,че това ще е интересна тема..поне за момичетата ,а и лично аз просто искам ориентация,защото си нямам никаква идея как да се облека...
На колко си?
Иначе аз ще съм с костюм - сако и панталон с ръб.
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
Дънки, спортна-елегантна риза и маратонки.
лоричка_ани виж бързо темата бъдещи осмокласници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Чудя се дали да ходя с една рокличка и къси панталонки отдолу или с дънкова пола и една много готина тениска с цветя :д ЗАЙКА ХИЪР
Ние път сигурно ще сме с униформите !![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Абе Вие разбрахте ли к'во е станало...? Днеска от МОМН са решили учебната година да почне не на 15, не на 17, а на 1 септември и ще приключи на 31 май. Защото по времето от 31 май до 15 юни ще е задължително да тренираме някой спорт в училището ни. Защото голяма част от децата са с наднормено тегло пък и така ще се открият нови таланти в спортовете. На сайта на МОМН е качена информацията с повече подробности.
Не се чудете за летни дрехи, защото не се знае какво ще е времето.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Абе Вие разбрахте ли к'во е станало...? Днеска от МОМН са решили учебната година да почне не на 15, не на 17, а на 1 септември и ще приключи на 31 май. Защото по времето от 31 май до 15 юни ще е задължително да тренираме някой спорт в училището ни. Защото голяма част от децата са с наднормено тегло пък и така ще се открият нови таланти в спортовете. На сайта на МОМН е качена информацията с повече подробности.
Аз сигурно ще съм с туника, клин и някакви кецове.
Нищо специално.
И спря да се върти за миг земята..
Сигурно с униформа,но на предишните първи учебни дни бях с дънки,блуза и обувки.![]()
krisko_krisko пусни пак същия пост, моля те, че не успях да го запомня до последната дума.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
И аз съм на 13.![]()
Все още не съм решила,но ще следя темата и ще напиша,когато реша с какво ще съм облечена.![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Къси панталонки тениска/потник и обувки.
Ние нямаме ониформи ;д според мен дори е по - добре ходиме си с каквито искаме дрехи само са забранени късите поли и късите панталонки и разголените блузи и потници ;дддд ... Аз мисля някфи сандали и рокличка иии нещо отгоре ако е хладно![]()
![]()
![]()