.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на Leticcia

Angry Изчервяване

Когато ме изпитват по някой предмет, винаги се изчервявам.Изобщо не се притеснявам от това, че ме изпитват и не знам защо се получава...случвало ли ви се е и как се справихте с проблема..много е гадно, защото ми се подиграват...благодаря предварително
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Можеш да го прикриеш с фон-дьо тен или пудра, но повечето момчета го мислят за сладко… В смисъл такъв не виждам защо ти се подиграват, след като това си е нормално и както казах на повечето момчета им е сладко дори…

Друг „лек“ едва ли има.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да не би да се притесняваш от съученици и приятели?
    Или да се съмняваш в знанията си?

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Ами ти май се притесняваш от това дали ще се изчервиш Да не ти пука какво ти казват съучениците. Не им обръщай внимание...

И аз съм така, нищо не можеш да направиш. И то това дали ти се подиграват или не си зависи от теб, не им показвай , че ти пука.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Притиснява се,защото в този момент всички са насочили поглед от нея и очакват момента,в който да сгреши,за да и се присмеят.Учителкта също я гледа и така,споко и на мен ми се случва всеки път.Ама ако учиш много пък и не се изложиш,когато те изпитват ти викат зубър,така че са едни пълни простаци.

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Притиснява се,защото в този момент всички са насочили поглед от нея и очакват момента,в който да сгреши,за да и се присмеят.Учителкта също я гледа и така,споко и на мен ми се случва всеки път.Ама ако учиш много пък и не се изложиш,когато те изпитват ти викат зубър,така че са едни пълни простаци.
    +1

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Много си прав +1

Голям фен Аватара на Leticcia
    +1 Помогна Благодаря на всички
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Сега не сме на даскало… Как по-точно ти помогна или ти си поредния трол?

Момчето / момичето се притеснява , спокойно , и аз бях така , особено като ме изкарваха отпред на дъската , всички погледи са забити в тебе и направо ми идеше да потъна в някоя дупка , ама горе-долу сега се оправих ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си