.
Отговор в тема
Страница 11 от 26 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 643
  1. #251
    anonymous708973
    Guest
    Аз пак се отбивам^^
    Преди партито за рождения му ден се загрижи дали съм яла и дали няма да пия на гладен стомах, 15 пъти ми повтори да ям :д
    Излишно е да споменавам как ми благодари 10 пъти, че направих някакви малки нещица за прихапване или че дадох идея на приятелите му за подарък.
    И като ми се фръцка да ме пита как изглежда с това и онова... пък на мен ми текат лигите, нали :д
    И като се гушнем да гледаме филм и си сложи главата на рамото ми (което по принцип ненавиждам) - толкова ми е сладичък, миличък и невинен.
    И като ми разказва как като се събуди по някое време, ме целувал, пък аз съм съм се усмихвала насън :д
    Вчера приятелка дойде на гости у тях, за да се видим с нея, той й направи вечеря и ни остави 2 часа да се набърборим порядъчно и само тук-там се включваше с някой въпрос или си отбелязваше някоя нова дума.
    Или вчера излизам от банята и той се смее на думата "прахосмукачка" После и на "пуканки".
    И като ме пита дали искам сирене към виното и аз се изненадам, а той каже "Е, наистина ли, как ще забравя да купя сирене!"
    Днес само му се оплаках мимоходом, че не разбирам едни неща, той реши да ми ги обяснява, въпреки че му казах, че първо ще си прочета урока и тогава ще го питам
    Ой.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-27-2014 на 13:45

  2. #252
    Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Регистриран на
    Jun 2010
    Мнения
    1 963
    Почти се насълзих

  3. #253
    anonymous708973
    Guest
    Вчера ме покани да ядем суши - аз де, той не обича - и да пием коктейли. Беше ми много миличък и си беше сложил официалните обувки и сако :inlove:
    И ми заяви, че съм била много сладка пияна и много ме харесвал (само ???) тогава, вероятно имаше нещо общо с приповдигнатото ми настроение, подскачането към вкъщи в стил Червената шапчица и въргалянето из леглото с изпънати ръце и крака и кикотене
    И ми каза, че съм изглеждала суперщастлива и доволна във фитнеса - което е факт, старая се да не изглеждам измъчена и сърдита, както често се случва, когато се концентрирам. Първо това ми беше казал, аз се засегнах и се упражнявах да се усмихвам като олигофрен дори когато съм сама, та сега ми е доволно, че е забелязал. Ама той всичко забелязва, нереално е чак.

    Хихи, сега се сещам - един път сложих последното руло тоалетна хартия и вечерта той се хвана за главата, че няма повече, а аз придвидливо бях примъкнала от нас двечки, та тогава беше впечатлен от моята досетливост :д Звучи мегадебилно, знам :д

  4. #254
    anonymous708973
    Guest
    двоен
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-04-2014 на 00:10

  5. #255
    Мега фен
    Регистриран на
    May 2007
    Град
    В деколТето тИ
    Мнения
    3 103
    #anarchystyle

  6. #256
    Супер фен Аватара на shmatarok
    Регистриран на
    Sep 2011
    Мнения
    2 493
    ^ е, хайде сега, сладко е

  7. #257
    Мега фен
    Регистриран на
    May 2007
    Град
    В деколТето тИ
    Мнения
    3 103
    мнооого
    чак да ти се прииска да си хванеш гадже и да вършите същите неща

  8. #258
    Мега фен Аватара на Colouring
    Регистриран на
    Mar 2010
    Мнения
    4 269
    С предишния ми приятел си пишехме писма. Просто беше много мило като идея и чувството, което изпитваш, когато получиш писмото и започнеш да го четеш, беше страхотно. Абе, много обичам такива нещица.
    Най-милото, което е правил сегашният ми, макар и за месец, беше как ме гледаше цяла седмица, когато бях с шарка, а той не е карал. :Д Всеки ден ми носеше храна, готвеше ми, гледаше ме пъпчаласа и отвратителна и ми казваше, че пак съм по-красива от всички момичета, които познава. :Д

  9. #259
    Мега фен Аватара на draid
    Регистриран на
    Apr 2008
    Мнения
    5 918
    Че къде успя да намериш шарка пък и ти.

