- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Расте ми мъдрец, имам мускулна треска, за утре тотално бях забравила, че имам задача по упражнение... ще я правя в движение.
Ма съм щастлива. Видях си Алексчо, имах интересна среща с интересен човек...
Аз съм няква бахти късметлийката... има по-ценни неща от джакпота от тотото. Аз съм си уцелила.. един личен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Малко ми е коледно! :Д
И имах много хубав уикенд. Е, и някои разкрития, ама тях си ги знаех отдавна и нищо ново не ми казаха.
И все пак беше якоооо!
Добре ми е, имахме нужда от такава вечер. Много мило беше всичко, като цяло си е напредък някакъв, който много ме радва. Искам да си го чувствам близък просто.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Най-после дочаках да пуснат пак "Под прикритие"Иначе както винаги ми е скучно,ама съм си свикнала със скучния живот
![]()
Мачът хич не върви...да ме бяха викнали да заместя КАПИТАНА
Установявам, че оня лаф за определението за учене е доста верен, заблуждавайки се, че уча за "Септември" с отворен форум :д
А утре тая класна ще ми вземе здравето... Нищо де, спокойна седмица се очертава, ще напредна с някои задачки.. чакам да се опарича скоро, че ми се пазарува. И ми се готви. Неистово много.
Започнах начисто поне с компютъра.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хубаво ми е. Лекъ сънено, но с напредването на деня ще се разсъбудя. След малко тръгвам за работа.
Облякох се топло, пих кафе, понеделник сутрин ставам сравнително лесно, другите сутрини вече започват да мъчат повече като че ли.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
late conversation-ите ми изиграват доста лоша шега :д
е, ще закъснея малко за лекция, пък от утре по-сериозно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ем, явно съвсем съм се бъгнала, да стана 2 часа и половина преди обичайното ми събуждане и да не мога да заспя. :Д
И знам, че като отида на лекция веднага ще ми се доспи.
:Д
Откачена работа.
Иначе ми е малко виновно за онази вечер, ако не се бях стресирала толкова много, можех да му спестя посещението до болницата, въпреки че този умник изобщо не заслужава каквото и да било съжаление от моя страна, след тъпото му поведение напоследък.
И имам някакво усещане, че скоро нещо ще се случи. Не с него, просто... нещо.
Понеделник сутрин ми е някакъв ужас. Ставам, зъби, пия кафе, душ, грим/коса, обличам се и изчезвам. Всичко в рамките на 30-40мин. Като робот се чувствам вече. Добре, че се очертава по-разнообразна седмица, но пък тооооолкова натоварена, че ми призлява.
Everything changes, but beauty remains ...
Смазана... Не трябваше да лягам нощес, трябваше да си будувам както си бях запланувала. Днес щях да се наспя, а сега ще ми отиде целия ден в дрямка... Пфу! Поне нямам много домакинска работа и има шанс да я свърша за 20 мин.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Забелязвам една тенденция напоследък.
Аз имам някакви основание да не вярвам в любовта. И все пак се опитвам колкото и на моменти да ми е трудно. За сметка на това пък последните години съдбата ме среща често с хора,които според думите им или хич не вярват в любовта или доста се съмняват в нея.Аз се заемам със задачата да ги убеждавам колко велика е любовта и как всъщност не са толкова прави. И хоп...съдбата до най-много една година ( често и за по-малко) потвърждава думите ми![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
не се чувствам добре. губя се малко. много съм анти човечество. а трябва да се събирам с хора днес. пх!
или да извадя малко от заделените пари и да напусна София...
Забравил си е един суитчър в нас и сега съм го гушнала. Мирише на него. Плача си тука тихичко. Не съм наранена или ядосана, щастлива съм, защото той съществува. Защото съм го намерила и задържала до себе си. Казват, че козирозите или спят с една жена един път и я забравят, или се влюбват за цял живот. Мисля, че той е направил второто, колкото и нарцистично да звучи от моя страна. Чувствам, че нищо не може да ме накара да спра да го обичам. Каквато и простотия да направи и каквато и глупост да каже за мен. Дори и да не ме иска, аз ще го обичам. Бий ме, обичам те.
Toлкова пък да ненавиждам понеделник и гадния ноември. Искам декември, пък!
Болна съм, не можахме да се видим тая седмица, ако се влоша няма да може да се видим и следващата...не мога само с едни разговори да карам :с
Толкова ми е познато това. Стоим си, гледам го и почват да ми текат сълзи... Кога от умиление, кога от мъка, кога от детска радост...
Мина класното. Доволна съм от себе си. Дано и даскалката да е доволна, но се съмнявам :д
Отдала съм се на мързел, но след малко подхващам прането, че Ботев мен чака.
Пия си кафето,почивам още 30 минутки и започвам да уча.
Много е приятно времето за разходки навън.
В главата ми е пълна каша,много съм объркана.
Ставането беше трудно, защото почти цяла нощ не спах.. :X
Класното по бълг.ез мина.
Сега съм пред дилемата дали да изляза навън ( времето е страхотно ) или да седя и да уча Вазов ..![]()
В главата ми е пълна каша..иска ми се да се махна от скапания град, нооо.. ШАНС |(
ТОЙ е непрекъснато в мислите ми и ми се иска вече да сме заедно <3
Изтощена, изтощена. Думи нямам. Никой нищо не знае, никой не може да ми помогне. Учителя казва да не решаваме, да си почиваме, че ъъххх. Ама как по дяволите когато имаме тест в сряда????
Оххх, искам един уикенд с приятелки. И само толкоз.
mfmf класирах се за стипендия и съм щастливо, или поне бях, докато не осъзнах как реалността ми шиба един шамар... Осъзнах колко близо съм до малката си-голяма мечтичка да си взема хубаво апаратче втора ръка и как тая стипендия трябва да отиде за други неща, а не за това, което си мечтая.. Чудя се кое е по-гадното... дали когато нямах средствата, а исках, или когато ще ги имам и пак няма да мога..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.