.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Smile Искам да имам брада ?

Значи искам да имам брада по лицето(от бакенбардите надоле,бузите,брада към мустаците)?
    За момента имам само малко при бакенбардите мустаците и брадата и изобщо не е хубаво само загуба на време.
    Та исках да питам ако някои има някаква идея как да брадясам целия ако може да споделите с мен .
    Пробвах със цялото лице на контра но не стана, пробвах със секи ден бръснене и така не стана .. ако някои има идея ако може да я сподели с мен
    Мерси предварително
    Последно редактирано от supernaturalx : 10-06-2012 на 14:37

Отрежи си от косата и почни да лепиш.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    като се бръснеш как искаш да имаш брада?

не се бръсни просто е
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin Виж мнението
    като се бръснеш как искаш да имаш брада?

не се бръсни просто е
    Не, бе, на момченцето са му пораснали 5 косъма на кръст, и се чуди как да си сгъсти "брадата".

Авторе, като пораснеш ще имаш брада. Сега каквото и да правиш няма как да ти изникне.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Не мога да разбера защо всички искат да имат брада? Кво толкова виждат в това-много по-яко е да нямаш и да те мислят за малко момченце

Повече от фен
    Приложи органичен лосион от кучешки или кравешки произход....
    За какъв *мъжки полов орган* са ти тея космаци по лицето, вземи си намери нещо смислено за вършене вместо да се занимаваш с простотии.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Не мога да разбера защо всички искат да имат брада? Кво толкова виждат в това-много по-яко е да нямаш и да те мислят за малко момченце
    Просто е: Искат да са с брада, за да се мислят за големите бараби, както правят повечето момчета в днешно време.

Иначе не е много хубаво и да си на 20 и да нямаш още брада. Някакво неестествено е, поне за мен.

Мега фен Аватара на Chacho
    Известната поговорка гласи: "Седи грей са на гъзО си!"
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Ген, или имаш или нямаш
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ти мозък нямаш за косми ревеш
    то густо, то пусто

Голям фен Аватара на notlike
    Ще имаш, ще имаш. Аз брада още на 14 имах, хаха. И на мен ми беше голям кеф, ама сега като я гледам и пипам как е на 4-5 дена, направо лошо ми става. Като брадясам стабилно и минавам за 23-годишен, при все че ми остават 3 месеца до 18. Не си мисли, че брадата ти носи само суперлативи. Навярно искаш да имаш, за да я поддържаш по определен начин - за съжаление, това е много трудно. Трябва всеки ден да я оформяш. Отделно, трябва да се бръснеш на най-много седмица, защото след това започваш да приличаш на клошар. Твой си избор, според мен всичко е до ген.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Голям фен Аватара на besso
    Цитирай Първоначално написано от Joc Виж мнението
    ти мозък нямаш за косми ревеш
    Най-добре казано
    Мисли за това дето ти е между ушите сега, зае*и брадата, тя с времето ще си дойде.

След време ще искаш да нямаш брада... много е досадно да трябва да се бръснеш на 2 дена... да не говорим за всеки ден...
    Аз едвам издържах една седмица като бях отпуска преди месец... не се търпеше и приличах на клошар... Да не говорим после колко трудно се обръснах, понеже на всеки 1см самобръсначката се задръстваше и започваше да скубе...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Хората искат да нямат брада , че им е омръзнало да се стържат всеки ден , този иска да има ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Dolan Виж мнението
    На правилното място си писал. Ще ти помогна веднага. Преди и аз имах този проблем. Метода ми не е много известен, затова повечето не го приемат на сериозно, но който го е изпробвал, доволен е останал. Значи трябва просто да мажеш местата, където искаш да имаш брада с горчица всяка сутрин веднагал след ставане и да не я махаш поне 5-6 часа. Тества по много прост начин. Сигорно знаеш химичния състав на горчицата. Повечето е ГМО, но има и доста важен структурен белтък, който е важен за разтежа на човека. Този белтък се поема от тялото през кожата, ако престои върху нея няколко часа(процеса е бавен). Та като се намажеш с горчица поемаш този белтък и ускоряваш растежа на брада. Ще ти отнеме само няколко месеца, докато си гъст като джунгла! Марката не е важна, но аз винаги препоръчвам ДЕРОНИ! Не забравяй след 6 часа да измиеш лицето си, за да не ходиш цял месец с ненужните ГМО-остатъци по лицето си. Аре със здраве, дано да съм ти помогнал!

10/10

Ем, наистина горчицата стимулира оксоямването, другото е тривитаминол-вит а , вит д3 и някъв др, забрайх. Но от горчицата ще видиш промяна след седмица и нещо, мажеш всеки ден по половин-един час. И се бръсни на контра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си