.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    boqnchoo
    Guest
    i az imam sashtiq problem no moq telefon e sony xperia tipo

Голям фен Аватара на HardJ
    Дай малко повече информация
    Как е блокиран,какво ти пречи да го ползваш ?

Ако говориш за заключване на екрана с парола ПИН ....не знам как да го отключиш без ресет...какво имаш важно....ако са снимки ще ти останат,контактите ще се възстановят....приложенията гугъл ще ги възвърне ,но само приложенията без данните....ако знаеш акаунта пробвай да сгрешиш много пъти и дано ти поиска акаунта,в което се съмнявам и гледай да има интернет на телефона защото няма да може да се потвърди паролата на акаунта

дамски обувки на ток

david_villa.1993
    Guest

zdr

zdr te imam Lenovo A 536 imam sushtiq problem smenih parolata vkarvam q a ne q o4ita izpisva grshna probvah s izklu4vane i s dvete kop4eta za zvuka i izklu4vaneto i mi izliza bel ekran i na kitaiski neshto i tova e ima li reshenie na problema
    Последно редактирано от david_villa.1993 : 01-12-2017 на 17:37

david_villa.1993
    Guest
    opitah pak i nekakvi kitaiski simvoli i cheren ekran s sini kitaiski tupotiqq i otborqvashe 1,2,3,4,5,6,7,8,9 stigna do 13 i izvadih bateriqta sega pak opitvam i samo beliq ekran ima li nadejda ili da si go dam na razbirachi

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Това е сервизното меню, но при Lenovo е на китайски. Трудно се улучва кое е Factory Reset

здравейте колеги, имам samsung galaxy a5 2016, зададах му reset to factory settings, включи се, поиска ми google acoount, написах си emaila, дадох NEXT и нищо не стана, смених паролата, потвърдих я, пробвах отново, написа emaila i паролата, дадох NEXT и ме връща пак да пиша парола и емайл и сега не мога да си активирам телефончето, моля за помощ, ако някой има представа какво се случва

Най - вероятно преди това е бил зададен този акаунт и е станал като защитна парола за твоят телефон. Според мен този акаунт трябва да се премахне софтуерно. Преди имах същият проблем, само че със Samsung account, но за щастие успях да го премахна.

Преди време защитата на андроид беше по-проста и след фактори ресет забравяше всичко включително акаунта на гугъл, но вече след фактори ресет не забравя акаунта в гугъл и единственият вариант да си го пуснеш е или да се въведе стария акаунт или да се извърши една малко по-сложна процедура така че да се отворят настройките и да се изтрие стария имейл.
    youtube.com/watch?v=B-fkHn0g_wA

Това е един вариант, но има и други подобни зависи от телефона, защото не на всеки му действа едно и също.

Nqkoi da mi pomogne kupix si telefon samsung A3 .i naskoro se bagna i mo vkarax fabricnite nastroiki
    I sega idva i problaema pri startirane na telefona iskami da vkaram imeila skoito e bil sinxroniziran predi da vkaram fabricnite nasroiki pak as si nqmam na predstava kakav e shoto e vtora opotreba i s neizvesten sobstvenik i nemoga da preskocha po nikakkav nacin tazi stapka

Цитирай Първоначално написано от Rafabg Виж мнението
    Nqkoi da mi pomogne kupix si telefon samsung A3 .i naskoro se bagna i mo vkarax fabricnite nastroiki
    I sega idva i problaema pri startirane na telefona iskami da vkaram imeila skoito e bil sinxroniziran predi da vkaram fabricnite nasroiki pak as si nqmam na predstava kakav e shoto e vtora opotreba i s neizvesten sobstvenik i nemoga da preskocha po nikakkav nacin tazi stapka
    Потърси за Google Bypass в Youtube за съответният модел. Правил съм го на много телефони и е елементарно.
    Ама интересно, че не го помниш. По принцип всеки, който продава телефон му връща фабричните настройки при продажба. Ако е краден, не се занимавай, че ще те хванат.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си