- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Форумна среща за пловдивчани
Форумци,
няколко човека (разбирайте SMALLVILLE, umri и аз) имаме желание да си спретнем една форумна в Пловдив.
Призовавам всички съграждани да се обадят, както и хората, които са от близки градове и/ли имат желание да пътуват до Тепетата, за да се видим. Датата предстои да се уточни![]()
Хайде хора.Дано се съберем повече.![]()
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Само свиркайте,може и аз да се изръся![]()
maDamn
И аз може, ако си наглася идването ми в Пловдив с датата на срещата.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Ааа, значи искате дата, за да дойдете, пък аз чакам да кажете, че искате, за да измислим дата :д
Затворен кръг.
Еми ,ако знам дата ще кажа дали мога да дойда със сигурност,щото съм на 60 кми не е чак толкова,ама ако имам и път насам ,ще е идеалишен.
maDamn
Мислех си някой уикенд през септември да го направим![]()
Ееми,супер. Голяма вероятност е да се метна![]()
maDamn
Еее, най-после форумна в Пловдив!![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не знам за форумната, ама umri (понеже го спомена) хич няма да сбърка, ако почне да се появява по-често във форума, че ни липсва.![]()
Дано се съберете повече хора! Иначе миналата година по това време ( към 20 ти някъде беше ) и аз бях организирала форумна среща и си прекарахме много готино! Даже още поддържам контакт с част от хората, които доидоха. Чудя се да организирам ли пак.
Добрем, мисля, че най-удобно за всички ще е уикендът, че иначе кой на работа, кой на училище, кой по други задачки.
Кой уикенд ви устройва повече - 22-23 или 29-30?
Личното ми мнение е, че е по-добре да е съботен ден.
Аз не знам дали ще мога другия уикенд,тей като ще има Мотосъбор и ще съм залепена
Ама дори и да е тогава,ще видя дали не мога да дойда за няколко часа.
maDamn
Аз ще съм си заминала, но ви пожелавам приятно изкарване.После да покажете снимки.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Спретнахме си една форумна среща тук... цяла вечер :д
Хаха, нали.Да не забравиш да пратиш снимките после. Ае, отивам да спЪ![]()
Последно редактирано от SMALLVILLE : 09-19-2012 на 04:51
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
07.10.2012г. - Събираме се на градската, пък оттам ще видим дали ще стоим там за бири или ще се изнасяме някъде другаде :3