- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Искам да имам брада ?
Значи искам да имам брада по лицето(от бакенбардите надоле,бузите,брада към мустаците)?
За момента имам само малко при бакенбардите мустаците и брадата и изобщо не е хубаво само загуба на време.
Та исках да питам ако някои има някаква идея как да брадясам целия ако може да споделите с мен .
Пробвах със цялото лице на контра но не стана, пробвах със секи ден бръснене и така не стана .. ако някои има идея ако може да я сподели с мен
Мерси предварително![]()
Последно редактирано от supernaturalx : 10-06-2012 на 14:37
Отрежи си от косата и почни да лепиш.
като се бръснеш как искаш да имаш брада?
не се бръсни просто е
ОДИН!!!
Не мога да разбера защо всички искат да имат брада? Кво толкова виждат в това-много по-яко е да нямаш и да те мислят за малко момченце
Приложи органичен лосион от кучешки или кравешки произход....
За какъв *мъжки полов орган* са ти тея космаци по лицето, вземи си намери нещо смислено за вършене вместо да се занимаваш с простотии.
Известната поговорка гласи: "Седи грей са на гъзО си!"
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ген, или имаш или нямаш
Аре си одиме! НА СЕЛО!
ти мозък нямаш за косми ревеш
то густо, то пусто
Ще имаш, ще имаш. Аз брада още на 14 имах, хаха. И на мен ми беше голям кеф, ама сега като я гледам и пипам как е на 4-5 дена, направо лошо ми става. Като брадясам стабилно и минавам за 23-годишен, при все че ми остават 3 месеца до 18. Не си мисли, че брадата ти носи само суперлативи. Навярно искаш да имаш, за да я поддържаш по определен начин - за съжаление, това е много трудно. Трябва всеки ден да я оформяш. Отделно, трябва да се бръснеш на най-много седмица, защото след това започваш да приличаш на клошар. Твой си избор, според мен всичко е до ген.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
След време ще искаш да нямаш брада... много е досадно да трябва да се бръснеш на 2 дена... да не говорим за всеки ден...
Аз едвам издържах една седмица като бях отпуска преди месец... не се търпеше и приличах на клошар... Да не говорим после колко трудно се обръснах, понеже на всеки 1см самобръсначката се задръстваше и започваше да скубе...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Хората искат да нямат брада , че им е омръзнало да се стържат всеки ден , този иска да има ...
Ем, наистина горчицата стимулира оксоямването, другото е тривитаминол-вит а , вит д3 и някъв др, забрайх. Но от горчицата ще видиш промяна след седмица и нещо, мажеш всеки ден по половин-един час. И се бръсни на контра.