.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Какво да правя

Здравейте аз съм момче на 16 години и харесвам едно момиче . Бяхме заедно на лагер и още щом я видях си я харесах
    срещахме се на басейна в хотела и постоянно се гледахме един друг . Тя живее в съседния град и щом се прибрахме от лагера се помъчих и намерих номера и и реших да и звънна понеже ме беше срам да се запозная на живо с нея , после естествено съжалявах . Така звъннах и казах и кой съм и и казах че ще и пиша по facebook писахме си няколко дни . След 3 4 дни писане трябваше да се събираме с приятели и естествено алкохола ти дава сила и и се обадих и споделих чувствата си с нея но не и казах кой съм след което тя ми звъня 1 2 пъти , но не исках да и кажа кой съм за да не ми се разсърди но все пак и казах кой съм и ми обеща че няма да се сърди. След няколко дни реших да отида в нейния град и да се запознаем на живо навих един приятел и отидохме бях купил цвете за да и го подаря . Отидохме там , подарих и цветето , бях много щастлив , но проблема беше че нейната компания бяха много хора предимно момчета и не можех да си говоря много с нея . Седяхме так и се спогледахме няколко пъти и стана време да си тръгвам . И така писахме си ощте няколко дни звънях и и реших че един ден няма да и звънна за да вия дали тя ще го направи и вечерта чудото стана тя ми звъна звъняхме си няколко дни и преди 3 4 дена реших пак да оставя тя да ми звънне но не ми звънна 3 дни не си звъняхме и накрая не издържах и и звъннах и я питах дали ми се сърди защото не ми звъни и тя ми каза че и аз не и звъня след което и отвърнах че чакам тя да ми е обади и тя ми каза че и те ме чака аз да и се обадя и нищо днес пак ми звъна говорихме си , аз пак се събирах с приятели и и казах звънях и вечерта към 12 но не можеше да говори но пък си писахме sms и отново и казах че имам чувства към нея тя ме попита дали съм пиян аз и отговорих че не съм и действително не бях но не ми вярваше и и казах че ако не я харесвах нямаше да ходя до нейния град за да и подаря цвете и така нататък май ми повярва че говоря истината , и сега чакам съвет какво да правя за напред , мисля да я поканя да отидем на кафе . И по специално към момичетата имам ли шанс с това момиче и как да разбера ?
    Последно редактирано от kristiyan_kirilov : 08-30-2012 на 01:25

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да, време е да излезнете някъде заедно.

Не с компании и подобни.

Да, ще се наложи да пътува един от двама ви, най - вероятно ти, но щом искаш - действай.

имате шанс, но в най-скоро време трябва да излезете насаме, за да може всеки от вас да се отпусне в компанията на другия и може би да премите на следващия етап .... успех

Големи звъненета, голямо нещо.. И защо трябва да излизаш с нейната компания? Попитай я дали не може да се разходите насам-натам.. Толкова път си бил и накрая и думичка няма да й кажеш ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Няма да те лъжа, нямаш големи шансове. Общо взето си силен на думи, но не и на действия. Равносметката е, че не е имало нищо особено между вас, но си й признал 2 пъти "чувствата" си. Ако беше много хлътнала по теб и излизахте, сигурно щеше да се зарадва, но така най-вероятно просто си я уплашил. За сметка на това едвам разговаряте, крил си се при първото обаждане, не сте излизали само двамата, не сте имали някаква физическа близост. На всичкото отгоре сте от различни градове и такава връзка предполага отдаденост от двете страни, а на тоя етап и дума не може да става за такава.

Трябва да излезете двамата и да си опиташ шансовете. Но щом си от друг град и си на 16, не знам колко често можеш да си позволяваш такива срещи. Без тях пък няма да ви е особено пълноценна връзката. Преди да започнеш да си набиваш в главата, че момичето си заслужава, помисли трезво. Има един куп момичета, които също си заслужават и са ти под носа, с които не си оплескал нещата и с които ще си изпуснеш шанса, ако се съсредоточиш върху тази. А дори не я познаваш добре, ще вложиш прекалено много от себе си в нещо прекалено несигурно. Понякога трябва да оставиш временното щастие настрана в името на дълготрайното.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Според мен тези неща трябваше да станат единствено и само когато сте насаме.Мисля,че си направил грешката да излезеш с нея в компанията на толкова много хора + твой приятел?!Следващият път ,помисли.
    Покани я да излезете само двамата ,да се разходите и да се опознаете.Остави тези разкази ,след като сте в съседни градове ги проведете навън ,очи в очи.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на EternalDream
    Възможно е да сте заедно, но трябва да си имате огромно доверие. Щом в компанията й има много момчета, не можеш да бъдеш сигурен, че няма да ти изневери. Трябва наистина да се опознаете и тя да те обикне, да си вярвате един на друг. Разстоянието не е проблем, ако имате желание да сте заедно.

Значи първо при първото обаждане не съм се крил , второ когато отидох в нейния град не предполагах че в такава компания , тя после ми поясни че по принцип тя излиза с тези хора които бяха там и не можеше да отида сам защото не мога сам да карам колата а и между другото градовете ни не са много далеч така че не ми е проблем пътуването

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Как така не била на ясно, че я харесваш? Намерил си и номера незнайно как, ходиш до нейния град да се видите, подаряваш и цвете и тя не вярва, че я харесваш?!
    Мне много добре знае, че я харесваш Или и харесва, да и го обесняваш и да се чувства специална, или те разиграва, но мисля, че е първото...
    Шанс за връзка може и да имаш, но зависи от това, колко често можете да се виждате. Покани я, излезте само двамата и виж как ще се държи край теб. Целуни я - това говори много повече от думите.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    Щом в компанията й има много момчета, не можеш да бъдеш сигурен, че няма да ти изневери.
    Божеее, от къде я изкара тая логика...

Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    Възможно е да сте заедно, но трябва да си имате огромно доверие. Щом в компанията й има много момчета, не можеш да бъдеш сигурен, че няма да ти изневери. Трябва наистина да се опознаете и тя да те обикне, да си вярвате един на друг. Разстоянието не е проблем, ако имате желание да сте заедно.
    Вярно !!!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Имаш шанс .. питай я дали иска да излезете само двамата ))
    Наранявай ме докрай,
    да боли до сутринта,
    към горещите места
    да те водя ли сама ?

Цялата история, като едно изречение, cool ... ;d .. Ами да, имаш шанс определено !!! Покани я да излезете на място, където ще можете да сте сами, да си говорите, да се опознаете : ))))

мдаа....имаш шанс...само не губи каквато и да е форма на комуникация с даденото момиче...и един въпрос...слчайно да си от ВТ?

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Определено имаш шанс, но ако през 2 дена й се обясняваш в любов, ще се изчерпаш доста бързо, а и на нея ще й писне, така че съкрати малко излиянията.
    Ако излезете, гледай да сте само двамата.
    И да не забравиш да й подариш цвете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си