.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Post за "оборотните" в сайта

Може ли да попитам нещо "големите разбирачи" след като самия сайт се казва "tiinproblem" тоест свързано е с тийнейджърите, те искат да знаят нещо, интересуват се от нещо, искат мнения, помощ и други и са тук, за да разберат поне малко от информацията, която искат. Та да ви питам, нужно ли е да казвате "О, колко глупав въпрос" или "Този въпрос е задаван вече" и да се обяснявате излишно с обиди и разсъждения за вързастта при положение, че е за тийн.
    Удоволствие да го правите, да не би по този начин да избивате комплекси или пък да се чувствате на по-високо ниво?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ти вече наистина прекаляваш.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    teenproblem *

И не, не го правим, за да избиваме комплекси и щот сме тъпи и се чудим с кого да се заяждаме...
    Просто повече пишем тука от една камара време... и гледаме по цял ден едни и същи теми с едни и същи малоумни въпроси ..
    Мхм... и като цяло ни е дошло до гуша от хора, които мноооого се засягат от негативните коментари, относно тъпите въпроси, които задават ...
    Не може да чуваш само неща, които харесваш .. това е живота, свиквай

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Позадръж се в сайта известно време. Виж как в седмицата се пускат по 5 еднакви теми, задаващи едни и същи въпроси. Въпроси, на които чинно си отговорил първите 20 пъти и виж дали на 21-вия път няма и на теб да ти писне да се обясняваш.

Да не говорим, че в сайта има една функция "Търсене", която, ако се използва по предназначение, ще ви намери отговорите на тези толкова екзистенциални въпроси като "Малка ли ми е пишката".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    и защо мислиш така

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    +

Цитирай Първоначално написано от irenka_96 Виж мнението
    и защо мислиш така

Защото освен тъпите теми,които задаваш, сега и питаш едва ли не - защо да не се пускат тъпи теми Еми нормално, че на хората тук им е писнало от едно и също и когато 1000 пъти са си дали мнението по един въпрос на 1001-вия ще кажат "Това вече го има"... (при това в чести случаи само няколко теми по-надолу )
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен
    БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ МАЛУМНИ ДЕЧИЦА КАТО ТЕБ !

Момиче , прекаляваш. Не си някоя ВИП персона.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    FAKE BIATCH, GTFO

/винаги ми се е искало да го кажа на някого :/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Вие не сте тези,които да кажат кой прекалява и кой не,но пък аз казвам,че авторката е тъпа .

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на tori
    Мацка, правописа е "майка плаче"... Ни българския, ни английския са ти добре. Обясниха ти по-горе за темите, няма да съм поредната.
    БТВ, темата не е за тук.

Супер фен Аватара на Anonys
    Ти циганка ли си? (не съм расист, само питам)

по темата: Има едно нещо, наречено ГУГЪЛ, в което, като напишеш въпроса си и излизат ХИЛЯДИ теми. Казвам хиляди, 'щото щом сме написали "има я тази тема", значи наистина я има и можеш да я намериш лесно. Друг е въпроса ако имаш някакъв по-сложен въпрос, свързан лично с теб и няма ПОДОБНИ случаи. Тогава ще се обърнем с внимание към теб и ще ти отговорим интелигентно (поне за можещите).

Ааа, не не не вие всичките не сте добре
    1-во на мен не ми пука колко пъти го има влизам в този сайт за отговори и искам да получа такива а не заяждане и обиди от страна на други, след като не ви изнасят въпросите, никой не ви кара на сила да давате мнение по 1000 пъти мълчете си
    2-ро абе ти много оценки даваш хайде давай себе си, май малоумния си ти, че на всяка тема не отговаряш сериозно и както трябва, дори понякога говориш за съвсем друго
    3-то радвам се, че си полъскана..пфф
    4-то ти найстина имаш психични отклонения
    5-то ти пък селяк глупав на 12 години се прави на интересен, как преценяваш, че съм тъпа, след като не ме познаваш?
    6-то "мацка" съжалявам, че от бързане съм допуснала няколко грешки и все пак съм на фонетична, ти сиг. никога не го правиш..пф смешка..колкото за темата щом съм преценила да я сложа тук значи има за какво ти само можеш да си траеш
    7-мо НЕ НЕ СЪМ колкото до "Google" за пръв път го чувам, благодаря много, че ми каза за него..омгггггггг......

само това ще кажа, всеки е прав за себе си, докато не се поставиш на мястото на другия/те не можеш да разбереш защо,аааа не категоризирам никого, проблема е точно този от вчера имам регистрация а вие нападате, е ти какво искаш да мълча ли

Голям фен Аватара на adoreher
    Оффф ти проста ли или малоумна

Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    Оффф ти проста ли или малоумна
    ти си избери едното аз другото, Боже, Боже

Кво боже
    обясняват ти като на нормално животно,
    Ти се държиш като най-великата
    Не знам дали се изживяваш като кварталната принцеса,ама не си толкова специална

miminko, ако не ме нападаха, нямаше да се репча, бъди сиг. не започнах аз първа и съм такъв човек, който няма как да мълчи при такова положение, за това направих и темата

Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    Кво боже
    обясняват ти като на нормално животно,
    Ти се държиш като най-великата
    Не знам дали се изживяваш като кварталната принцеса,ама не си толкова специална
    не се изживявам като никаква, не си ти човека, който ще определя колко съм специална, аа да и ако ти се имаш за животно при повечето хора не е така, също така за мен повече от обясненията не са нормални, ако ти си свикнала да ти обясняват така, аз не съм

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Видях ти темите, никой не те нападна без причина.
    значи за мен израз от сорта "офффф ти тъпа ли си", "престани с тъпите си въпроси ма" и др. не е както трябва

Мега фен
    Абе има право момичето до някаква степен. На запад тва отношение в тийна (което и аз си позволявам) ще докара бананче на 99.9% от потребителите тук.

Наричам те животно, щото всеки бял човел
    щешв да е стоплил за квоо иде реч

А като не си свикнала или ще свикнеш,
    или изчезваш. По специална оъ другите във форума не си.

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от irenka_96 Виж мнението
    Може ли да попитам нещо "големите разбирачи" след като самия сайт се казва "tiinproblem" тоест свързано е с тийнейджърите, те искат да знаят нещо, интересуват се от нещо, искат мнения, помощ и други и са тук, за да разберат поне малко от информацията, която искат. Та да ви питам, нужно ли е да казвате "О, колко глупав въпрос" или "Този въпрос е задаван вече" и да се обяснявате излишно с обиди и разсъждения за вързастта при положение, че е за тийн.
    Удоволствие да го правите, да не би по този начин да избивате комплекси или пък да се чувствате на по-високо ниво?
    Ако не ти харесват хората тук, ходи другаде, кой ти пречи.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз съм антисоциален комплексар, девствен съм, затова съм озлобен към всички и всичко!

На простотията си ли се смееш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си