.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    София

Question Кафяво петно на пениса

Здравейте! На 15 съм, не съм водил още полов живот. Преди месеци ми се появи някакво кафяво петно на главичката на пениса. Не е малко, но не е и огромно. В ерекция почти не се забелязва. Започва някъде над средата и стига до върха. Да е дълго малко над сантиметър и най - много сантиметър широко. Нямам болки, сърбежи или разни други. Все едно си е просто някакъв пигмент. Все пак започна да ме притеснява. Някаква идея какво е ?
    Благодаря предварително!

Град
    София
    Трябва ли да предприема мерки като няма наличие на други симптоми ?

Трябва естествено ! Колкото се може по скоро при уролог , не е шега работата ! Съветвам те при доктор Пеев , детска урология в Пирогов , гледам си от София ! Може и да е нещо малко, но задължително отиди да те види ! И пиши тук да видим какво е станало ! УСПЕХ !

колега моля те пиши какво се оказа и как е начина за премахване ,че и аз имам същия проблем ?

Супер фен Аватара на NissaN
    Аз имам такова,но е съвсем малко и го имам от 13 годишен и няма никакъв проблем.От година водя полов живот и не ми създава проблеми,а тази година навършвам 18 години.Но може твойто да е нещо по.различно незнам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си