- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Честит 11-ти септември
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
кретен(и)![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Защо негативно?
Русия тества бащата на всичките бомби на тази дата, 2007-ма.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
.
.
.
Лека ви нощ![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
а дано не ти е лека като пускаш такива теми![]()
да ви еба майката проста, как може да се подигравате на тая трагедия бе, нещастници? на почти ТРИ ХИЛЯДИ отнети живота? много е забавно, а? да ме банн-ат админите за псуването, не ме итересува, ама поне малко уважение имайте...
той Буш си ги изби
кур за тъпите американци
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да го духат, сами си го направиха и после се жалват...
Жалко само за невинните хора, които са платили с живота си, американската простотия...
Вие луди ли сте, как сами са си ги взривили?![]()
Направиха го тъпите палестинци. Смърт за тая гадна палестинска терористична сган
омг нима никой не се тролна от това О.О
какво се е случило с тоя форум джийзъс![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ама нали не теб/твой близък са взривили и ти е много лесно да говориш, нали бе? дали щеше да си толкова "пфф кво толкова, всеки умира" ако майка ти беше умряла в такива обстоявателства като тези на 11.09.2001?
не ме интересува кой/защо го направи това, не се правя на велика като вас многознайковците да си изказваm от тъпи по-тъпи измислени теории за случилото се. единстветното, което ме интерсува и ми пука са всичките невинни хора, които са загинали и съдбите на хиляди други хора, които са се променили за цял живот.. не знам за кво и аз се паля, като знам, че хорската простотия край няма, ама поне уважение към тая трагедия имайте бе деба