- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Майкъл Джексън умря от Синдрома на Даун
Джими Хендрикс е говедо
------
Чък Бери има рак
(заразил се е докато се е целувал с Фреди Меркюри)
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
U MAD?
Чък Бери е бащата на Чък Норис и Холи Бери ?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
абе ей я си мери приказките! ти изобщо мислиш ли преди да кажеш нещо???
^dude, много се палиш :/
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
ами защото първо името на темата много ме издразни, а този коментар направо ме изнерви още повече... не искам да се карам с никого, но не мисля, че някой има право да обижда човека, когото всичко до един изпълнители копират (което доказва колко е велик) и който направи толкова много за света, не само в културата на музиката... така че преди да кажете нещо помислете добре, запознайте се с факти и чак тогава пишете...
k dude.. so?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
не те разбрах? :Д просто казвам да не го обиждат и това е... щом не го харесват да не пишат за него и да не мислят за него... тук само ни дразнят нас (хората, които го обичаме)
хехехехехехехехехехехе
Бях пуснал темата да демонстрирам на един фр който се притесняваше, че се е изложил пред форума като беше казал нещо за известна личност, че на форумците им е все тая. Но това не означава "нищо против Майкъл Джексън". Мразя го!
МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН МРАЗЯ ТЕ!!!
оффф егаси идиотите сте вие! смешници като не знаете нещо си затваряйте плювалниците! bitches!!!!!!
Ей тийнове, направих се регистрация в този сайт за проблеми на пубери,само за да кажа 2 думи за ГЕНИЯ Майкъл Джексън! Първо, той беше оправдан,защото не бяха намерени никакви доказателства от ФБР,че е педофил! Второ, в Ютуб има записи на бащата на детето което планира с адвоката си как да спечели пари от познанството на сина му с Краля Майкъл! И трето според NME Майкъл Джексън е най-добрия певец раждан някога! Според Гинес той е най-великия изпълнител на всички времена! Според VH1 той е най-великия соло изпълнител! И той е познат като КРАЛЯ НА ПОП музиката!
Така че мили пубери, вашето мнение doesn't mean SHIT. Защото Майкъл е издържал семейството си от 6 годишен а вие тука само се споделяте кифленските проблеми и мненията на празните си мозъци. Опознайте го, и след това пишете.
Peace
Забравих да добавя.. той е най-награждавания артист и MTV му връчиха награда "Артист на милениума" ... я чакай, защо обяснявам на някакви кифли и пубери? Гръмнете се!![]()
ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯ! LONG LIVE THE KING MJ!
Ного ме дразнеше.. бати боклука долен беше.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
LOL U MAD
Абе ей глупаци! Вие сте боклуците тук! Както казах първо се запознайте с факти после говорете нещастници... просто сте много смешни... ако Майкъл беше боклук нямаше сега целия свят да го имитира и да иска да е като него.... примерно вашите любими певци като Рияна, Крис Браун, Ни ЙО, Ъшър, Бийбър и т.н. , така че ви оставям.. няма да си губя времето с хора, на които трябва да им повториш нещо 10000 пъти, за да го разберат..
Поредното наркоманче с комплекси.
Имаше хубави песни, нда...
ако той е бил наркоман незнам всички останали певци какво са... :Х