- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам я много!...
Съжалявам че пиша нова тема но не можах да намеря другата да поправя та нека ви разкажа цялата история...
Харесвам едно момиче от октомври миналата година до февруари някъде мисля че след това дори го пазих в тайна но накрая просто не издържах нарязах се и плаках много и със насълзени очи реших да и пиша написах и цял роман - Ti si purwoto momiche koeto xareswam tolkova mnogo prosto nqmam dumi da ti opisha... ti si wsichko koeto iskam ... do sega ne ti kazax zashtoto prosto nqmax smelost no eto che sabrax ... zashtoto posledniqt put kogato kazax na edno momiche che q hareswam koito beshe predi 2 godini kato go kazax me otrqza po nai gadniqt wuzmojen nachin ottogava se vuzdurjam da kazvam na nqkoe momiche che q hareswam poneje ot togava imam strax ot otgowora no prosto w tozi sluchai ne moga da se wuzdarja ... wuw sqko momiche wijdam teb... wsqka vecher te sanuwam i w powecheto sluchai ne iskam da se sabujdam... mnogo te hareswam no sus sigurnost ti ne izpitwash sushtoto kum men vseki den vlizam v profila ti v facebook i ti razglejdam snimkite i si kazvam koi luja nikoga nqma da trugna s tolkowa krasivo momiche kato teb... prosto sum siguren che nqma druga kato teb ti si specialna za men,znam che hareswash drug neznam tochno koi i se nadqwam da trugnesh s nego i da se chustwash shtasliva tova e nai vajno za men no za cql jivot shte ostanesh momicheto na mechtite mi shte produlja da sanuvam kak tezi mechti stavat realnost zashtoto znam che nqmam nikakvi shansove sus teb za purvi put placha zaradi momiche dokato pisha tova... no nikoga nqma da sajelqvam che sum wluben wuw teb vinagi shte si predstavqm kak pone za malko sum bil do teb... makar da ne se poznawame pak te xareswam... ne samo zaradi wunshniqt wid a i zaradi tova koeto e vutre v teb ... dimitar e bil golqm kusmetliq che e bil do takova momiche kato teb i mnogo mu zawijdam zashtoto az nqma nikoga da imam tozi kusmet... [znam che ne vuv facebook e nachina da ti kaja che te xareswam no prosto kato te vidq daje i da ne sum te poglednal v ochite zamruzwam ...] - Това е което и написах а тя ми отговори "Не знам какво да ти кажа освен да ти благодаря и от любопитност да те попитам дали въпросният димитър знаел..." след това си писахме много време само безмислени неща не знаех дали ме харесва или не попитах я и тя отговори че имала само приятелски чуства към мен и на мен ми стана супер гадно и се нарязах отново писах и още няколко такива романа и тя не знаеше какво да каже просто бях голям глупак да подходя така с нея накрая реших че ще е най хубаво да и кажа че вече не ми пука дали ще съм с нея или не и сега се измъчвам заради това сега ще сме в един клас тая година и всеки ден сънувам как ще е на първият учебен ден първият път беше хубавата версия а втория най гадната възможна просто не знам какво да правя когато съм до нея не мога в очите да я погледна нито една думичка да обеля а какво остава когато сме в един клас просто няма да мога да издържа пак ще направя някоя глупост като да се нарежа или да и набивам в главата глупости...
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Нормално е след такова "излияние", да те сложи в графа приятели.
Като изтрезнееш си го прочети на трезва глава и ще разбереш защо. В случай че не успееш, ще те открехна :
1. Stto si go napisal na latinica We?
2. "makar da ne se poznawame pak te xareswam... ne samo zaradi wunshniqt wid a i zaradi tova koeto e vutre v teb" - аха ок.
3. Какво си направил за да я впечатлиш? На живо? Обясняваш и се като 11 годишен пред скайп, или по - точно молиш и се едва ли не, разказвайки и как си бил отритван. Като събуждаш у нея чувството на умиление си вкарваш такъв автогол, че ...
Въобще радвай се че те е сложила в графа приятели, а не ти е теглила блока направо.
Последно редактирано от Sh@d0w : 09-09-2012 на 09:11
Ужас. о.О После някой ще се изцепи, че момичетата не знаем какво искаме и имало толкова свястни момчета, а ние сме тичали по задници. Ей ви я тънката разлика между свястно момче, което е МЪЖ, и лигльо, който се опитва да събуди съжаление. Не искам да те обиждам, авторе, но какво, за бога, е това излияние?
1 на ръка, че е по фейсбук - огромна глупост, ако наистина я харесваш.
2, че са пълни клишета и нищо, което да намеква, че можеш да я впечатлиш с нещо.
3, че звучиш малко като някой вманиачен психопат.
Ако прочета чак такова чудо по свой адрес, най-много да си изкарам ангелите.
На бас, че се е похвалила на всичките си приятелки и са се убили да се смеят. Колкото и нечестно да ти се вижда.
И, ако видя белези от това, че някой се е нарязал, ще го разкарам преди още да е казал "Хай."
За изяснение, едно момиче иска стабилен, сериозен, здраво стъпил на земята човек, на когото може да разчита в трудни моменти. Да е грижовен и романтичен също, но не да я залива със сълзливи романи все едно копирани от "Листопад".
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ето ти я другата тема, как така не можа да я намериш - нямам представа..: http://www.teenproblem.net/forum/sho...-обичам
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-09-2012 на 09:24
Ако в миналата не съм ти казал, в тази ще ти кажа, че си пълен загубеняк, който ще играе в продължението на филма 40-Year Old Virgin
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick