- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
Ахахах скелет щи изям дробчетата![]()
Creative Technologie
Шопите са жалки хора, заслужават да живеят само в панелки. Тука в Ямбол има панелки, но са малко на брой. Хай-лайфа на Ямбол живее на центъра в модерни, тухлени блокове. Селяните и бедняците живеят в панелки в крайните квартали. То така е почти навсякъде де.
Те панелките освен минуси друго имат ли бе? Какви са им плюсовете?
Що млъкнах ли? Щото имам живот за разлика от вас. Досега бях навънка с БМВ-то и возих едно пиче, докато вие тука във форума се пробвате да ме затапвате, ама нещо не ви се получава хич. БМВ-то ми го взех чисто ново ма, а блокът в който живея е перфектен и се намира на централно градско място.![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 19:58
Луд, правиш се на някакъв преуспял гъзар, живеещ едва ли не в най-луксозното жилище на центъра на Ямбол... едва ли най-добрият апартамент в града ще е от някой блок, сеш' се ?
И аз живея в семейна къща в централната част на града ми, апартаментът, който 'обитавам' е сигурно 2 пъти колкото твоя - и кво ? Чичо Boss ли съм ?
Айде продължавай си с филмите /поне ни забавляваш/, но стига си налага мнението по тоя тъп и еднообразен начин, окей ?
Бе мезонет ли е, не знам, ама ти ставаш супер банален с тия ти мнения.
"БМВ имам, най-якия апартамент имам, а пък панелките не струват" - Мда... надарен си с богат речник, това ти го признавам (хехе).
А бе няма значение... нямам намерение да обсъждам такива дебилни теми.
И ако толкова много значение има за теб - не, не в центъра на София... в центъра на Благоевград.
Ти не разбра ли, че дори да живееш в най-луксозния апартамент на света и да караш каквато си поискаш кола пак ще си останеш кретен и пак ще си останеш човека, с който всички си правят ташак.. На твое място бих спрял да пиша. Стига си се излагал виж се голям човек си. Карай си смотаното бмв, живей си в старата постройка на село и си чукай евтините парцали (щото не вярвам някоя с акъла си да ти върже) ама не ни занимавай повече с глупостите ти.
Единственото нещо, което "чука" тоя райбер са пирони по изгнилите греди на 100 годишната му кирпичена къща![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Какво опониране, като ти въртиш една и съща плоча вече хиляда пъти. "Аз имам тухлен 105-квадратов апартамент ново строителство центъра" (мда, видяхме го колко е ново), "карам БМВ, чукам яките пички и съм много готЯн" (за това все още няма доказателства, нито свидетели), "вие сте селяни и живеете в панелки" (това пък е най-изтърканото). Не се ли усещаш кво си клише? Че и наглееш, обвинявайки други, че се фукали.![]()
Най-вероятно.
Последно редактирано от DarkTemplar : 11-06-2012 на 20:50
Welcome to the Jungle...
Ташак се пробват да си правят с мен само жалкарите, които живеят в панелки, или селяците, които живеят в къщи защото дълбоко в себе си завиждат, че не могат да имат нормално жилище. Нормалните хора биха казали "Евала на това момче, че живее в хубав апартамент в центъра на града", но не, отрепките ще пробват да те свалят на тяхното ниво и да изкарат, че да живееш в огромен апартамент в центъра на града, в модерен тухлен блок, е по-жалко отколкото да живееш в мизерна панелка или в селска къща. БМВ-то не ми е ни най-малко смотано, такива дрисльовци като теб само си мечтаят за такова докато карат на дядо си Жигулата.
Чукам мръсната курва, която те е изсрала на тоя свят. Аре стига ме обижда, никога не съм живял в къща и няма и да живея...
http://novinar.bg/news/panelkite-s-o...0NTs2MA==.html
"Панелните блокове имат още около 10 години живот. След това те трябва или да се санират, или да се разрушат. Това заяви в понеделник Атанас Черешаров, общински съветник в Столичния общински съвет (СОС) пред БНТ."
Сад стори бро.![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 20:54
Ти си кал под ноктите ямбооооол
не искам тая тема да изчезва.. никога
Ямбой се хвали, че са му дали жилище в центъра след като бутнаха предишното му - Блок 20 (google it)
На външен вид го докарван на синром на Даун. Толкова е зле, че и в special olympics тима не го искат понеже не е team player.
![]()
Grumpy old madman
аз просто си се смея, както и повечето, които пишат в темата предполагам, нито ше доказвам на някой нещо, нито се хваля с нещо, нито имам причини да лъжа![]()
Е да ама забрави да кажеш, че апартамента е в ЯМБОЛ. Двеста пъти по-добре е панелка в някой от големите ни четири града, пред това твоето. Ама ти си абсолютен дебил не ми се обяснява повече с теб, само те съжалявам как ще се чувстваш в деня в който осъзнаеш каква безполезна отрепка си.
То в темата само Ямбой се хвали с жилището си, колата си, бизнеса си и какво ли не още.
А на външен вид го докарва като par excellence умствено изостанал унтерменш, кандидат за слава от "Най-мразим селски пръчки и леопардови щампи" с "лошия" поглед ака. "много ще ви бия с голо дупе по ташаците"
Grumpy old madman
Обаче Ямбол имам чувството че някой бая време му е седял на главата и се е сплескал от шкембето надолуАма така е, той си кара бавареца и дебелее, а ние бедняците ходим пеш
![]()
Дайте снимка на японското БМВ от Перник![]()
Creative Technologie
Само да кажа че тоя така ви върза да напишете кусур страници и единственият по-успешен трол в тоя форум би бил илко хД
Always wanna play but never wanna loose
http://prikachi.com/images/291/2845291O.jpg
че даже е скрил и номера 'убавеца, да не би случайно да издирим японеца, дето го кара
ако не си запознат с личността му наистина би си помислил че е трол, ама истината е че просто е мазохист, палячо който няма кво да прави освен да си измисля живот и да гледа как ше реагират другите на това
Замислял ли си се че това може да са един и същи човек ;О
ПП. ЯМБОЛСКИЯ ИЛКО
Always wanna play but never wanna loose
При Илко имаше една култова тема, където Мачока за 3 дни беше без админски права. Илко удари гз в тавана, че той бил причината понеже бил писал мейли на инвестор. Смях и сълзи беше темата. После Мачо се върна и Илко както пишеше яко мнения млъкна. От тогава спря да проповядва и ДОИП.
Grumpy old madman
тва го помня и беше култ