.
Отговор в тема
Страница 16 от 18 ПървиПърви ... 612131415161718 ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 444
    Мега фен Аватара на FunkyPie
    ще е в ямбол,нали? ^
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Ахахах скелет щи изям дробчетата
    Creative Technologie

Супер фен Аватара на FasterBeach
    за мене бъбрека

Banned Голям фен
    ок
    значи за 70+% от столичаните
    и да не забравим нашите любими ямболци
    са жалки
    ок
    забравяш,че това са основните жилищни сгради
    Шопите са жалки хора, заслужават да живеят само в панелки. Тука в Ямбол има панелки, но са малко на брой. Хай-лайфа на Ямбол живее на центъра в модерни, тухлени блокове. Селяните и бедняците живеят в панелки в крайните квартали. То така е почти навсякъде де.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    По-скоро 70-80% от българите, живеещи в градовете. Ясно е, че панелките си имат минуси, но са строени доста по-съвестно от повечето съвременни жилищни сгради. За протокола - живял съм в повечето видове жилищни сгради (тухлени, панелни, монолитни).
    Те панелките освен минуси друго имат ли бе? Какви са им плюсовете?

що млъкна
    щото разбра че причисляваш и мама и тати към числото,дети ни тури и нас и цяла България ли?
    и тва ти да си селско говедо не е лесно
    ама трябва кравата да се вози в бмв 111 употреба
    и да живее на некъв ебахти странния и гадно изглеждащ болк,щото разбираш ли,ние сме жалки и тъпи,а той е ямболец
    Що млъкнах ли? Щото имам живот за разлика от вас. Досега бях навънка с БМВ-то и возих едно пиче, докато вие тука във форума се пробвате да ме затапвате, ама нещо не ви се получава хич. БМВ-то ми го взех чисто ново ма, а блокът в който живея е перфектен и се намира на централно градско място.
    Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 19:58

Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Що млъкнах ли? Щото имам живот за разлика от вас. Досега бях навънка с БМВ-то и возих едно пиче, докато вие тука във форума се пробвате да ме затапвате, ама нещо не ви се получава хич. БМВ-то ми го взех чисто ново ма, а блокът в който живея е перфектен и се намира на централно градско място.
    Луд, правиш се на някакъв преуспял гъзар, живеещ едва ли не в най-луксозното жилище на центъра на Ямбол... едва ли най-добрият апартамент в града ще е от някой блок, сеш' се ?
    И аз живея в семейна къща в централната част на града ми, апартаментът, който 'обитавам' е сигурно 2 пъти колкото твоя - и кво ? Чичо Boss ли съм ?
    Айде продължавай си с филмите /поне ни забавляваш/, но стига си налага мнението по тоя тъп и еднообразен начин, окей ?

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FasterBeach Виж мнението
    Луд, правиш се на някакъв преуспял гъзар, живеещ едва ли не в най-луксозното жилище на центъра на Ямбол... едва ли най-добрият апартамент в града ще е от някой блок, сеш' се ?
    И аз живея в семейна къща в централната част на града ми, апартаментът, който 'обитавам' е сигурно 2 пъти колкото твоя - и кво ? Чичо Boss ли съм ?
    Айде продължавай си с филмите /поне ни забавляваш/, но стига си налага мнението по тоя тъп и еднообразен начин, окей ?
    2 пъти по-голям от моя, lol? Щом е 2 пъти по-голям трябва да е мезонет, ъм нека позная... в центъра на София? Велик си бате! Хванал си Чичо Boss за ташаците направо!

2 пъти по-голям от моя, lol? Щом е 2 пъти по-голям трябва да е мезонет, ъм нека позная... в центъра на София? Велик си бате! Хванал си Чичо Boss за ташаците направо!
    Бе мезонет ли е, не знам, ама ти ставаш супер банален с тия ти мнения.
    "БМВ имам, най-якия апартамент имам, а пък панелките не струват" - Мда... надарен си с богат речник, това ти го признавам (хехе).
    А бе няма значение... нямам намерение да обсъждам такива дебилни теми.

И ако толкова много значение има за теб - не, не в центъра на София... в центъра на Благоевград.

Ти не разбра ли, че дори да живееш в най-луксозния апартамент на света и да караш каквато си поискаш кола пак ще си останеш кретен и пак ще си останеш човека, с който всички си правят ташак.. На твое място бих спрял да пиша. Стига си се излагал виж се голям човек си. Карай си смотаното бмв, живей си в старата постройка на село и си чукай евтините парцали (щото не вярвам някоя с акъла си да ти върже) ама не ни занимавай повече с глупостите ти.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Те панелките освен минуси друго имат ли бе? Какви са им плюсовете?
    Например здравина и сеизмична устойчивост.
    Welcome to the Jungle...

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FasterBeach Виж мнението
    Бе мезонет ли е, не знам, ама ти ставаш супер банален с тия ти мнения.
    "БМВ имам, най-якия апартамент имам, а пък панелките не струват" - Мда... надарен си с богат речник, това ти го признавам (хехе).
    А бе няма значение... нямам намерение да обсъждам такива дебилни теми.

И ако толкова много значение има за теб - не, не в центъра на София... в центъра на Благоевград.
    И защото ставам банален ти реши да се изфукаш със семейната ти къща в центъра на Благоевград? Евала ти правим. Така ли няма един, който ми опонира, да живее в нормален блок. А всичките сте или в къщи или в панелки...