  10. #260
    Мега фен Аватара на Colouring
    Регистриран на
    Mar 2010
    Мнения
    4 269
    Мани, мани, съквартирантката ми я лепна отнякъде, нямам идея откъде, аз не бях карала никаква шарка и гледай как се кара варицела в общежитие. Ужас беше. Първият ми месец в ТУ беше доста забавен, хах.

  11. #261
    Ами мога да кажа за бившият си приятел кое беше най-милото нещо, което е правил за мен..Ами имало е моменти на романтика..малко-но пък запомнящи се.. Ами значи понеже и двамата сме от различни градове..И аз му бях ходила на гости за два дни. Обаче не останах да спя у тях, понеже нямаше как тогава и спах в една моя приятелка, проблемът беше, че аз исках да остана поне две вечери в града и да спя в приятелката си, но така се получи, че спях само една вечер у тях, понеже тя на другият ден имаше неотложна работа.И както и да е, бяхме решили с тогавашния ми приятел, да си тръгна чак на другият ден вечерта с влака..И целият ден си бяхме заедно..аз си знаех , че има влак вечерта, знаех в колко, но разбира се, реших все пак час преди да тръгнем за гарат да влезем да проверим разписанието.. и разбира се имаше промяна, и тя беше свързана с това, че нямаше изобщо влак вечерта за моят град..имало, но е било по-рано..и аз го бях изпуснала..Ии.. нямаше къде да спя, у тях нямаше просто как.изпаднах в паника..какво ще правя сега. и разбира се на него му хрумна щурата идея.. да прекараме заедно вечерта някъде навън до сутринта, докато стане време за влак или автобус. който да хвана и да се прибера. И така каза на майка си, че ще спим в негов приятел,тя му повярва, а ние всъщност цяла вечер..от 21:30ч. вечерта до 07:30 сутринта ние бяхме навън..по принцип трябваше да сме до 06:00ч. сутринта, понеже тогава би трябвало да има автобус, но с моя късмет нямаше.. и чак в 07:30 си хванах влака. А всичките тези часове.. ние се шляхме навън, къде ли не ходихме.. обиколихме центъра няколко пъти,даже си харесах в един магзаин една чаша на моята любима певица..и междудругото след време..когато той ми дойде на гости, ми подари тази чаша, която си бях харесала..и така, и после бяхме поне един-два часа на една пейка в градската градина..даже и едно котенце беше дошло при нас,гледахме звездите, говорихме си за бъдещето.. после пък бяхме пак около един два часа в един друг парк..пак на една пейка.. и поенже на мен много ми се беше приспало..легнах и си сложих главата в скута му.. и така съм заспала за малко..беше ми доста студено..той през цялото време ме гушкаше..топлеше.. не смееше да мръдне за дане ме събуди..после пък влезнахме в един вход на блок.. седяхме и тама малко..на стълбите..после решихме да излизаме.. и той ме хвана за ръката притисна ме до стената и започна да ме целува.. и така сигурно половин час.. и вече най-накрая от много разходки..влезнахме в гарата да чкаме влака.. беше към 05:30ч. сутринта..и пак ме гушкаше.. през всички тези часове не спря да ми приказва супер милите и сладки неща..не спря да ме целува и гушка..ии супер якото ми беше..ии така, каквото и да става ..това винаги ще остане в съзнанието ми като спомен, също и други такива мили неща, които е правил за мен!!

  12. #262
    Мега фен Аватара на tori
    Регистриран на
    Jun 2012
    Мнения
    16 955
    Ех, да, тва и на мен са ми го правили. Не гадже, но един от приятелите. Той в София учи, но нямаше как да го прибера вкъщи та цяла вечер на вън, на студа. Познай как пандичката си ме гушка, за да ме стопли и как си държахме душите в шепи. И двамата след тежки раздели, събираме си парчетиите, (силно казано) влюбени в некви хора, седим по пейките и мрънкаме... :д Заспах му в ръцете и имах чувството, че съм си гушнала най-добрия приятел и съм задрямала. Наскоро пак искаше да ми иде на гости ама вече беше станало ебати кучия студ та пропуснахме, но още като се запролети гледай как Тори ще спи по пейките на София с пандичката, защото е ту майнстрийм да пиеш на маса като бял човек.

