- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 10 годишно момиче повлияно от секса в интернет
Мрежите полудяха . Навсякъде се споделя това ! Каква става с децата ?! До къде се стига ?
Момичето е на 10. Родители и са в чужбина, а тя живее с баба си, която ежедневно е на работа. Момичето има безнадзорен достъп до компютъра и интернет .
Въпросното видео тук : .:moderated:.
Не забравяйте да го споменете, когато сигнализирате на www.cybercrime.bg !!
Освен на сайта cybercrime, може да сигнализирате директно на https://www.facebook.com/yavor.kolev !!
Последно редактирано от LadyDi : 09-10-2012 на 07:24
Аз съм потресена ...
Не знам на къде отива този свят.Не обвинявам децата.Трето лице ги използва и принуждава да се събличат.Съжалявам родителите за положението в което се намират,а навярно те изобщо не знаят какво се случва.Нямам регистрация в този аск,още като разбрах за този сайт,бях против.Да споделяш лична информация за себе си пред напълно непознати,а ето го и резултата в частни случаи.Наистина жалко.
Да така е ! Но това е прекалено . Едно е да те питат кога имаш рожден ден , какъв е домашният ти любимец, а друго да го използваш за такава цел. Лесен е достъпа и на педофилите .. Нямам думи .
Това днес всичките ми приятели ми го изпращат и ми пишат "хахах гледай я тая,голям смях бате.." и има по 1000+ харесвания на видео отговорите..Ама то не е смешно,направо е трагично.И с нея някакво лапенце,което сигурно няма и 7 годинки и го кара да и я обарва и да демонстрират как се прави секс..Ужас!!
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Аз.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last