Супер фен Аватара на RedArmy
    Единственото нещо, което "чука" тоя райбер са пирони по изгнилите греди на 100 годишната му кирпичена къща
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Така ли няма един, който ми опонира, да живее в нормален блок. А всичките сте или в къщи или в панелки...
    Какво опониране, като ти въртиш една и съща плоча вече хиляда пъти. "Аз имам тухлен 105-квадратов апартамент ново строителство центъра" (мда, видяхме го колко е ново), "карам БМВ, чукам яките пички и съм много готЯн" (за това все още няма доказателства, нито свидетели), "вие сте селяни и живеете в панелки" (това пък е най-изтърканото). Не се ли усещаш кво си клише? Че и наглееш, обвинявайки други, че се фукали.

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Единственото нещо, което "чука" тоя райбер са пирони по изгнилите греди на 100 годишната му кирпичена къща
    Най-вероятно.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 11-06-2012 на 20:50
    Welcome to the Jungle...

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    Ти не разбра ли, че дори да живееш в най-луксозния апартамент на света и да караш каквато си поискаш кола пак ще си останеш кретен и пак ще си останеш човека, с който всички си правят ташак.. На твое място бих спрял да пиша. Стига си се излагал виж се голям човек си. Карай си смотаното бмв, живей си в старата постройка на село и си чукай евтините парцали (щото не вярвам някоя с акъла си да ти върже) ама не ни занимавай повече с глупостите ти.
    Ташак се пробват да си правят с мен само жалкарите, които живеят в панелки, или селяците, които живеят в къщи защото дълбоко в себе си завиждат, че не могат да имат нормално жилище. Нормалните хора биха казали "Евала на това момче, че живее в хубав апартамент в центъра на града", но не, отрепките ще пробват да те свалят на тяхното ниво и да изкарат, че да живееш в огромен апартамент в центъра на града, в модерен тухлен блок, е по-жалко отколкото да живееш в мизерна панелка или в селска къща. БМВ-то не ми е ни най-малко смотано, такива дрисльовци като теб само си мечтаят за такова докато карат на дядо си Жигулата.

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Чукам мръсната курва, която те е изсрала на тоя свят. Аре стига ме обижда, никога не съм живял в къща и няма и да живея...

Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin Виж мнението
    Нормалния блок е панелка !

И както казаха преди мене
    http://novinar.bg/news/panelkite-s-o...0NTs2MA==.html

"Панелните блокове имат още около 10 години живот. След това те трябва или да се санират, или да се разрушат. Това заяви в понеделник Атанас Черешаров, общински съветник в Столичния общински съвет (СОС) пред БНТ."

Сад стори бро.
    Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 20:54

Ти си кал под ноктите ямбооооол

не искам тая тема да изчезва.. никога

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ямбой се хвали, че са му дали жилище в центъра след като бутнаха предишното му - Блок 20 (google it)

На външен вид го докарван на синром на Даун. Толкова е зле, че и в special olympics тима не го искат понеже не е team player.

Grumpy old madman

аз просто си се смея, както и повечето, които пишат в темата предполагам, нито ше доказвам на някой нещо, нито се хваля с нещо, нито имам причини да лъжа

"Евала на това момче, че живее в хубав апартамент в центъра на града"
    Е да ама забрави да кажеш, че апартамента е в ЯМБОЛ. Двеста пъти по-добре е панелка в някой от големите ни четири града, пред това твоето. Ама ти си абсолютен дебил не ми се обяснява повече с теб, само те съжалявам как ще се чувстваш в деня в който осъзнаеш каква безполезна отрепка си.

То в темата само Ямбой се хвали с жилището си, колата си, бизнеса си и какво ли не още.
    А на външен вид го докарва като par excellence умствено изостанал унтерменш, кандидат за слава от "Най-мразим селски пръчки и леопардови щампи" с "лошия" поглед ака. "много ще ви бия с голо дупе по ташаците"
    Grumpy old madman

Обаче Ямбол имам чувството че някой бая време му е седял на главата и се е сплескал от шкембето надолу Ама така е, той си кара бавареца и дебелее, а ние бедняците ходим пеш

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Дайте снимка на японското БМВ от Перник
    Creative Technologie

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Само да кажа че тоя така ви върза да напишете кусур страници и единственият по-успешен трол в тоя форум би бил илко хД
    Always wanna play but never wanna loose

http://prikachi.com/images/291/2845291O.jpg
    че даже е скрил и номера 'убавеца, да не би случайно да издирим японеца, дето го кара

Цитирай Първоначално написано от vankovvv Виж мнението
    Само да кажа че тоя така ви върза да напишете кусур страници и единственият по-успешен трол в тоя форум би бил илко хД
    ако не си запознат с личността му наистина би си помислил че е трол, ама истината е че просто е мазохист, палячо който няма кво да прави освен да си измисля живот и да гледа как ше реагират другите на това

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Замислял ли си се че това може да са един и същи човек ;О
    ПП. ЯМБОЛСКИЯ ИЛКО
    Always wanna play but never wanna loose

Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin Виж мнението
    Тва го казаха 10 страници по-напред. Просто няя кво да се прави
    Иначе при илко тактиката "Убии ретарда с мълчание" проработи отлично.
    Като ни омръзне и тоя - пак така.
    При Илко имаше една култова тема, където Мачока за 3 дни беше без админски права. Илко удари гз в тавана, че той бил причината понеже бил писал мейли на инвестор. Смях и сълзи беше темата. После Мачо се върна и Илко както пишеше яко мнения млъкна. От тогава спря да проповядва и ДОИП.
    Grumpy old madman

тва го помня и беше култ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си