  13. #263
    anonymous708973
    Guest
    Толкова се старае и най-обикновената вечер да я направи някак по-мила, по-"наша си". За да ми се реванширал за вечерята, сложи сини салфетки, една синя свещ, наля по една чаша вино и наряза сиренце върху синя чиния. И гледахме анимационно филмче с динозавърчета ("Земята преди време")^^ И ме гушка през цялото време, ама наистина през цялото... или като ляга вечер, обича аз да го прегръщам докато е с гръб към мен.
    И каза, че е свикнал да му се натискам да го гушкам, когато съм с ледени ръце - което е 90% от времето, ама не ми е казал, че му е неприятно.

    Тази сутрин му оставих едни капки със сладка бележка как да ги пие, много се зарадвал.
    И мисля да му пусна нещо в пощенската кутия, че толкова педантично си я проверява по 2 пъти на ден :д

  14. #264
    Мега фен Аватара на 102
    Регистриран на
    Aug 2012
    Мнения
    8 312
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    гледаше ме пъпчаласа и отвратителна и ми казваше, че пак съм по-красива от всички момичета, които познава. :Д
    значи познава много много грозни

  15. #265
    Супер фен Аватара на leadyflame
    Регистриран на
    Mar 2009
    Мнения
    1 156
    ставай жено, пръй закускат, чИ съм гладен.. все нещо романтично има, явно харесва закуската ми. (лове)

  16. #266
    Мега фен Аватара на 102
    Регистриран на
    Aug 2012
    Мнения
    8 312
    и умението ти да разчиташ сложните знаци

  17. #267
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Регистриран на
    May 2012
    Мнения
    13 929
    тъжно е, че няма какво да пиша ) :
    последното мило, което се сещам е смс, който гласи 'дигай си задника' ))) :

  18. #268
    Най-милото.. мисля че беше, когато ми прати без причина цветя по куриер в къщи. Стана ми много хубаво.

  19. #269
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Sofia
    Мнения
    5 536
    да се подвизава от 3 дни в София, без да ми се обади, все пак сме на 2000км, аз, разбрала от общ приятел, вбесена да се нахвърля да питам какво е това безобразие и да разбера, че искал да ме изненада и да се появи направо на дипломирането ми.. е, почувствах се като идиот, благословен идиот

  20. #270
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    :}}

  21. #271
    Супер фен Аватара на Naive
    Регистриран на
    Jul 2010
    Град
    София
    Мнения
    2 295
    Излезе вечерта в студа да ми купи мастика, защото ми дойде, бях забравила моята вкъщи и се побърквах от болки. :З Но най-милото е, че почти я изпихме, остана само малко и на следващия ден не се видяхме, пък той не я беше допил, а я беше оставил на мен. Много се зарадвах, хаха. :Д

    И гледахме един епизод на сериал, който той вече е гледал, и тъй като за него епизодът е бил особено драматичен и му е повлиял на съня, беше планирал кога да го гледаме. Да не е точно преди лягане, за да мога да си заспя, хаха. А пък аз не се впечатлих особено накрая, но самата загриженост е безценна.

    И като ми прави масаж на гърба, сякаш ми натиска някакви бутони на смеха и изпадам в истеричен, много характерен смях, хаха, и ми се смее на смеха. И е супер мило и шлядко как се разсмива след всеки бутон. :Д

    И това може да изглежда като разглезеност - но пътят от метрото до тях е дълъг, досаден и страшен. Мен наистина ужасно много ме е страх от тъмното и да вървя сама в тъмното, дори да е 6 часа, защото са ме ограбвали/напдали с нож и т.н., та той ме взима с колата си от метрото, когато ходя в тях (и е тъмно). :Д

    Напоследък започнах да забелязвам все повече колко мили жестове прави ежедневно...

  22. #272
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Sofia
    Мнения
    5 536
    като чета какви малки неща споменавате, се усещам, че не достатъчно често вербализирам благодарността си за загрижеността ( така трябва, обаче

  23. #273
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Регистриран на
    Sep 2010
    Мнения
    8 372
    -Научил се е да казва "Еве, спиш ли" . И когато сме заедно ме буди с това и прекрасните му голеееми сини очи.
    -Всяка сутрин ми пожелава добро утро. Всяка нощ си лягаме с лека нощ. В чата, поради 2-3к километра разстояние.
    -Чували сме се само няколко пъти за времето в което не сме били заедно и сме си говорили веднъж с камери - звучи толкова щастлив винаги, че и на двамата ни идва да подскачаме като малки кученца.
    -Преди да отида да го видя за първи път в градът му, резервира хотел в центъра за два дни, за да можем да сме напълно, изцяло и единствено заедно. Не се бяхме виждали 3-4 месеца и .. просто както сладурско го обясни, че "we will need lots of privacy the first days", все едно току-що се е случило нещо съвсем нормално, та това беше безумно мило да го каже, не толкова жеста.
    -Когато спим в едно легло ( в квартирата му спим на отделни, защото са мънички, пък той има проблеми с кръста ) , не ме изпуска, дори да спи, ще ме догони в другия край на леглото за да ме гушне/
    -Когато се закопая твърде много в анализ на ситуацията и се държа твърде предпазливо ( за да не го нараня, или да не се разберем погрешно ) , той ми казва - еве еве еве еве докато не спра и след това за н'ти път ми казва колко съм прекрасна и че трябва да спра да се притеснявам.
    -Фука се с мен даже на последното му интервю за работа, като го питали дали има проблем с работа с чужденци, обяснил, че приятелката му е българка. Взеха го там, но той е невероятен, съмнения никой нямаше.
    -Още първият път като отидох при него, ме представи на цялото си семейство и приятели.
    -В петък му казах, че ще работя от вкъщи тази седмица. И той веднага ми написа - ок, имаш ли билети да дойдеш. И като кацнах в събота и стигнахме у тях, ми каза че ме обича за първи път.
    -Като му кажа, че съм в пмс, иска да ме гушка и гали за да съм по-добре.
    -Постоянно се взира в мен и ми се усмихва
    -Купува си кола заради новата работа и .. прави екселска таблица в гугъл драйв за да пиша коментар за всяка кола която е харесал защото ... искал и аз да я карам, пък аз нямам книжка дори и сега съм обещала от януари на курсове. Боли ме фара за коли, но той просто е невъзможно мил.
    -Радва се на новата работа, и казва че е също защото каквото и да стане, може да се грижи и за двама ни, което ... всеки който ме познава знае, че не мога да оставя но. Никога мъж не ми е казвал това по по-прекрасен и мил начин.


    Инак, никога не сме се карали, но в началото беше трудно, защото той - emotionally unavailable, интроверт , и бяхме изградили малко отношения на терапевт-пациент , където поради постоянния риск от контрапренос от моя страна - което се случва в нормалните отношения, защото хората имат емоции - имах потисната личност и накрая той вече доби увереност в себе си и довере към мен, почувства сигурност, но не знаеше аз коя съм, какво съм , което пречи да се идентифицира с мен и да ме приеме емоционално ( да изпитва влюбеност, любов) но .. тук вече силната ми несигурност да се отпусна се появи, заради риск от отхвърляне.. та зор докато започна да споделям и да реагирам.
    Междувременно яко рев сама у нас, и стискане на зъби, случайно да не реагирам пасивно-агресивно на нещо което казва, пък и 3-4 пъти той ме отхвърли защото .. без да ми дава причина, но беше ясно че е просто объркан. Пак яко рев, сополи, без да казвам. Не е очаквал да има жена до себе си.

    Но, сега всичко е прекрасно. Той е прекрасен. Струва си всичко и искам само да го радвам. Милия ми.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

    Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...



  24. #274
    Мега фен Аватара на galaxy29
    Регистриран на
    Dec 2008
    Мнения
    11 775
    гадост, от толкова лигня ми се доповръща

  25. #275
    Мега фен Аватара на 102
    Регистриран на
    Aug 2012
    Мнения
    8 312
    ква народност е тоо да знам да я отбягвам

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си